Joke :)
Tego dolara poprostu nie ma
Wy wciaż dozycie do 30$ a przecież za tą pizza ostatecznie zapłacono 27# z czego pan pizza wzioł sobie 2$ wiec jest 25$ czyli tyle ile wzioł kasjer.
I wszystko siÄ™ zgadza
Chyba
Wy wciaż dozycie do 30$ a przecież za tą pizza ostatecznie zapłacono 27# z czego pan pizza wzioł sobie 2$ wiec jest 25$ czyli tyle ile wzioł kasjer.
I wszystko siÄ™ zgadza
Chyba

Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
-
skora - Świeżak
Delivery boy (czyli "chlopak") zatrzymał sobie $2,00 napiwku. $27,00 plus (jaki plus
) $2,00 równa się $29,00.
A guzik prawda... zaplacili 27$ w sumie, po 9$ na lebka, i w tym bylo 2$ napiwku bo cena pizzy byla 25$.
Czyli 27$ minus (a nie plus) 2$ daje cene pizzy.
Tego sie tu nie sumuje do 30$ ktore byly na poczatku bo ta kwota nie ma z tym nic wspolnego poprstu, ten brakujacy dolar to zmylka... wiem ze 5osob napisalo to wyzej. Odpowiedz jak jest podana w tym zadaniu jest poprostu bledna bo wynikiem tych wszystkich dodawan/odejmowac ma byc 25$ a nie 30$.
No prosciej sie juz chyba nie da tego wytlumaczyc
(To zadanko trafilo mi sie pierwszy raz jakies 5lat temu w sredniej szkole jeszcze.. wtedy to mielismy z tym zgryz
)

A guzik prawda... zaplacili 27$ w sumie, po 9$ na lebka, i w tym bylo 2$ napiwku bo cena pizzy byla 25$.
Czyli 27$ minus (a nie plus) 2$ daje cene pizzy.
Tego sie tu nie sumuje do 30$ ktore byly na poczatku bo ta kwota nie ma z tym nic wspolnego poprstu, ten brakujacy dolar to zmylka... wiem ze 5osob napisalo to wyzej. Odpowiedz jak jest podana w tym zadaniu jest poprostu bledna bo wynikiem tych wszystkich dodawan/odejmowac ma byc 25$ a nie 30$.
No prosciej sie juz chyba nie da tego wytlumaczyc

(To zadanko trafilo mi sie pierwszy raz jakies 5lat temu w sredniej szkole jeszcze.. wtedy to mielismy z tym zgryz

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Mają chłopaki manko w kasie
Komputerowiec podrywa dziewczynÄ™:
- Chcesz herbaty?
- Nie.
- Kawy?
- Nie!
- Hm, może wódki?
- NIE!!!
- Dziwne, standardowe sterowniki nie pasujÄ…...

Komputerowiec podrywa dziewczynÄ™:
- Chcesz herbaty?
- Nie.
- Kawy?
- Nie!
- Hm, może wódki?
- NIE!!!
- Dziwne, standardowe sterowniki nie pasujÄ…...
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
co zrobi kibic, aby obejrzec mecz, a zona oglada cos innego (otwórz link)
trudnosci z przejsciem przez ulice (otwórz link)
w takim stanie, to nie ma sie co dziwic
niegrozna / grozna stluczka (pozory myla) (otwórz link)
trudnosci z przejsciem przez ulice (otwórz link)
w takim stanie, to nie ma sie co dziwic
niegrozna / grozna stluczka (pozory myla) (otwórz link)
moto-strefa.pl (otwórz link)
- ghij
- Świeżak
stary..ale prosze cię zamieszczaj bezpośrednie linki-nie wiem jak inni ale mnie nie bawi zasysanie z rapidshare czegoś co po jednorazowym ogladnięciu wywale do kosza...to poprostu nie ma wiekszego sensu, ja smieci na kompa nie sciągam, poza tym jest you tube...
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
a tu jka zwykle fajnie matko jak ja tu dawno nie byłem :/ chybaq z miesiąc:( wybiłbym wszystkich nauczycieli z chęcią w moim 1LO:D bo przez nich nawet na ścigacza nie ma czasu wejść:D:D... ale to oczywiście tak joke:D..... no już możecie się śmiać:)
YAMAHA YZF R6 2003r.
- Pomian
- VIP Åšcigacz.pl
Wieczorem, od strony podwórza, na pierwsze piętro domu wchodzi po drabinie złodziej. Spogląda dyskretnie przez szybę do pokoju i w półmroku widzi leżącego w łóżku Johna Smitha, który nie śpi. Spokojnie wyciąga nóż do szkła, wycina otwór w szybie i wchodzi do pokoju. Cały czas patrzy na Johna, a John na niego. Złodziej bez zbytniego pośpiechu otwiera wszystkie szuflady i nagle znajduje małą szkatułkę, a w niej cenne klejnoty, od wielu lat należące do rodziny Johna Smitha. Bez nerwów wkłada je do kieszeni i wychodzi przez okno.
Dlaczego John Smith nie reaguje? John, że jest w pełni zdrowy, nie ma żadnych problemów psychicznych, ma w pełni sprawne wszystkie zmysły, nie jest związany, nie zna złodzieja. Teraz zastanów się nad odpowiedzią...
Dlaczego John Smith nie reaguje? John, że jest w pełni zdrowy, nie ma żadnych problemów psychicznych, ma w pełni sprawne wszystkie zmysły, nie jest związany, nie zna złodzieja. Teraz zastanów się nad odpowiedzią...
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Witam.
Pewnego dnia niedzwieć ogłosił że w lesie nie morzna pić żądnych napoji alkocholowych... jedynie poza lasem!!.
Po paru dniach zając wypił 0.5litra idzie,przewraca się nagle spotyga go niedźwieć i zaczyna go gonic zając ucieka miedzy drzeami i wskakuje do jeźdzora i leży na plecach. Niedźdwieć do niego.. - Czemu piłeś w lesie ??
Zając bełkocząc mówi - A co tych chcesz od nas rybek???

Pewnego dnia niedzwieć ogłosił że w lesie nie morzna pić żądnych napoji alkocholowych... jedynie poza lasem!!.
Po paru dniach zając wypił 0.5litra idzie,przewraca się nagle spotyga go niedźwieć i zaczyna go gonic zając ucieka miedzy drzeami i wskakuje do jeźdzora i leży na plecach. Niedźdwieć do niego.. - Czemu piłeś w lesie ??
Zając bełkocząc mówi - A co tych chcesz od nas rybek???

http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości