[Aktualności] Gang motocyklowy Bandidos morduje
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Gang motocyklowy Bandidos morduje
Dyskusja na temat: Gang motocyklowy Bandidos morduje
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Gang motocyklowy Bandidos morduje
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Gang motocyklowy Bandidos morduje
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
A mi się wydawało że hitlerowcy popełniali większe morderstwa masowe, Stalin także. Ale może tych rzeczy nigdy nie odnotowano jak sugeruje autor wiadomości...<br><hr>Adolf
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Drodzy koledzy i koleżanki, do dnia dzisiejszego uważałem was za poważnych ludzi i pasjonatów.
Lecz niestety poziom waszych publikacji drastycznie spadł i jak czytam takie newsy to mam nieodparte wrażenie że schodzicie na psy. <br><hr>Wierny czytelnik
Lecz niestety poziom waszych publikacji drastycznie spadł i jak czytam takie newsy to mam nieodparte wrażenie że schodzicie na psy. <br><hr>Wierny czytelnik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przeczytaj ostatnie zdanie, "przymruż oko" i przeczytaj newsa jeszcze razKomentatorzy napisał(a):Drodzy koledzy i koleżanki, do dnia dzisiejszego uważałem was za poważnych ludzi i pasjonatów.
Lecz niestety poziom waszych publikacji drastycznie spadł i jak czytam takie newsy to mam nieodparte wrażenie że schodzicie na psy. <br><hr>Wierny czytelnik<br>

Pozdrawiam
<br><hr>PiotrJ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uważasz, że nie wiem o wymienionych przez Ciebie wydarzeniach? W tym przypadku mówimy o tych, zanotowanych do tej pory o Ontario.Komentatorzy napisał(a):A mi się wydawało że hitlerowcy popełniali większe morderstwa masowe, Stalin także. Ale może tych rzeczy nigdy nie odnotowano jak sugeruje autor wiadomości...<br><hr>Adolf<br>
Pozdrawiam<br><hr>PiotrJ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zszedłeś poniżej poziomu Faktu sugerując, że ludzie mordują się bo nie mogli się dogadać o klucz do świec i jeszcze każesz czytelnikom traktować to z przymrużeniem oka. Ten portal BYŁ profesjonalny teraz....<br><hr>XXXKomentatorzy napisał(a):Drodzy koledzy i koleżanki, do dnia dzisiejszego uważałem was za poważnych ludzi i pasjonatów.
Lecz niestety poziom waszych publikacji drastycznie spadł i jak czytam takie newsy to mam nieodparte wrażenie że schodzicie na psy. <br><hr>Wierny czytelnik<br>Komentatorzy napisał(a):Przeczytaj ostatnie zdanie, "przymruż oko" i przeczytaj newsa jeszcze razJasne, że nie schodzimy na poziom "Faktu" i nie publikujemy takich rzeczy na full serio
Pozdrawiam
<br><hr>PiotrJ<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda że nie publikujesz tych rzeczy naprawdę "na serio" bo była to zbrodnia, która w kwietniu 2006 roku wstrząsnęła całą Kanadą. Czyli jak moi poprzednicy zdołali tu zauważyć po pierwsze nie umiesz jej rzetelnie przekazać z całą jej powagę to jeszcze teraz sam przyznajesz że robisz sobie z tego morderstwa żarty. To już naprawdę pojechałeś po bandzie.<br><hr>ZniesmaczonyKomentatorzy napisał(a):Drodzy koledzy i koleżanki, do dnia dzisiejszego uważałem was za poważnych ludzi i pasjonatów.
Lecz niestety poziom waszych publikacji drastycznie spadł i jak czytam takie newsy to mam nieodparte wrażenie że schodzicie na psy. <br><hr>Wierny czytelnik<br>Komentatorzy napisał(a):Przeczytaj ostatnie zdanie, "przymruż oko" i przeczytaj newsa jeszcze razJasne, że nie schodzimy na poziom "Faktu" i nie publikujemy takich rzeczy na full serio
Pozdrawiam
<br><hr>PiotrJ<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja to potraktuję jako ciekawostkę... przynajmniej ktoś gdzieś to wyszukał i się podzielił info. PJ pozdrawiam.<br><hr>bastek00
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ej, wyluzujcie. Paru kretynów wzajemnie sie powystrzelało a tutaj raban jakby ktoś sie najbiał z zagłady żydów. Sam jestem ciekaw o co poszło
<br><hr>Miszczu

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak spotkasz bandidos na swojej drodzeKomentatorzy napisał(a):Ej, wyluzujcie. Paru kretynów wzajemnie sie powystrzelało a tutaj raban jakby ktoś sie najbiał z zagłady żydów. Sam jestem ciekaw o co poszło<br><hr>Miszczu<br>
nie zapomnij im powtórzyc swoich słów...<br><hr>supporter
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl