Koniec sezonu
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Piechot napisał(a):"Sezon motocyklowy trwa cały rok, tylko pogoda czasem nie dopisuje".
Świetne zdjęcia! Widzę, że wiary trochę było.
Pozdrawiam.
Ja w zeszłym sezonie chciałem przedłużyć sobie sezon i skończyło się na odszkodowaniu z AC

- juhnio
- Świeżak
-
TroyaN1984 - Świeżak
Ja tam was nie popieram wogole . Jeżdżenie w niskich temperaturach strasznie odbija się na zdrowiu . Nie mówiąc już o tym że sportowe opony nie nadają się do jeżdżenie w temperaturach poniżej 10 stopni .
Ja niestety nie odwiedzę żadnego zakończenia sezonu na motocyklu ponieważ bandita sprzedałem . Mam jednak nadzieje że otworze sezon 2010 już na nowym moto .
Ja niestety nie odwiedzę żadnego zakończenia sezonu na motocyklu ponieważ bandita sprzedałem . Mam jednak nadzieje że otworze sezon 2010 już na nowym moto .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
-
patryk83 - Bywalec
dambandit napisał(a):Ja tam was nie popieram wogole . Jeżdżenie w niskich temperaturach strasznie odbija się na zdrowiu . Nie mówiąc już o tym że sportowe opony nie nadają się do jeżdżenie w temperaturach poniżej 10 stopni .
mysle podobnie.. zdarzalo mi sie latac w nisich temperaturach.. jak mnie juz scislo.. ale teraz wole wyluzowac.. bo jazda jak jest zimno mi nie sprawia tyle przyjemnosci.. i rzadko sie wynurzam jak temp spada ponizej 10 stopni...
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
Nie ma dla mnie (i wielu motocyklistów) czegoś takiego: jak koniec i początek sezonu, jest pogoda to jeżdżę nie ma to nie jeżdżę.
Oczywiście nikt, w tym ja nie neguje takich imprez, zawsze okazja by się spotkać.
LegioN ja podobnie, jak Ty. Jeśli jest poniżej 10*C to staram się unikać jazdy na moto. Pozdro
Oczywiście nikt, w tym ja nie neguje takich imprez, zawsze okazja by się spotkać.
LegioN ja podobnie, jak Ty. Jeśli jest poniżej 10*C to staram się unikać jazdy na moto. Pozdro
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
no rzeczywiscie..
tutaj kolega zalozyl temat z fotkami zakonczenia w poznaniu..
viewtopic.php?t=40076
tutaj kolega zalozyl temat z fotkami zakonczenia w poznaniu..
viewtopic.php?t=40076
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
dambandit napisał(a):Ja tam was nie popieram wogole . Jeżdżenie w niskich temperaturach strasznie odbija się na zdrowiu . Nie mówiąc już o tym że sportowe opony nie nadają się do jeżdżenie w temperaturach poniżej 10 stopni
w takim razie czemu tylu ludzi jedzi na nartach?
odpowiednie ubranie ( a nie tylko dżinsy o pantofle i najlepiej bez rękawiczek... wielu tak ubranych ludzi spotykam codziennie) i można śmiało jeździć... a co do opon to nie przesadzajmy... jak się pamieta o tym ze jest zimno i sie nie przegina i zostawia sobie wiekszy margines bezpieczenstwa to mozna smialo jezdzic nawet gdy jest blisko zera... poniżej to jest już ryzyko że lud zetnie... oczywiście jazda gdy jest w okolicach zera to raczej w mieście... bo na trasie w lesie może być już lód
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki

-
Ryba - Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Ja w tym roku chyba wcześniej odpuszcze jazde bo jakoś zdrowie nie to:)
Chyba sie powoli starzeję
Chyba sie powoli starzeję

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Ja tam jeżdżę do czasu kiedy stwierdzę, że jest za zimno i zrobi się zbyt niebezpiecznie na jazdę moto.
Jak na razie sie nie zapowiada na taką decyzję bo pomimo tego, że rano jak jadę do roboty to jest zimno ale czuje to tylko na dłoniach bo reszta jest chroniona a popołudniu jak wracam to już grzeje słoneczko...
Jak na razie sie nie zapowiada na taką decyzję bo pomimo tego, że rano jak jadę do roboty to jest zimno ale czuje to tylko na dłoniach bo reszta jest chroniona a popołudniu jak wracam to już grzeje słoneczko...
-
patryk83 - Bywalec
Kupiłem moto w listopadzie i nie moglem się powstrzymać od jazdy.Jak ktoś chce i ma potrzeba pojeździć to pogoda mu niestraszna. Wywrotkę zaliczyłem tylko jedna jak wjechałem w śnieg
sorka ze mało w temacie ale tak zeszło na te warunki pogodowe...

sorka ze mało w temacie ale tak zeszło na te warunki pogodowe...
- Lipton
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2