przesiadka z harleya na sporta
• Strona 2 z 2 • 1, 2
to mozna zarzucic owiewke do takiego moto, naked zdecydowanie jest dobrym kompromisem pomiedzy osiagami a wygoda, poza tym gdzie bedzie latal to 150 jesli na autopstradzie mona max 130 

- xede
- Świeżak
takie cos jak f4i bym pominal... celowal bym w 636 tak jak raczek mowil albo jakiego gixa 750
w sumie na 929 nie latalem ale moze tez bys ogarnal. Najlepiej wybrac sie na jakas jazde testowa i sprawdzic co bedzie dla ciebie dobre 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
GSX to prawdziwy potwór. Gdy go pierwszy raz na żywo zobaczyłem to aż mnie zatkało. Jest ogromny! Piękna bestia.
XJR również bardzo ładny.
W tym przypadku segeruję się bardziej walorami estetycznymi niż jakimi kolwiek innymi, ponieważ wszystkie cztery motocykle są warte uwagi.
XJR również bardzo ładny.
W tym przypadku segeruję się bardziej walorami estetycznymi niż jakimi kolwiek innymi, ponieważ wszystkie cztery motocykle są warte uwagi.
-
bryk77 - Stały bywalec
calkiem niezle - takie oldschool muscle. Gdybym nie mial teraz zadnego motocykla to pewnie na jednego z nich bym sie skusil. Jednak mam juz jednego klasycznego - HD, teraz sie rozgladam za czyms bardziej wspolczesno-sportowym. harleya raczej nie sprzedam, chyba ze mnie finansowy dolek dopadnie, wiec zawsze na spokojnego kruzika bede mial czym smignac.
- pengvisor
- Świeżak
dzieki za info, narazie dla mnie no1 na liscie ma 636.
A co sadzicie o
http://www.libertymotors.pl/pojazdy/307 ... _675_.html
A co sadzicie o
http://www.libertymotors.pl/pojazdy/307 ... _675_.html
- pengvisor
- Świeżak
Chyba jeśli chodzi o nowe sporty w tej klasie to wszystkie są porównywalne (CBR, R6, ZX6R, GSXR a także Daytona). Triumth 675 to niezbyt popularny motocykl. Ciekawe jak wygląda eksploatacja i dostępność części zamiennych.
-
bryk77 - Stały bywalec
zrobilem sobie wycieczke po salonach hondy, yamahy i suzuki. Posadzilem zadek na kazdym moto ktory brałem pod uwage i finalnie stanelo na bardziej turystycznym gsx 650f. Pomimo tego ze nie jest to sport to chyba bedzie dobry przystanek podczas drogi do prawdziwego sporciaka.
- pengvisor
- Świeżak
Napewno Cie pupa nie rozboli podczas przepraw
i dla pasażera wygodniej. Szybka - oslona od wiatru jest...
Fajny wybór.

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości