Motocykl seryjny a do stuntu
• Strona 1 z 1
Motocykl seryjny a do stuntu
Witam chcialbym sie dowiedziec pewnych informacji od strony technicznych co do motocykla przerobionego do stuntu. Jak sie taki motor ma w trasie porownujac z seryjnym ? Jaki jest jego v max ? przyspieszenie ?
Jezdizlem R6 prawda jest taka, ze padly mi 2 silniki. Motor sprzedalem i zastanawiam sie nad jakas przerobka do stuntu. i pytanie do Was jak taki motor bedzie sie praktykowal rowniez w codziennym uzytkowaniu ?
Wiadomo jazda na kole, rozne cyrkle, ale chopdzi mi tez czy spokojnie tym motocyklem moglbym sie wybrac w traske czy wypady ze znajomymi za miasto . Dzieki za odp
Jezdizlem R6 prawda jest taka, ze padly mi 2 silniki. Motor sprzedalem i zastanawiam sie nad jakas przerobka do stuntu. i pytanie do Was jak taki motor bedzie sie praktykowal rowniez w codziennym uzytkowaniu ?
Wiadomo jazda na kole, rozne cyrkle, ale chopdzi mi tez czy spokojnie tym motocyklem moglbym sie wybrac w traske czy wypady ze znajomymi za miasto . Dzieki za odp
-
Lukas_dan - Świeżak
-
Lukas_dan - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości