Offtop dla vipów
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Leg1oN napisał(a):ja tam w styczniu skonczylem 23 lata a i tak dzieciok jezdem nadal.. haha
Eee to ty jak wsiądziesz na moto to już pewnie masz problemy z zejściem z niego

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
limak14 napisał(a):Leg1oN napisał(a):ja tam w styczniu skonczylem 23 lata a i tak dzieciok jezdem nadal.. haha
Eee to ty jak wsiądziesz na moto to już pewnie masz problemy z zejściem z niegoPocieszyłeś mnie stary
taa.. to nie jedyny moj problem.. prostata te sprawy..
ale kobitki nadal na mnie leca..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Hehe, odkryłeś moją tajemnicę.
Szafa ty to masz nierówno pod kopułą
Szafa ty to masz nierówno pod kopułą

-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):a ja prawie mam daytone...
To jeszcze nie skończyłeś jej drukować

-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
nie, po prostu fajera pali tylko na 3 gary...
co najlepsze jedynym objawem jest dziwny dźwięk z silnika, bo wkręca się normalnie a z dźwięku przypomina 675...
i znów 250zł na świeczki...
by to ch*j zaje*ał
co najlepsze jedynym objawem jest dziwny dźwięk z silnika, bo wkręca się normalnie a z dźwięku przypomina 675...
i znów 250zł na świeczki...
by to ch*j zaje*ał
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Czas niesamowicie zapieprza. Jeszcze calkiem niedawno sie tutaj rejestrowalem. Za dwa lata skoncze studia i wtedy to bedzie juz d***. Po 20-stce jakos tak wszystko zaczelo przeciekac miedzy palcami.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
toteż dzisiaj ochoczo odpaliła chyba pierwszy raz od grudnia... a generalnie to musi zacząć jeździć tak jak przed glebą bo jak nie to ją na psa przerobie albo do żyda pójdzie...

-
melvin - PierwszyOkrutny
elco napisał(a):Czas niesamowicie zapieprza. Jeszcze calkiem niedawno sie tutaj rejestrowalem. Za dwa lata skoncze studia i wtedy to bedzie juz d***. Po 20-stce jakos tak wszystko zaczelo przeciekac miedzy palcami.
czas budowac dom i dzieciaki spladzac.. hah..
ale prawde mowiac czas zasuwa.. tez dopiero co sie rej na scigu.. pisalem mature... zaczynalem studia.. a tu powoli trzeba w zycie pelna geba wchodzic..
melvin napisał(a):toteż dzisiaj ochoczo odpaliła chyba pierwszy raz od grudnia... a generalnie to musi zacząć jeździć tak jak przed glebą bo jak nie to ją na psa przerobie albo do żyda pójdzie...
odpalila na 3 gary.. to znak ze ma checi do zycia.. tylko jeszcze pewnie tak do konca nie moze..
wszytko juz porobiles? wiela jeszcze zostalo?
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):toteż dzisiaj ochoczo odpaliła chyba pierwszy raz od grudnia... a generalnie to musi zacząć jeździć tak jak przed glebą bo jak nie to ją na psa przerobie albo do żyda pójdzie...
jako igła

był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
generalnie zostało ubrać w owiewki i pospłacać długi...
a z serwisu to świece filtr powietrza i klocki...
zobaczymy moze się uda ją w marcu skończyć..
a i tablicę rej muszę sobie nową wyrobić bo moja już z 10 razy byłą zmasakrowana przez różne przypadki losowe i nie wygląda za ciekawie,,, w sumie 1 tablica na 10k km to jeszcze da się znieść...
edit: dambandit co najlepsze ona jest prosta i całkiem fajenie jeszcze po glebie latała, teraz jest doinwestowana i jedyna rzecz o jakiej wspomnę przy sprzedaży to przykry incydent gdy kolega wjechał w mój motocykl i troszkę się zadupek połamał, więc wymieniłem na inny...
jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardą dupę...
a z serwisu to świece filtr powietrza i klocki...
zobaczymy moze się uda ją w marcu skończyć..
a i tablicę rej muszę sobie nową wyrobić bo moja już z 10 razy byłą zmasakrowana przez różne przypadki losowe i nie wygląda za ciekawie,,, w sumie 1 tablica na 10k km to jeszcze da się znieść...
edit: dambandit co najlepsze ona jest prosta i całkiem fajenie jeszcze po glebie latała, teraz jest doinwestowana i jedyna rzecz o jakiej wspomnę przy sprzedaży to przykry incydent gdy kolega wjechał w mój motocykl i troszkę się zadupek połamał, więc wymieniłem na inny...
jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardą dupę...

-
melvin - PierwszyOkrutny