Joke :)
niebron evila!!! chyba ze chcesz byc postrzegany jak on..chociaz nie jestes z wawy...
ale PRAWDA... ale zbey sie przyznal..a on sie wypieral,ze to wina opon,zawieszenia...
pozatym na miescie mowia o tym calym evilu ze mocny w gebie jest, i tyle co moze to menelowi w bramie z polykiem obciagnac...tak o nim slyszalem... bo ma jakies 160 i chudziutki... to faktycznie tylko tyle moze...
- Yarson
- Świeżak
thrillco co ty tak sie mu podlizujesz przeciez to cymbal do dymania,w calej wawie ma przejebane,evil a dlaczego sie nie pokazujesz pod kolumna ,ciulu!!!!
Ostatnio edytowano 19/1/2007, 21:06 przez pan wpierdol., Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- pan wpierdol.
- Świeżak
aha evil.. czemu sie pod Kolumnya nie pokazujesz??? czyzby ludzie ktorzy mysleli ze naprawde jestes wporzo przejrzeli jaki jestes,ze za plecami im dupe obrabiasz????
trillico-nie bron go..w siwecie 2oo w wawie czesto slysze evil,to evil tamto... gosc ma naprawde niezle rpzejebane... w Twojej wsi evil Zyrardow tez cie scigaja ze w wawie wynajmujesz:)?
trillico-nie bron go..w siwecie 2oo w wawie czesto slysze evil,to evil tamto... gosc ma naprawde niezle rpzejebane... w Twojej wsi evil Zyrardow tez cie scigaja ze w wawie wynajmujesz:)?
- Yarson
- Świeżak
Kiedy Evil zgrywał sie na miszcza?? Przecież 90% tego forum nawet nie wie że evil to evil ten z posen ringu.
Qrde loodziki..nie bronie go...tylko wam mówię, że coś źle czytacie/rozumiecie. A brudów evila to już chyba na publiku w ogóle prać nie trzeba...komu to potrzebne? Kazdy ma jakieś grzeszki na sumieniu...ale mnie to aqrat zgrzewa.
Qrde loodziki..nie bronie go...tylko wam mówię, że coś źle czytacie/rozumiecie. A brudów evila to już chyba na publiku w ogóle prać nie trzeba...komu to potrzebne? Kazdy ma jakieś grzeszki na sumieniu...ale mnie to aqrat zgrzewa.
Ostatnio edytowano 19/1/2007, 20:36 przez Thrillco, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
O kolumnie to różne już rzeczy i tematy krażą...zwykle raczej negatywne...evila..znam po chińsku czyli jakotako...kiedyś mnie draznił ale...co było a nie jest...z każdym można pogadać...prawda?
yyyp...gdzie znikł post na który odpisywałem??
yyyp...gdzie znikł post na który odpisywałem??
Ostatnio edytowano 19/1/2007, 20:39 przez Thrillco, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
brak opisu...
-
trillico... ale evil sam o sobie mowil do kogos ze jest taki i taki..i temu komus mozna zaufac!!!! znasz go osobiscie,czy tylko z forum,albo z poznania???
kolumna??? miejsce spotkan motocyklistow z wawy...takich naprawde w porzadku:P i dlatego evila tam niewidac,tylko slychac o nim...
kolumna??? miejsce spotkan motocyklistow z wawy...takich naprawde w porzadku:P i dlatego evila tam niewidac,tylko slychac o nim...
- Yarson
- Świeżak
i evil zacznij w koncu normalnie zyc z ludzmi,bo jak tak bedziesz z nimi postepoewal to kazdy cie odda,masz ty wogole jakis kumpli ?niedlugo bedziesz sie bal wsiasc do pociagu relacji warszawa zyrardow,taxowka bedziesz jezdzil,ciulu!
- pan wpierdol.
- Świeżak
hmmm...luuuuuzik loodzie...jedziecie po evilu że wyzywa itp. pan wpierdol...poczynając od ksywy a kończąc na ostatnim słowie Twojego posta...co sam robisz? To jest bez sensu. Tym bardziej, że...jak na razie jestem neutralny. Nie znam evila bardzo dobrze ale tez nie słyszałem o nim jakiś negatywnych skrajnie opini...za to was nie znam a..przypominacie mi coś...kazdy ma swoich wrogów i przyjaciół i wrogowie beda sobie wtórować...skoro do Yarsona błyskawicznie dołącza pan wpierdol..coś musi być na rzeczy z tym wtórowaniem...wiem bo tu mnie tez niektórzy nie lubią...ale ze sobą trzymają mocną sztamę...i pewnie mi jescze gdzieś dupsko obrabiają..i co z tego...to świadczy o nich...nie o mnie.
brak opisu...
-
no i mamy tu zapowiedź coraz ciekawszych sezonów w przyszłości...już widze ten news w TVN -"w tym roku motocykliści mają nową rozrywke, już nie straszą dzieci w piaskownicy ani babć na pasach. jeżdżą teraz na zloty i inne masowe, organizowane przez siebie i dla siebie imprezy by się bić"...nie ma to jak opinia motocyklisty i kibola w jednym...
brak opisu...
-
Looodziska, dajcie Se luz i siana.
Evil jaki jest każdy widzi (pardon czyta), ale czÄ™sto fajnie to czytać. Nudno by byÅ‚o bez takiego herbatnika. Nie każdy tak może – nie każdy tak umie. Z resztÄ… jak zazdroÅ›cicie to kliknijcie na górze w użytkownicy (memberlist.php ) i zobaczcie kiedy siÄ™ evil przyÅ‚Ä…czyÅ‚ i wszystko bÄ™dzie wiadomo.
A co do spotkanka to może nie pod kolumną, bo tam motocykle mogą służyć do oglądania, a u mnie w mieście.
ProponujÄ™ niedÅ‚ugo odÅ›wieżyć temat viewtopic.php?t=84 , wypić browarka, zÅ‚agodzić obyczaje…. itd. Nie wiem czy bÄ™dÄ™ jeździÅ‚ (ciuchy), ale na pewno przyjadÄ™.
Evil jaki jest każdy widzi (pardon czyta), ale czÄ™sto fajnie to czytać. Nudno by byÅ‚o bez takiego herbatnika. Nie każdy tak może – nie każdy tak umie. Z resztÄ… jak zazdroÅ›cicie to kliknijcie na górze w użytkownicy (memberlist.php ) i zobaczcie kiedy siÄ™ evil przyÅ‚Ä…czyÅ‚ i wszystko bÄ™dzie wiadomo.
A co do spotkanka to może nie pod kolumną, bo tam motocykle mogą służyć do oglądania, a u mnie w mieście.
ProponujÄ™ niedÅ‚ugo odÅ›wieżyć temat viewtopic.php?t=84 , wypić browarka, zÅ‚agodzić obyczaje…. itd. Nie wiem czy bÄ™dÄ™ jeździÅ‚ (ciuchy), ale na pewno przyjadÄ™.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
co ty marudzisz... czmeu sie za nim wstawiasz??? clzowieku...nazwal kogos bez podstaw Frajerem,bal sie znim ustawic, i jak juz sie spotkali "przypadkiem" to niewiedzial co powiedziec...;] zkim ty trzymasz sztame
dorwie go na zlocie to trudno...jak sie dowiedza co zrobil,to jeszce oni mu dopierdola...
..ztym ze ten ktos raczej sie nie pokaze juz na takiej masowce...
dorwie go na zlocie to trudno...jak sie dowiedza co zrobil,to jeszce oni mu dopierdola...
..ztym ze ten ktos raczej sie nie pokaze juz na takiej masowce...
- Yarson
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości