co po gs 500 ??
• Strona 1 z 1
co po gs 500 ??
jezdziłem dwa sezony gs i jeden sezon gsxf 600 a chce kupic cos innego do wydania mam 6 tys zł ( + - 500zł ) wiadomo miasto i trasa i wypady
ps chodzi mi po glowie cbr f2 f3 yamaha fzr . W gre wchodzi jedynie pojemnosc 600 i max 110 koni

ps chodzi mi po glowie cbr f2 f3 yamaha fzr . W gre wchodzi jedynie pojemnosc 600 i max 110 koni

- po prostu 2009
- Świeżak
-
maciek.046 - Bywalec
xj600 odpada nie ten wyglad i ogolnie nie podoba mi sie w ogole chciałem połaczenia sporta i turystyka 

- po prostu 2009
- Świeżak
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
Thundercat jest bardzo ciekawą opcją, ale za 6500 ciężko będzie znaleźć dobrą sztukę. W tym moto 2jka lubi padać, a koszta naprawy są wysokie- trzeba rozpoławiać silnik (chyba że kupisz z rozwaloną 2 i gdy dozbierasz zainwestujesz w jej naprawę). (poza tym CBR F2, F3, na fzr nawet nie siedziałem więc się nie wypowiem)
Polecam forum fazera i thundercata- może ktoś będzie miał na sprzedaż, lub pomoże w wyborze.
Fazera też ciężko będzie za tę kasę znaleźć i szczerze mówiąc uważam, że o ile pozycja w kocie by Ci nie przeszkadzała, to jest on lepszym motocyklem (pełna regulacja zawiechy, mocniejszy dół i co dziwne w stanach sprzedawali je bez zmian konstrukcyjnych do 2007 roku).
Hornety z pierwszych lat produkcji miały słabą ramę i tym ciężej będzie coś dobrego znaleźć, no i te pierwsze tylko w nakadzie wychodziły.
Jak już kupisz kota, to jest fajny mechanizm "ratujący" dwójkę- quick shifter, kosztuje około 150USD, więcej na forum fazera i thundercata.
Polecam forum fazera i thundercata- może ktoś będzie miał na sprzedaż, lub pomoże w wyborze.
Fazera też ciężko będzie za tę kasę znaleźć i szczerze mówiąc uważam, że o ile pozycja w kocie by Ci nie przeszkadzała, to jest on lepszym motocyklem (pełna regulacja zawiechy, mocniejszy dół i co dziwne w stanach sprzedawali je bez zmian konstrukcyjnych do 2007 roku).
Hornety z pierwszych lat produkcji miały słabą ramę i tym ciężej będzie coś dobrego znaleźć, no i te pierwsze tylko w nakadzie wychodziły.
Jak już kupisz kota, to jest fajny mechanizm "ratujący" dwójkę- quick shifter, kosztuje około 150USD, więcej na forum fazera i thundercata.
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.