Pudzian vs Najman
a co miał mówic ?
"Pudzian mnie zaje*ie, jest 3 razy większy zabije mnie i zrobi z moich jelit koraliki z perełkami i złotą zapinką" ????????????????????????????????????????????????????
walka była typowo medialna i nastawiona na zarabianie kasy...
"Pudzian mnie zaje*ie, jest 3 razy większy zabije mnie i zrobi z moich jelit koraliki z perełkami i złotą zapinką" ????????????????????????????????????????????????????
walka była typowo medialna i nastawiona na zarabianie kasy...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
kto nie był w Łodzi na pietrynie to nie wie jak wyglądają zadymy jak ekipy z dwóch klubów się leją na pizd*
tak po 40 osób i wygląda to tak jak Pudzian vs Najman ;]
a Ty melvin pizd* byłeś w łodzi i się nie odezwałeś stary preclu ? XD

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
No i co tępe ptaszki? Mówiłem, że Pudzian zniszczy Najmana... Nawet jego brat przygotował odpowiedni kawałek na wejście... A walka trwała krócej niż największa porażka Gołoty. Szczerze mówiąc to sam nie spodziewałem się tak szybkiego nokautu. Ledwo zdążyłem otworzyć piwo a tu już po wszystkim... Jeszcze Wam Pudzian pokaże...
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Za tyle kasy co wzial Najman to i ja bym stanal z Pudzianem na ringu
Jakies 30 sekund poskakali dookola i 10 sekund Najman polezal na deskach
Szybka kasa 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Bystry napisał(a):kto nie był w Łodzi na pietrynie to nie wie jak wyglądają zadymy jak ekipy z dwóch klubów się leją na pizd*tak po 40 osób i wygląda to tak jak Pudzian vs Najman ;]
To ja wkrecam zawsze ziomkow czy chca latwo zarobic no to kazdy mowi ze jasne a ja mowie zeby w lato tak o 22 przeszedl sie pietryna w szaliku legii i dawal jakies przyspiewki na widzew

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Ajjj i te okrzyki publicznosci "pudzian , pudzian" to dało mu moooosyy
Pudzian jest dla mnie kolesiem w ch*j, kiedys mu nawet reke podałem jak był na targach w Pń. Kalendarz tez z autografem dostalem haha xD

Pudzian jest dla mnie kolesiem w ch*j, kiedys mu nawet reke podałem jak był na targach w Pń. Kalendarz tez z autografem dostalem haha xD
-
turboponczek - MEGA TROLL
speedygonzales napisał(a):te konio, pudzian wazy 10 kg mniej od twojej cebry hehe
a jakies 40 wiecej od mojego kx'a
grubo co?
chyba jakas gafe strzelilem... czy nie?
Na ważeniu było, że Pudzian waży 127 kg

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Ehkm.. było wiadome że Pudzian wygra ;d.
Jak zacząl to myślalem że go zabije
...
Całe dni czekałem na walke 44 sekundową:D.
Jak zacząl to myślalem że go zabije

Całe dni czekałem na walke 44 sekundową:D.
.."Masz rację, bywa, że to nasza wina,wszak w żyłach nam płynie adrenalina.." | http://allegro.pl/show_item.php?item=838323227
-
Frix - Świeżak
Ja na tą walkę czekałem całe miesiące no i się nie zawiodłem. Pudzian ostro schudł bo całkiem niedawno ważył 140kg.
P.S. Mar111cinie, czy poczułeś się aż tak urażony i wziąłeś moje żartobliwe słowa do siebie? Jakoś nikt inny nawet nie zwrócił na to uwagi...
ostatnio za takie słowa oberwało się modom to raz, dwa Twój post był zaraportowany, 3dzisiaj było tyle raportów że rozdałem nagrody i pousuwałem tematy
mar111cin
P.S. Mar111cinie, czy poczułeś się aż tak urażony i wziąłeś moje żartobliwe słowa do siebie? Jakoś nikt inny nawet nie zwrócił na to uwagi...
ostatnio za takie słowa oberwało się modom to raz, dwa Twój post był zaraportowany, 3dzisiaj było tyle raportów że rozdałem nagrody i pousuwałem tematy
mar111cin
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
pawulon03 napisał(a):racja dopóki pudzian sie nie przewróci to będzie ciezko....prawie tak cieżko jak postawic GPZ na gume
To jest text roku!!!

GPZ- i wszystko jasne

miki1406 napisał(a):Choć bardzo bym chciał aby wygrał Pudzian to niestety moim zdaniem Najman wygra... Pudzian to siłacz, a nie bokser... Tak jak już pisał krydka... Będzie mu brakowało zwinności... Jak Gołocie... Adamek trzy ciosy... Gołota się zastanawia... Adamek trzy ciosy... Gołota wyprowadza nieudany cios... I tak do końca
Pudzian salta robi jak nie jeden gimnastyk, nie jest taki wolny na jakiego wygląda...
krydka napisał(a):Ja obstawiam Najmana, Pudzian to kupa mięsa i będzie mu brakowało zwinności i szybkości.
Niemożliwe

Obejrzałem. Nie chciałbym tak dostać, Nejmanowi należało się te 44 sekundy kariery- nie więcej

Jeśli pędzisz z prędkością 299 km/h, to co widzisz przed sobą jest już historią...
-
Michal_burnout - Świeżak
CzesterTX napisał(a):Ja na tą walkę czekałem całe miesiące no i się nie zawiodłem. Pudzian ostro schudł bo całkiem niedawno ważył 140kg.
mar111cin
Co jak co, ale ja nie uwazam ze Czester ma nas za tepych .....

Co najwyzej, jezeli ktos by sie poczul az tak urazony, to mozna wnioskowac o jakies zwrocenie uwagi, a nie WARN

Toc to moje zdanie

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL