[Aktualności] WSBK Phillip Island 2010 - gleby,...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] WSBK Phillip Island 2010 - gleby,...
Dyskusja na temat: WSBK Phillip Island 2010 - gleby, gleby, gleby
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
WSBK Phillip Island 2010 - gleby, gleby, gleby
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
WSBK Phillip Island 2010 - gleby, gleby, gleby
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Za tyle, ile kosztuje porzÄ…dny kombinezon, w Monako nie zjesz nawet porzÄ…dnego obiadu
<br><hr>rYÅ›

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie podoba mi się ton tego artykułu, niebezpiecznie zbliża się do poziomu Faktu czy innego tabloidu. Cena takiego stroju nie jest aż tak wysoka. I po co ta żałośnie myląca informacja z miesiącem w Monte Carlo? Mowa o wynajęciu pięciogwiazdkowego Hotelu, czy przekoczowaniu w lepiance na przedmieściach? Miejsce akcji jak i sama seria wyścigowa są według mnie bardzo ważne. Phillip Island ma jedne z najszybszych zakrętów w całym kalendarzu, a goście z WSBK to nie jacyś straceńcy tylko profesjonaliści. Nie spodziewałem się takiego artykułu na tym portalu. Oby takich jak najmniej.<br><hr>Matka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masz, poczytaj i się zamknij : <a href="http://www.scigacz.pl/Kozak,w,necie,frajer,w,swiecie,12175.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Kozak,w,necie,frajer,w,swiecie,12175.html</a><br><hr>OjciecKomentatorzy napisał(a):Nie podoba mi się ton tego artykułu, niebezpiecznie zbliża się do poziomu Faktu czy innego tabloidu. Cena takiego stroju nie jest aż tak wysoka. I po co ta żałośnie myląca informacja z miesiącem w Monte Carlo? Mowa o wynajęciu pięciogwiazdkowego Hotelu, czy przekoczowaniu w lepiance na przedmieściach? Miejsce akcji jak i sama seria wyścigowa są według mnie bardzo ważne. Phillip Island ma jedne z najszybszych zakrętów w całym kalendarzu, a goście z WSBK to nie jacyś straceńcy tylko profesjonaliści. Nie spodziewałem się takiego artykułu na tym portalu. Oby takich jak najmniej.<br><hr>Matka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zaden kombinezon nie pomoze gdy uderzy sie w jakas przeszkode i co do tego autor artykulu sie zapewne ze mna zgodzi. Ja sam jezdze w spodniach Tarbor, kurtce retbike, kasku AGV S4, jakichs tam rekawicach i butach Probiker. Do tego mam zolwia Alpinestars. Calosc o ile dobrze pamietam to ok 2100 PLN. Mialem upadek przy ponad 100 km/h i sprzet sprawdzil sie doskonale. Na szczescie w nic nie uderzylem, zgarnalem tylko szczesliwie na plecy jakies krzaki co mnie wyhamowalo i nie wpadlem do lasu tylko zostalem w rowie. Jedyne co mi sie stalo to skrecona kostka ale moje buty sa troche jak kalosze wiec smialo moge je odradzic. To co jest naprawde wazne to KOMPLETNY stroj a nie kurtka z markowa metka kosztem ubytkow w reszcie odziezy i takie podejscie powinien promowac czolowy wortal motocyklowy w kraju. Dla mnie ten artykul to przerost formy nad mierna trescia. <br><hr>abc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no obiad pewno starczy, ale wrocic juz nie bedzie za co ;]<br><hr>bailifKomentatorzy napisał(a):Za tyle, ile kosztuje porządny kombinezon, w Monako nie zjesz nawet porządnego obiadu<br><hr>rYś<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości