Jak wjechać na tor Poznań?
• Strona 1 z 1
Jak wjechać na tor Poznań?
Pytanie do ludzi jeżdżących na torze w Poznaniu. Jak zacząć jazdę na torze? Ile to kosztuje? Mam swoją Honde CB-1, czy moge nią jechać na tor czy to będzie obciachowe? Chciałbym się dowiedzieć jak zacząć przygodę z torem. Pewnie w przyszłości kupie sobie szybszy sportowy motocykl, ale bym chciał pouczyć się jazdy na moim sprzęcie. Poradźcie jak się do tego zabrac.
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
Dołączam się do pytania i jeszcze poproszę o wskazówki, co w motocyklu zmienić specjalnie na tor, chodzi mi o minimalne zmiany w seryjnym moto żeby zostać wpuszczonym na tor. Czytałem o różnych rzeczach, na pewno światła pozaklejać, posiadać odpowiednie ubranko, coś jeszcze?
Speed kills, so you are looking for a dead man.
--==Kawasaki ZX9R==--
--==Kawasaki ZX9R==--
-
TTomas - Świeżak
Ja tez sie dolaczam do pytanka ... z checia bym posmigal na torze
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
Z tego co ja wiem to kierunki i lusterka won, a wszystko inne co może się pobić zaklejamy. Strój to chyba oczywiste, że pełny rynsztunek.
Moje pytanie jest zatem proste. Jade sobie w poniedziałek do poznania, odkręcam co trzeba i sie wbijam tak?
No i kwestia tego jak się nauczyć jazdy? Sam się będę uczył całe życie i nic z tego nie wyjdzie. Są ludzie, którzy mogą dać jakieś wskazówki? Czy od razu trzeba im płacić 300 zł/h ??
Moje pytanie jest zatem proste. Jade sobie w poniedziałek do poznania, odkręcam co trzeba i sie wbijam tak?
No i kwestia tego jak się nauczyć jazdy? Sam się będę uczył całe życie i nic z tego nie wyjdzie. Są ludzie, którzy mogą dać jakieś wskazówki? Czy od razu trzeba im płacić 300 zł/h ??
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
Witam!wiec jezeliu chodzi o treningi to nie jest obowiazkowe zdejmowanie kierunkow ani zaklejanie lamp!jedziesz prosto z ulicy i smigasz po torze!jezeli chodzi o nauke jazdy to najlepiej z jakims zawodnikiem zagadac zeby pare wskazowek udzielil!chetnie pomoge ale co mozna napisac, trzeba byc na torze i pokazac:)pozdrawiam
- Rafit84
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości