[BMW HP2 Sport] BMW HP2 Sport – zabawka dla...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
zastanawiam się, czy jexdziliśmy z Lovtzą tym samym motocyklem
ale pewnie tak, każdy ma swoje odczucia, to inna sprawa. natomiast to, co się tu poniżej dzieje, to jakaś jebana porażka. banda dzieci Neo i teoretyków - onanistów. amen. <br><hr>evil

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mowisz o tych co sa za tym moto czy przeciw, bo to robi duza roznice? Chcialbym widziec co o mnie myslisz tym ktory twierdzi ze motor jest genialny, prosze o odp.<br><hr>rysKomentatorzy napisał(a):zastanawiam się, czy jexdziliśmy z Lovtzą tym samym motocyklemale pewnie tak, każdy ma swoje odczucia, to inna sprawa. natomiast to, co się tu poniżej dzieje, to jakaś jebana porażka. banda dzieci Neo i teoretyków - onanistów. amen. <br><hr>evil<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie tym samym, ale póki nie wyłuszczysz swoich przemyśleń to nie mamy platformy do dyskusji. Ja natomiast zostaję przy swoimKomentatorzy napisał(a):zastanawiam się, czy jexdziliśmy z Lovtzą tym samym motocyklemale pewnie tak, każdy ma swoje odczucia, to inna sprawa. natomiast to, co się tu poniżej dzieje, to jakaś jebana porażka. banda dzieci Neo i teoretyków - onanistów. amen. <br><hr>evil<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie wyglada za ciekawie moze zadziwia osiagami ale do japonskich mtocykli jeszzce bawarczykom daleko<br><hr>Pete
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dpbra, Mario, podżołkowałem sobie z Ciebie. ja zakochany w HP2 Sport jestem:Komentatorzy napisał(a):zastanawiam się, czy jexdziliśmy z Lovtzą tym samym motocyklemale pewnie tak, każdy ma swoje odczucia, to inna sprawa. natomiast to, co się tu poniżej dzieje, to jakaś jebana porażka. banda dzieci Neo i teoretyków - onanistów. amen. <br><hr>evil<br>
Komentatorzy napisał(a):Pewnie tym samym, ale póki nie wyłuszczysz swoich przemyśleń to nie mamy platformy do dyskusji. Ja natomiast zostaję przy swoim<br><hr>Lovtza<br>
<a href="http://www.zklamki.pl/b3" target="blank" class="link">http://www.zklamki.pl/b3</a><br><hr>evil
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości