przygotowanie fzr600 3he '93 do sezonu
• Strona 1 z 1
przygotowanie fzr600 3he '93 do sezonu
witam, nabyłem ten motocykl niedawno(mój pierwszy) i prosiłbym oi pomoc w skompletowaniu części,poniewaz niemam zielonego pojęcia:(, planuje kupiś rure wydechową, pomalować owiewki, wymiana olejów, czyszczenie łańcucha i całości, czyszczenie felg, zakup migaczy i lusterek, podświetlenie zegarów(zmiana), wymiana świecy, wymiana filtra pwoetrza i oleju.
1)to na dzisiaj prosze jeśli mi ktoś pomoże to chciałbym kupic diody led niebieski pod zegary(jakie muszą byc?jaki kąt świecenia i ile sztukj powinno być?jeszcze nie rozkręcałem:)zalezy mi na mocnym poodświetleniu aczkolwiek nie takim, aby mi w ogały podawało podczas jazdy, ale żeby było intensywne a nie takie za mgłą niewyraźne i ile sztuk kupić/dzięki iczekam, fniebybyło jakby mi ktoś mógł zapodać linka z danym produktem, a najlepiej wszystkie pasujące do tego modelu
1)to na dzisiaj prosze jeśli mi ktoś pomoże to chciałbym kupic diody led niebieski pod zegary(jakie muszą byc?jaki kąt świecenia i ile sztukj powinno być?jeszcze nie rozkręcałem:)zalezy mi na mocnym poodświetleniu aczkolwiek nie takim, aby mi w ogały podawało podczas jazdy, ale żeby było intensywne a nie takie za mgłą niewyraźne i ile sztuk kupić/dzięki iczekam, fniebybyło jakby mi ktoś mógł zapodać linka z danym produktem, a najlepiej wszystkie pasujące do tego modelu
- sasi
- Świeżak
instalacja jest na 12V
diody ogolnie nie sa na konkretne napiecie a na konkretny prad.
musisz sobie jakis wynalazek na tranzystorach ktory bedzie sterowal prad zakupic i mozesz podlaczyc w szereg ile diodek chcesz 

-
Saimek - VIP Åšcigacz.pl
To nielepiej kupić białe tarcze i przy okazji wybieżesz sobie kolor na jaki mają być podświetlane
edit: Kurde zapomniałem dodać, to był mój ''diabelski'' post
Muszę go zapamiętać 

edit: Kurde zapomniałem dodać, to był mój ''diabelski'' post

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
a gdzie ja znajde białe tarcze do fzr600?masz jakieś linki?a i tak diody trzeba zamontować.
ok, a powiedzccie mi co myślicie o tym wydechu
http://moto.allegro.pl/item154816787_no ... cena_.html
obecny mam orginalny ale wgnieciony no i z dwojga złego ten z allegro winien być lepszy chociażby estetycznie, tylko jak go zamontować poniewaz w obecnym oryginalnym jest jeszcze rura odchodchodząca od tej tuby razem , a w tym wydechu z allego nie, wiec jak mam to zmontyować, sorry ze tak pisze ale jestem początkujący i niwiem jkak poszcz.części sie nazywają dokładnie(chodzi o tą przedłużke do wydechu zamocowaną na stałe w oryginalnym tłumiku)
ok, a powiedzccie mi co myślicie o tym wydechu
http://moto.allegro.pl/item154816787_no ... cena_.html
obecny mam orginalny ale wgnieciony no i z dwojga złego ten z allegro winien być lepszy chociażby estetycznie, tylko jak go zamontować poniewaz w obecnym oryginalnym jest jeszcze rura odchodchodząca od tej tuby razem , a w tym wydechu z allego nie, wiec jak mam to zmontyować, sorry ze tak pisze ale jestem początkujący i niwiem jkak poszcz.części sie nazywają dokładnie(chodzi o tą przedłużke do wydechu zamocowaną na stałe w oryginalnym tłumiku)
- sasi
- Świeżak
sasi napisał(a):a gdzie ja znajde białe tarcze do fzr600?masz jakieś linki?
ProszÄ™ bardzo
http://www.allegro.pl/item156656991_bia ... r_600.html
Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
-
skora - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości