Drobne pytanie Suzuki bandit n 600
• Strona 1 z 1
Drobne pytanie Suzuki bandit n 600
Witam, pytanie banał ale od dziś nie daje mi spokoju, jeździlem na paru motorkach gs 500, gsxf 750 itp i wszędzie sposób starowania był taki sam, natomiast stałem się posiadaczem bandita n 600 98, w którym niezbędne jest przytrzymanie sprzęgła aby odpalić, czy to jest norma, czy sposób zabezpieczenia czy po prostu przeróbka jakaś?
- Rabuś
- Świeżak
nie prawda nie kazde ale po za tym zgadzam sie z reszta bandit to poprostu nowsza suzi ktora ma to zabezpieczenie w starszych modelach tego nie bylo, ja np. nie musze wciskac sprzegla i nie ma tam zadnego czujnika i nic nikt nie przerabial i tez suzuki
- malyzck
- Bywalec
To jest powszechnie stosowane w Susuki i bardzo dobre z punktu widzenia mechaniki rozwiązanie. Wciśnięta klamka sprzęgła powoduje odłączenie skrzyni biegów i rozrusznik nie musi "kręcić" skrzyni w skutek czego chodzi lżej.
Nawet jeśli w jakimś o2o nie ma tego patentu to i tak sugeruje zapalania z wciśniętym sprzęgłem czy to w o2o czy w samochodzie.
Nawet jeśli w jakimś o2o nie ma tego patentu to i tak sugeruje zapalania z wciśniętym sprzęgłem czy to w o2o czy w samochodzie.
Suzuki GSX 1300R Hayabusa- ZZR1400 II GEN - Czekam na ZX10R 2016
- Kronos
- Świeżak
• Strona 1 z 1