Honda Cbr 125r-xenony
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Honda Cbr 125r-xenony
Siemka
W w cbr`ce mam zwykłe żerówki... czy da sie to przerobić aby były xenony??
I jakiego kapcia można na tył szerszego założyć??

- Gangsta
- Świeżak
outlaw ma racje do xenonow jest inna insalacja... do zwyklej wolozysz tylko takie smieszne podrobki:) ale tez to dosc ciekawie wyglada
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
Ziomus ten wydech jest większy od tego motoru:P:P tzn ta końcówka. TO jest 125OUTLAW napisał(a):pseudo xenony sie da wlozyć bo przy prawdziwych zupelnie inna instalacja jest włóż sobie kapcia 190 bedzie dobrze wygladał tylko zmień wydech na tłumik od yamahy road star warrior bo ten to za maly jest
- Gangsta
- Świeżak
podaje ręke
PS. Zrobcie jakis ogranicznik wiekowy np. od 17 lat
ja np. mam pomysł jak to zrobic
napewno zniechęcił by napalonych gimnazjalistow
UPDATE:
Podczas rejestracji można by zadac pare pytan z zakresu szkół srednich takich co kazdy Licealista powinien odpowiedziec
wiadomo co cfańsi to by w googlu poszukali ale to by znaczylo ze potrafia korzystac z google i byloby o połowie mnie durnych tematów
PS. prosze sie niesmiac!! to moglo by zadzialac jakis badboy na bank by sie zniechęcił

PS. Zrobcie jakis ogranicznik wiekowy np. od 17 lat

UPDATE:
Podczas rejestracji można by zadac pare pytan z zakresu szkół srednich takich co kazdy Licealista powinien odpowiedziec

PS. prosze sie niesmiac!! to moglo by zadzialac jakis badboy na bank by sie zniechęcił

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):podaje ręke
PS. Zrobcie jakis ogranicznik wiekowy np. od 17 latja np. mam pomysł jak to zrobic
napewno zniechęcił by napalonych gimnazjalistow
UPDATE:
Podczas rejestracji można by zadac pare pytan z zakresu szkół srednich takich co kazdy Licealista powinien odpowiedziecwiadomo co cfańsi to by w googlu poszukali ale to by znaczylo ze potrafia korzystac z google i byloby o połowie mnie durnych tematów
Szpicer bez przesady

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2