Kalendarz 2010
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Jak będziemy przygotowywać koszulki, to damy odpowiednie info żeby wszyscy zainteresowani sobie zamówili. Taki jest plan, żeby przygotować T-shirty na targi, postaramy się żeby się udało.
pozdro
pozdro
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
O a ja miałem takie nadzieje, że sie przylansuje koszulką.
Nie postaraliście się
Nie postaraliście się

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Pierwszy !
co za pazerna dziwka...
napisali że po kalendazu dla vipów a ten się pcha jak świnia do koryta, żeby tylko dla niego starczyło... piankowy ty na pewno jesteś jednym z tych gamoni co biegną skacząc przez stoliki i innych jak tylko na uczelni powiedzą żeby podchodzić z indeksami...
w takich sytuacjach widać jaka dzicz drzemie w niektórych ludziach...
zamiast iść na piwo i przyjść jak już się przeludni to byle być pierwszym...

btw. jak ktoś miałby ochotę odebrać dla mnie kalendarz to będę bardzo wdzięczny...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):Piankowy Marynarzyk napisał(a):Pierwszy !
co za pazerna dziwka...
napisali że po kalendazu dla vipów a ten się pcha jak świnia do koryta, żeby tylko dla niego starczyło... piankowy ty na pewno jesteś jednym z tych gamoni co biegną skacząc przez stoliki i innych jak tylko na uczelni powiedzą żeby podchodzić z indeksami...
w takich sytuacjach widać jaka dzicz drzemie w niektórych ludziach...
zamiast iść na piwo i przyjść jak już się przeludni to byle być pierwszym...![]()
Ty głupi jestes

EDIT : Wezme Ci kalendarz i co miesiac 1 karte bede wysylal

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):
btw. jak ktoś miałby ochotę odebrać dla mnie kalendarz to będę bardzo wdzięczny...
Moge wziąć za Ciebie ziom(o ile mi wydadzą dwa). Wyśle Ci potem.
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
Wilku111 napisał(a):melvin napisał(a):
Moge wziąć za Ciebie ziom(o ile mi wydadzą dwa). Wyśle Ci potem.
chyba nie dadza.. mialem wzaisc szafie i pisiowi.. ale szafa pogadal z magda i chyba nie ma takiej mozliwosci..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
chujnia z patatajnią...
można mnie spotkać na EM czy w Bydgoszczy, a że do wawki nie jest mi dane dojechać zimą to mnie suwenira ominie
pierd*le więcej nie pije...
poprosiłem żeby mnie siostra od znajomej przywiozła to mi autem w zaspę wyje*ała...
można mnie spotkać na EM czy w Bydgoszczy, a że do wawki nie jest mi dane dojechać zimą to mnie suwenira ominie

pierd*le więcej nie pije...
poprosiłem żeby mnie siostra od znajomej przywiozła to mi autem w zaspę wyje*ała...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
OK,
zrobimy tak:
opcja 1 - jeśli kogoś nie będzie na targach a dogada się z kimś z VIPów, że ten może odebrać dla niego kalendarium - OK. Tylko proszę o info na gg lub mailem michal.zabawa[at]scigacz.pl. Info muszę mieć do jutra wieczorem.
opcja 2 - jeśli kogoś nie będzie na targach, nikt nie będzie mu w stanie odebrać kalendarza, to możemy wysłać go kurierem. Koszt przy wpłacie na konto 20zł. Pocztę odradzam, bo mamy sprawdzone, że listonosze zginają przesyłki. Rekordzista wymieniał 3 razy, w końcu zamówił kurierem. Najlepiej dawajcie znak mailem.
Pzdr
P.S. Melvin - rozczulił mnie Twój avatar.;D
zrobimy tak:
opcja 1 - jeśli kogoś nie będzie na targach a dogada się z kimś z VIPów, że ten może odebrać dla niego kalendarium - OK. Tylko proszę o info na gg lub mailem michal.zabawa[at]scigacz.pl. Info muszę mieć do jutra wieczorem.
opcja 2 - jeśli kogoś nie będzie na targach, nikt nie będzie mu w stanie odebrać kalendarza, to możemy wysłać go kurierem. Koszt przy wpłacie na konto 20zł. Pocztę odradzam, bo mamy sprawdzone, że listonosze zginają przesyłki. Rekordzista wymieniał 3 razy, w końcu zamówił kurierem. Najlepiej dawajcie znak mailem.
Pzdr
P.S. Melvin - rozczulił mnie Twój avatar.;D
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Ej a jest ktoś z VIPowni chętny żeby mi go wysłać? Planuję się pojawić ale różnie może być bo sprawy się komplikują.
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Nie udajcie, że nie widzieliście mojego posta powyżej
Kto mi weźmie jakby co?

Kto mi weźmie jakby co?
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
No i ja bym się podczepił pod prośbę Melvina- oczywiście jak mnie nie będzie. Bo jeszcze nic nie wiem.
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3