Opinie o Suzuki GSX R 1000 K5-K6
• Strona 1 z 1
Opinie o Suzuki GSX R 1000 K5-K6
Witam serdecznie...
Przymierzam sie w niedalekiej przyszlosci do kupna tego litra...
Chcialbym znac opinie ludzi ktorzy mieli z nim stycznosc...
Na poczatku chcialem zakupic Honde 954 2003r ale dowiedzialem sie ze sa one dosc wadliwe.
takze prosze napisac swoje spotrzezenia n/t Suzuki.
Interesuje mnie glownie prowadzenie, wygoda w uzytkowaniu (mam 194cm wzrostu i 100 kg wagi), srednie spalanie, ekspoatacja, wadliwosc i przyjemnosc
czyli w skrocie + i - tego pieknego sprzetu...
pozdrawiam
Przymierzam sie w niedalekiej przyszlosci do kupna tego litra...
Chcialbym znac opinie ludzi ktorzy mieli z nim stycznosc...
Na poczatku chcialem zakupic Honde 954 2003r ale dowiedzialem sie ze sa one dosc wadliwe.
takze prosze napisac swoje spotrzezenia n/t Suzuki.
Interesuje mnie glownie prowadzenie, wygoda w uzytkowaniu (mam 194cm wzrostu i 100 kg wagi), srednie spalanie, ekspoatacja, wadliwosc i przyjemnosc
czyli w skrocie + i - tego pieknego sprzetu...
pozdrawiam
- m3xig
- Świeżak
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
Co do K6 to jest to już Suzuki "wygładzone", porównując je z K4 jest znacznie płynniejsze i mniej narwane co nie znaczy ze słabsze, wręcz przeciwnie, chodzi o charakterystykę, która jest dość prosta i K6 ciągnie już od samego dołu dając kierującemu takie poczucie co stanie się za chwilę itp.
Suzuki GSX-R 1000 K4
- MAJKUS
- Świeżak
arktan napisał(a):za wysoko celujesz.. zdecydowanie przejezdzilbym jeszcze jakies 600tki , a jeśli musisz juz cos wiecej niz 600 , to czemu nie popatrzyles na gixa 750?
Ta... zaczynać powinien od roweru na trzech kółkach, w wieku 24 lat bo wcześniej pstro w głowie. Przejeździć tak ze dwa sezony. Tym sposobem w wieku 80lat będzie mógł kupić tego litra. Ale też bez przesady, jakieś 929 co najwyżej.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Bo to kolejny mistrz prostej który chce litra do lansu. Tak jak napisał : "teraz chce litra Smile" Chce i Ch...
A ty Panie Drifte masz tyle wspólnego z jazdą co ja z baletem z tego co czytałem Twoje posty. Wiec Tobie tu najwiecej do gadania.
Czy każdemu się marzy litr :/ ?
A ty Panie Drifte masz tyle wspólnego z jazdą co ja z baletem z tego co czytałem Twoje posty. Wiec Tobie tu najwiecej do gadania.
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
Robson1903 napisał(a):Bo to kolejny mistrz prostej który chce litra do lansu. Tak jak napisał : "teraz chce litra Smile" Chce i Ch...
Słuchaj, mało mnie interesuje Twoje zdanie na temat mojej jazdy. Ten temat odnosi się do konkretnego modelu motocykla, a nie wydania twojego ( z małej litery ) pozwolenia na jazdę litrem. Pozwolenia możesz wydawać na parkingu, tutaj autor chce się dowiedzieć czegoś konkretnego. Jak tego nie rozumiesz, to zdaj maturę, ale nową, bo tam masz czytanie ZE ZROZUMIENIEM.
- Drifte
- Świeżak
pytalem konkretnie o suzuki... ale takze o inny proponowany przez was model w granicach 20 000 zl. ale widze ze niektorzy maja problem z czytaniem...
i tak kupie to co bede chcial i raczej forumowe posty mnie nie powstrzymaja... dlategfo chce sie poradzic Was doswiadczonych a nie rozmawiac o mojej przeszlosci dotyczacej jazdy o2o... ciezko zrozumiec?
i tak kupie to co bede chcial i raczej forumowe posty mnie nie powstrzymaja... dlategfo chce sie poradzic Was doswiadczonych a nie rozmawiac o mojej przeszlosci dotyczacej jazdy o2o... ciezko zrozumiec?
- m3xig
- Świeżak
slusar_o2 napisał(a):z tego co masz w podpisie to tez przeskoczyłeś z nsr'ki na bladego
Odrazu napisze, ze nie wiem nic na temat WW Gixera. Natomiast do tego co napisal kolega musze sie udzielic.
Nowy litrowy gixer ma pewnie ponad 180km, a blady z 92roku ma 124, wiec tym sie roznia te dwa modele
Suzuki GS 500 1991r. -> CBR 600 F2 -> CBR 929
-
Maxi666 - Świeżak
nie siejcie spamu...
Ja kolego bym celowal w 1000rr albo kawe zx10r jak juz mowilem ale po twoim doswiadczeniu jezeli koniecznie litr to bierz honde
Ja kolego bym celowal w 1000rr albo kawe zx10r jak juz mowilem ale po twoim doswiadczeniu jezeli koniecznie litr to bierz honde
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
panter zaraz dostaniesz warna za pisanie swojego posta pod postem do tego jest opcja edytuj, regulamin sie kłania
-
andrzej551 - Bywalec
m3xig w 954 jedynym problemem był pękający blok silnika z lewej strony (szczególnie w motocyklach po szlifie, gdzie był uszkodzony dekielek alternatora).
W K5 i K6 w ramach akcji serwisowej wymieniano ramy na nowe (w sumie 88 sztuk kupionych w PL) pękały od jazdy nie zgodnej z przeznaczeniem - gumowanie itd...
Po za ty do 20000PLN ciężko może być kupić ładnego GSX-R 1000 K5. przynajmniej 3000PLN musisz dołożyć.
Za takie pieniądze możesz szukać starszego GSX-R - K4.
W K5 i K6 w ramach akcji serwisowej wymieniano ramy na nowe (w sumie 88 sztuk kupionych w PL) pękały od jazdy nie zgodnej z przeznaczeniem - gumowanie itd...
Po za ty do 20000PLN ciężko może być kupić ładnego GSX-R 1000 K5. przynajmniej 3000PLN musisz dołożyć.
Za takie pieniądze możesz szukać starszego GSX-R - K4.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.