Zdawanie karty motorowerowej
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Siema wszystkim, ja ostatnio nie zdałem na karte, poprawki też nie. mieliśmy głupeie testy na szczęście nie z PZU xD ale nasz "instruktor" ze szkoły je sam robił i sam powiedział że jedne są trudne a drugie nie :/ Jutro chcę do niego iść i się zapytać czy nie mógłbym zdać szybciej niż za rok bo będe się przeprowadzał, przez to bd miał 10 km do budy.
Jakby mi się nie udało szybciej w szkole to czy da się zdawać na komisariacie ?? Pomóżcie pls bardzo i potrzebna karta najlepiej gdzieś tak do końca tego roku!
Jakby mi się nie udało szybciej w szkole to czy da się zdawać na komisariacie ?? Pomóżcie pls bardzo i potrzebna karta najlepiej gdzieś tak do końca tego roku!
- JacU_xD
- Świeżak
Idz u zaytaj. Poszukaj czy ktorys osrodek szkoly jzdy prowadzi jakies kursy i pytaj czy twoj WORD prowadzi egzaminy
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Witam. Mam parę pytań i pewnie będziecie się śmiać. Wiec mam zamiar zdawać na kartę motorowerowa a nigdy nie jeździłem na skuterze itp. Może mi ktoś powiedzieć czy trudno jest jeździć na skuterze i czy trudno zmieniać biegi. Oczywiście będę nie długo się uczył.
- GreenZonex
- Świeżak
Boshi, były skutery z manualną skrzynią biegów
(w kierownicy)
co więcej można spotkać dziadków, którzy wciąż jeszcze na takich jeżdżą
(w kierownicy)
co więcej można spotkać dziadków, którzy wciąż jeszcze na takich jeżdżą
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
madcap napisał(a):były skutery z manualną skrzynią biegów
(w kierownicy)
Były i takie co miały nożny system zmiany biegów np. Stella, Simson czy Osa. Ale fakt faktem, że produkowane obecnie skutery z reguły biegów nie posiadają.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Witam. Mam 13 lat i nie chodzę do gimnazjum i mam do was takie pytanie czy można gdzieś wcześniej zrobić kartę motorowerową niż w gimnazjum ?
- MateuszPL1998
- Świeżak
-
zioomeek09 - Świeżak
A mam jeszcze jedno pytanie jak zdam kartę przed gimnazjum to potem w gimnazjum nie będę miał problemów?
- MateuszPL1998
- Świeżak
szkoła nie ma nic do kursu i dokumentu. szkoła z własnej dobrej woli organizuje kurs i umożliwia nabycie karty motorowerowej. tak jak w moim miescie w szkole mozna wyrobic a osrodek mam 40 km od miasta najblizszy wiec nie kazdy moze mieć czas i kase w tym wieku żeby jeździc i załatwiac. wiec umozliwia to szkoła
wiec problemów zadnych nie bedziesz miał bo szkoła nic do tego nie ma

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości