[Honda VFR1200F] 2010 Honda VFR1200F – hit czy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
moto stylistycznie "w porzo" ; dobrze że nie zdecydowali się na permanentny automat , bo jakoś te skuterowe biegi nie do końca mi pasują - w jeżdzie motocyklem najprzyjemniej jest kontrolowac jazdę poprzez mieszanie biegami , ale jednak nogą , a nie paluszkiem... ; ale generalnie bardzo fajnie ewoluował<br><hr>marcin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MSZ w automacie powinni dodać mimo wszystko "tradycyjną" dźwignię biegów pod lewą nogą, która robiłaby to samo co te "rowerowe" manetki na kierownicy. Wtedy przełączając w tryb "manualny" możnaby jechać prawie jak na normalnej skrzyni. Zmiana biegów palcem jakoś do mnie nie przemawia.
<br><hr>Ruff
<br><hr>Ruff
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
małe braki w wiedzy na temat tego motocykla prezentuje autor, zawieszenie z przodu jak i z tyłu ma regulację napięcia wstępnego i regulację siły odbicia tylko<br><hr>cb1000r
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
BMW jakością do Hondy brakuje całe tysiaclecia. Równie gownianego i awaryjnego motocykla jak Bmka to swiat nie widzial, a cala reszta to wlasnie marketingowy belkot. Wiem co mowie bo mialem 2 szt od nowosci i nigdy wiecej. Po drugie Bmka jest piesko droga w serwisie, do tego serwisy w polsce nie radza sobie z tymi sprzetami, bo tu trzeba kultury technicznej a nie kowala. Honda jest super prosta i latwa w serwisie. Po drugie sie po prostu nie psuje.<br><hr>AdamKomentatorzy napisał(a):Ciekawe ile K1300S rozkrecili zeby zlozyc wlasny? hehehe Ale i tak im jeszcze daleko...<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):K1300S to chyba jednak inna klasa, albo ja sie nie znam. K1300GT to juz predzej, ale styl nie ten, technologia tez nie. O jakosci lepiej nie wspominac. Pozostaje tylko prestiz (czytaj wyzsza cena).<br><hr>gr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To ja radze popatrz na mobile.de ile kosztuja te super bmki uzywane. Modele 1300 traca na wartosci jak zaden inny motocykl. Plus testy awaryjnosci gdzie Bmw przoduje iloscia zgloszen, akcji serwisowych. W moim zimeringi mi cielky w skrzyni po 25 tys km bo jak sie okazalo montowali lozyska i uszczelniacze chinskie ( granda w sprzecie za 70 tys). W mojej obecnej Hondzie w ciagu dwuch sezonów nie mialem słownie ani jednej najmniejszej usterki, srobki poluzowanej, po prostu nic. Moze model nie bedzie trafiony ale w jakosc Hondy slepo wierzę.<br><hr>AdamKomentatorzy napisał(a):Ciekawe ile K1300S rozkrecili zeby zlozyc wlasny? hehehe Ale i tak im jeszcze daleko...<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):K1300S to chyba jednak inna klasa, albo ja sie nie znam. K1300GT to juz predzej, ale styl nie ten, technologia tez nie. O jakosci lepiej nie wspominac. Pozostaje tylko prestiz (czytaj wyzsza cena).<br><hr>gr<br>Komentatorzy napisał(a):to w takim razie sie nie znasz. widziales kiedys GT wogole albo K1300S, z tego co piszesz to chyba nie. co do technologi to nie wiem skad wziales taki wniosek, radze zapoznac sie ze specyfikacjami, jakosc no coz, no comments, jezdze K1300S i ciezko mi znalezc cos o podobnej jakosci, poza tym nikt jeszcze nie zna ceny hondy ale chodza sluchy ze bedzie malo konkurencyjna.... i co pozostaje? (czytaj nic)<br><hr>moto fan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z tego co pisza i co przewiduje to bedzie cena miedzy 65 - 72 tys. Bardzo duzo, moze za rok troche zbastuja, ale na razie to nie wierze w promocje.<br><hr>AdamKomentatorzy napisał(a):Ile to K..... Kosztuje powie mi KTO.<br><hr>SZCZEPAN<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości