Offtop dla vipów
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
-
-
sniegu nie ma a 12 grudnia mam jechac w gory...cos czuje, ze pozjezdzam sobie na dupie
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
no ja też czekam na śnieg a najlepiej jakby spadł i leżał do końca lutego... moto jeszcze w proszku, jak je poskładam to muszę zrobić serwis... eh...
btw. ma ktoś do sprzedania stelaż tył do 929? pilnie potrzebny...
btw. ma ktoś do sprzedania stelaż tył do 929? pilnie potrzebny...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Gumis jedz na Słowację. Ja byłem w tegoroczne ferie i koszt tygodniowego pobytu wyszedł niewiele większy niż w PL. Zakwaterowanie wychodzi tyle samo albo nawet i mniej jak na prywatne pójdziesz. Droższe są karnety na wyciągi ale za to ich standard jest nieporównywalnie lepszy niż u nas. No i dalej jakieś 100-200km.
Ja byłem na Chopoku i stwierdziłem że nigdy więcej w Polskie góry na narty nie jadę. U nas wyciągi są powolne i mają małą przepustowość. Tam prawie na szczyt wjeżdża się szybkimi krzesełkami. Dla mnie bajka po kilku sezonach w PL.
Ja byłem na Chopoku i stwierdziłem że nigdy więcej w Polskie góry na narty nie jadę. U nas wyciągi są powolne i mają małą przepustowość. Tam prawie na szczyt wjeżdża się szybkimi krzesełkami. Dla mnie bajka po kilku sezonach w PL.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
czekaj czekaj, przypadkiem nie 12grudnia są skoki narciarskie w harrachowie ? jak ja miałbym jechać w góry w tym terminie to napewno bym tak pojechał zobaczyć to na żywo xD
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Ja byłem w harrochowie kiedyś na mistrzostwach świata w lotach , fajna impreza .
Kurde żeby na wiosnę czymś jeździć to trzeba najpierw coś kupić . Boli mnie ten kurs euro może do wiosny jeszcze coś spadnie . Bo teraz sprzęty drogie mimo zimy .
Kurde żeby na wiosnę czymś jeździć to trzeba najpierw coś kupić . Boli mnie ten kurs euro może do wiosny jeszcze coś spadnie . Bo teraz sprzęty drogie mimo zimy .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
fuck...w pracy wypilem 7 red bulli i nichiuja zasnac nie moge :/ a teraz mam ciekawy tydzien bo w 6 dni mam 7 zmian
naszczescie przedstawiciel red bulla to znajomy, wezme zgrzewke tego dla siebie to do niedzieli moge nie spac 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Ty Gumis to bardziej jebie wątrobę niż picie wódy 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
dobra. jestem po 4 red bullach i 1 burnie. przez 48godzin spalem 3,5 i ni chu chu nie chce mi sie spac
zobaczymy czy dzisiaj mnie zetnie czy bede przegladal stare smieci na laptopie do rana a potem grzecznie do pracy 

-
gumis - VIP Ścigacz.pl