kawasaki kxf 250
• Strona 1 z 1
kawasaki kxf 250
witam:) chcialem podlaczyc lampy doswojego kxf 250:) ma ktos moze pomysl jak to zrobic? gdzie umiescic akumulator itp?:) niewidze zabardzo miejca gdzie go tam wlozyc i tu jest glowny problem:/
- tito63
- Świeżak
ja mam kit enduro do krma w którym jest pojemnik na aku, lampy przód, led tył i włącznik;d wszystko ładnie zrobione, wystarczy tylko podłączyc i jazda
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
durriffek wie najlepiej;d
powiem Ci tak elektryka na pewno, tył też bo wystarczy go przeciągnąc pod plastikiem,wywiercic otwory, czy na opaske plastikową czy na zatrzask zamontowac leda i bd działac
co do lampy można ją wyjąc z plastiku i dopasowac inny pasujący do kawy
jeżeli jestes zainteresowany to odezwij sie, w wolnym czasie zrobie zdjęcia i zobaczysz jak to wygląda
Durif dziadu;d nie wyczyn sprzedac, wyczynem jest sprzedac aby osoba 2ga była z zakupu zadowolona
powiem Ci tak elektryka na pewno, tył też bo wystarczy go przeciągnąc pod plastikiem,wywiercic otwory, czy na opaske plastikową czy na zatrzask zamontowac leda i bd działac
co do lampy można ją wyjąc z plastiku i dopasowac inny pasujący do kawy
jeżeli jestes zainteresowany to odezwij sie, w wolnym czasie zrobie zdjęcia i zobaczysz jak to wygląda
Durif dziadu;d nie wyczyn sprzedac, wyczynem jest sprzedac aby osoba 2ga była z zakupu zadowolona

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
niekiedy w filtr powietrza da sie wsadzic maly aku
ale tak jak bostorn ma to jest najlepiej w owiewce. co do podpiecia pod wylacznik zaplonu - tez o tym myslalem) podpinalem voltomierz 24V mi wychodzilo
ale jak zwieralem kabelki zaroweczka to mi motor gasl
bo to jest w koncu wylacznik xd

ale tak jak bostorn ma to jest najlepiej w owiewce. co do podpiecia pod wylacznik zaplonu - tez o tym myslalem) podpinalem voltomierz 24V mi wychodzilo

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Wejdź na: http://www.olekmotocykle.pl/oferta.html
i tam masz zakładkę Electro Sport i drugą Electrex World tam są rzeczy których będziesz potrzebował do podpięcia świateł a najlepiej zadzwoń do nich i oni powinni Ci wszystko wytłumaczyć
i tam masz zakładkę Electro Sport i drugą Electrex World tam są rzeczy których będziesz potrzebował do podpięcia świateł a najlepiej zadzwoń do nich i oni powinni Ci wszystko wytłumaczyć
- arti16
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości