Proponuje mały porządek
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Treść wiadomości:
Witam.Mam pewien problem.Zostałem zbanowany na forum(przez moderatora GUMIS)za to,że napisałem lekko ironiczny post(to był głupi żart).Rozumiem,że popełniłem błąd i przepraszam.Nie rozumiem natomiast tego,że REGULAMIN KORZYSTANIA Z FORUM ZAWIERA PUNKT;
3.Przestrzegaj także ortografii i gramatyki - jeśli masz z tym problemy, to pisz ze słownikiem w ręku lub w podkreślającym błędy edytorze.
Nikt tego punktu nie przestrzega.Koleś,który ma pseudonim talta jest analfabetą a mimo to nie dostaje ostrzeżeń(tym bardziej bana)
Ja natomiast za ironię dostaję [xxxxx]ś tu jest nie do końca w porządku.
Bardzo Prosiłbym o rozważanie mojego problemu,zwrócenie uwagi moderatorom o przestrzeganiu zasad regulaminu oraz o przywrócenie Mojego konta.Czekam na odpowiedź.Mam nadzieję pozytywną.Z góry dziękuję.
Zażalenie Soulfly666

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
hmmm...ale ja mu nie dalem nawet 1 warna, ma 2 od landrysa
nie dosc, ze analfabeta to jeszcze nie dociera do niego prosty tekst pisany. Landsys ma sie nijak do Gumis:lol:
pozatym ciekawa rzecz. Ja dostaje zale na innych modow a inni dostaja na mnie..hehe
Pozatym, kto usunal temat cb1000r? i dlaczego? ludzie juz troche przesadzacie, wywalacie ciekawsze tematy a spamerskie gnioty sie zostawia? potem dziwicie sie, ze o scigaczu tak sie mowi i nie dziwie sie skoro wartosciowe tematy ida do kosza ale spamerskie zostaja i maja sie dobrze.
Moze zaczniemy akcje warnowania, np. w Motocyklach za kazdego spamerskiego posta?

pozatym ciekawa rzecz. Ja dostaje zale na innych modow a inni dostaja na mnie..hehe
Pozatym, kto usunal temat cb1000r? i dlaczego? ludzie juz troche przesadzacie, wywalacie ciekawsze tematy a spamerskie gnioty sie zostawia? potem dziwicie sie, ze o scigaczu tak sie mowi i nie dziwie sie skoro wartosciowe tematy ida do kosza ale spamerskie zostaja i maja sie dobrze.
Moze zaczniemy akcje warnowania, np. w Motocyklach za kazdego spamerskiego posta?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
W tym temacie ,,do nowych" założonym przez cb1000r jest trochę racji, mam na myśli to o dogadywaniu i pojazdach w normalnych tematach. Za takie rzeczy powinny iść warny bez zastanowienia. Spamerskie posty wywalać i się nie przejmować.
Aktywnych moderatorów nam brakuje. Ja jak mam chwilę staram się trzymać porządek tam gdzie jestem przypisany. Ostatnio chyba tylko Gumis zajmuje się resztą działów. Jak YZF-R1 udzielał się na forum, robił sporo porządków. Ale że ktoś mu się przyczepił do dupy bo miał jakiś problem i znajomości to zrezygnował. Zapewne każdy by tak zrobił.
Przydałby się ktoś nowy ale chyba nie ma na forum zbyt wielu kandydatów. O ile jacyś są...
Albo niech ktoś zrobi restart forum i wszystko wywali żeby zaczęło się od nowa. O!
Aktywnych moderatorów nam brakuje. Ja jak mam chwilę staram się trzymać porządek tam gdzie jestem przypisany. Ostatnio chyba tylko Gumis zajmuje się resztą działów. Jak YZF-R1 udzielał się na forum, robił sporo porządków. Ale że ktoś mu się przyczepił do dupy bo miał jakiś problem i znajomości to zrezygnował. Zapewne każdy by tak zrobił.
Przydałby się ktoś nowy ale chyba nie ma na forum zbyt wielu kandydatów. O ile jacyś są...
Albo niech ktoś zrobi restart forum i wszystko wywali żeby zaczęło się od nowa. O!

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
w sumie to przydało by się zacząć wywalać i nagrać warnami za spam posty "starych" użyszkodników, czyli największych spamerów w hydeparku.
Nie wiem czemu, ale szczególnie na nerwy mi działa laser... on za wszelką cenę chce się pokazać w temacie, a jego wypowiedzi są mniej cenne od kropki na końcu zdania.
PS dzisiaj to mnie rozwaliło:
1*** (15-11-2009 11:31)
Podaj maila jak mozesz, musze wyslac kilka wizytówek jednej stronki i potrzebuje 10 adresów e-mail Dzieki
Ja (15-11-2009 11:31)
ssij
1****(15-11-2009 11:35)
Kumpel ze scigacza i tak sie wyraza ..
1**** (15-11-2009 11:35)
dzieki
1***** (15-11-2009 11:35)
narazie
Ja (15-11-2009 11:36)
pomyśl troche
1***** (15-11-2009 11:37)
Poprostu mam fajnÄ… stronke z plikami do sciagania i jak wysle zaproszenia to dostajÄ™ troche transferu do sciagania filmow od kazdego usera zarejestrowanego :0
Nie wiem czemu, ale szczególnie na nerwy mi działa laser... on za wszelką cenę chce się pokazać w temacie, a jego wypowiedzi są mniej cenne od kropki na końcu zdania.
PS dzisiaj to mnie rozwaliło:
1*** (15-11-2009 11:31)
Podaj maila jak mozesz, musze wyslac kilka wizytówek jednej stronki i potrzebuje 10 adresów e-mail Dzieki
Ja (15-11-2009 11:31)
ssij
1****(15-11-2009 11:35)
Kumpel ze scigacza i tak sie wyraza ..
1**** (15-11-2009 11:35)
dzieki
1***** (15-11-2009 11:35)
narazie
Ja (15-11-2009 11:36)
pomyśl troche
1***** (15-11-2009 11:37)
Poprostu mam fajnÄ… stronke z plikami do sciagania i jak wysle zaproszenia to dostajÄ™ troche transferu do sciagania filmow od kazdego usera zarejestrowanego :0
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
heh ja to dostalem od zdzicha z forum...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Marcin, ci ,,starzy'' spamerzy dostali jakis czas temu po warnie. Ale oni maja znajomosci i dlugo te warny w ich profilach nie widznialy...
-
heh no dokladnie tak jest. co z tego, ze my warnujemy jak po pewnym czasie wiekszosc tych warnow w dziwny sposob znika. to samo wystawianie warnow juz mija sie z celem. ja proponuje zeby dac wiekszy nacisk na te konkretne dzialy. Motocykle, prawo, itp. a hydepark olac cieplym moczem. Ale w Motocyklach, itp walic warnami bez litosci, za kazdy spamerski post, za kazda zaczepke, itp.
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Tylko kto to zrobi? Sam Gumis nie dasz rady. Marcin ostatnio chyba nie ma czasu.
A co o tym mysli administracja?
A co o tym mysli administracja?
-
ja bym wolal zeby admini zamiast niwelowac warny, sami czesciej banowali. szczegolnie spamerstwo.
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Niech teraz na ten temat wypowiedza sie admini...
-
NIC nie znika ok?
Usunalem jednego warna bo serio nie wiem za co go Gumis wstawil, moim zdaniem mimo iz gosc przybity z deka jest, napisal do mnie i przeprosil - to fakt. Natomiast w tym jego zarcie nie wiem czemu Gumis sie tak wsciekl. Owszem MOJ pierwszy usuniety warn w 2009 roku.
Usunalem jednego warna bo serio nie wiem za co go Gumis wstawil, moim zdaniem mimo iz gosc przybity z deka jest, napisal do mnie i przeprosil - to fakt. Natomiast w tym jego zarcie nie wiem czemu Gumis sie tak wsciekl. Owszem MOJ pierwszy usuniety warn w 2009 roku.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
kurde juz nie pamietam za co mu wstawilem tego warna. Pamietasz moze o co chodzilo konkretnie?
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
tya no zazartowal w temacie i to calkiem dobra odpowiedz byla, ja sie zasmialem czytajac ja a ty przygrzales warna trzeciego i bana, dla tego tego ost warna usunalem. Dwa poprzednie sa zdecydowanie zgodne i zasadne, bo nie zapoznal sie z regulaminem i pisal w zlym dziale. Ok - natomiast taki zarcik sytuacyjny za jakiego walnales to nie lapie.
Wiadomo kazdy ma zly dzien, tez bym ich wszystkich pozabijal - dla tego nic nie mowie, tylko zweryfikowalem po prostu ta jedna sprawe.
Wiadomo kazdy ma zly dzien, tez bym ich wszystkich pozabijal - dla tego nic nie mowie, tylko zweryfikowalem po prostu ta jedna sprawe.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Ja mialem inne warny na mysli. Wystawione przez YZF-R1. Byly one uzasadnione a jednak zniknely...
Szymon co myslisz o poprawianiu poziomu forum?
Szymon co myslisz o poprawianiu poziomu forum?
-
szymonie ale ja nie pamietam konkretnei za co dalem mu warna. wlasnie w tym rzecz, ze nie pamietam tego tematu i nie bardzo wiem o co chodzilo teraz.
edit: ok, wiem o co chodzi. w tym temacie odnosnie pracy, wg. mnie skoro ktos szuka pracy to raczej powazniejszy temat. a jesli nie ma nic sensownego do powiedzenia to lepiej niech nic nie pisze. mnie to wkurzylo bo koles pomimo mlodego wieku chce sobie dorobic, a ktos sie z niego nabija to cos nie tak.
edit: ok, wiem o co chodzi. w tym temacie odnosnie pracy, wg. mnie skoro ktos szuka pracy to raczej powazniejszy temat. a jesli nie ma nic sensownego do powiedzenia to lepiej niech nic nie pisze. mnie to wkurzylo bo koles pomimo mlodego wieku chce sobie dorobic, a ktos sie z niego nabija to cos nie tak.
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
hmm to ja chyba jeszcze tego delikwenta zgłosiłem żeby dostał warna? bo sam niestety nie mam takich możliwościw paru działach...
W sumie nie obraziłbym się jakbym mógł wszystkie działy moderować (szczególnie zależy mi na akcesoriach motocyklowych, bo tam czasem zaglądam i aż mnie skręca..)
hmm może nie to Landryss że nie mam czasu, ale do kilku działów nie wchodze, w tym do głównego motocykle, bo nie chce mi się czytać wywodów o 600setkach na pierwsze moto itp.
W sumie nie obraziłbym się jakbym mógł wszystkie działy moderować (szczególnie zależy mi na akcesoriach motocyklowych, bo tam czasem zaglądam i aż mnie skręca..)
hmm może nie to Landryss że nie mam czasu, ale do kilku działów nie wchodze, w tym do głównego motocykle, bo nie chce mi się czytać wywodów o 600setkach na pierwsze moto itp.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
no ja mam praktycznie we wszystkich. do akcesoriow tez zagladam ale raczej nie dam rady wszystkich dzialow, tematow poczytac i wylapac dlatego jakby wiecej osob dostalo wiecej dzialow to bylo by swietnie.
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
No w akcesoriach jest tak że czasem się coś czyta i chciałoby się trochę posprzątać ale nie można.
Możecie mi dorzucić motocykle i akcesoria lub technikę. Jak tam administracja uważa.
Możecie mi dorzucić motocykle i akcesoria lub technikę. Jak tam administracja uważa.
-
czesc moderatorow juz dawno tu sie nie pojawia. na palcach jednej reki mozna policzyc tych, ktorzy sie udzielaja. szafa, marcin, landrys, fenek i ja. reszty praktycznie wogole nie widac. wiec moze maly przesiew bo jak czasem wchodze na forum to nie wiem czym w pierwszej kolejnosci sie zajac. wiec moze dac kilka nowych modow, dla rozkrecenia z ograniczonymi dzialami i zobaczymy jak im bedzie szlo.
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
gumis popieram
W dodatku tym którzy od wieków nic się nie odzywali nadać status jedynie VIPa, żeby wiedzieć ile rąk do pracy mamy, a ktoś jak mu zabierzemy i się zorientuje to moze zacznie się starać znowu o Moda
Taka moja sugestia wyłącznie.
Ja np pamiętam - Kox, nie znam go, nie wiem czy jest na forum jeszcze czy nie. Pamietam jak nie miałem jeszcze moda, wpadł zrobił szumu w pierdzikach i tak cisza od długiego czasu, a w podpisie pod działem widnieje ciągle, a mnie tam nie ma chociaż to jest mój jedyny przydzielony dział

W dodatku tym którzy od wieków nic się nie odzywali nadać status jedynie VIPa, żeby wiedzieć ile rąk do pracy mamy, a ktoś jak mu zabierzemy i się zorientuje to moze zacznie się starać znowu o Moda

Ja np pamiętam - Kox, nie znam go, nie wiem czy jest na forum jeszcze czy nie. Pamietam jak nie miałem jeszcze moda, wpadł zrobił szumu w pierdzikach i tak cisza od długiego czasu, a w podpisie pod działem widnieje ciągle, a mnie tam nie ma chociaż to jest mój jedyny przydzielony dział

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości