Zobacz wątek - Otworzyliśmy sobie sezon '07
NAS Analytics TAG

Otworzyliśmy sobie sezon '07

O wszystkim
_________

Postprzez Smoli » 2/1/2007, 15:21

Mówcie co chcecie ale zimą nie latam na motorku!! jest ślisko, mam 2 kumpli którzy właśnie w zimie mieli wypadki!! Właśnie przez to że ślisko!!
Smoli
Świeżak

Postprzez eristof » 2/1/2007, 15:30

Ja śmignołem króciutką przejażdzke kilka dni temu. Poprostu jedwabiscie ale juz wole śnieg i mróz niż deszcz i chlape na drogach
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!

Yamaha Fazer FZS 600
eristof
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wombat » 2/1/2007, 17:09

evil napisał(a):eee... ale kiedy i gdzie??? :shock:
pies to walił...

racja. LUZ - nie wdawajmy sie w czcze polemiki. Mysle ze nam akurat tego nie potrzeba.
Kiedys napisales cos na temat jazdy wieczornej zima.... ze warzywem mozna zostac.... tez racja akurat heh....Mysle ze jazda zima wymaga pamietanai o kilku szczegolach;
1. nawet jak jest sucho... trzeba wziac pod uwage ze ktos cos mogl rozlac, moglo sie wylac z tira lub ciagnikowi z pola wyjezdzajacemu.... albo zwyczajnie na winklu moze nagle sie pojawic zamarznieta kaluza.... trzeba wiec jechac gruuuubo ponizej mozliwosci... swoich by miec czas i miejsce na slalomy pomiedzy tymi rzeczami.....
2. prawie caly czas smarujemy po zawilgoconym mniej lub bardziej asfalcie... mimo ze wyglada on na suchy dajmy na to........
3. opony razcej za cieple nie sa....
4. musimy sie odpowiedni9o ubrac... bo zmarznieci mamy dluuugi czas reakcji... o przymarznietych jajkach do baku nie wspomne :D

ale frajda jest. i nie wychodzi sie z wprawy..... choc ryzyko wieksze to fakt....... Smiejesz sie twardziele? raczej mieczaki z nas... nie mozemy doczekac do wiosny.... ja mam slaba wole... jak przechodze obok motocykla to przynajmniej musze go poklepac.... a co dopiero jak jest slonce i suchy asfalt :D
pozdro
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
Wombat
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez KrzysiuRanger » 2/1/2007, 18:32

Tak.. fajnie sie lata motongami w Grudniu, Styczniu, Lutym ale ja jednak wolalbym snieg, mroz. Jednym slowem prawdziwa zime. Taka jak kilka lat temu...
To bylo zycie, kiedy to jezdzilo sie na nartach z zasp na nizinie poludniowo- wlkp. :D
Nawet w zeszlym roku na gwiazdke nie mielismy sniegu. W tym tez, a w przyszlym.. pewnie tez.. cho.... Zima nadaje klimat. Zapach benzyny tez(niedopalonej).
Nawet gdyby byl snieg jezdzilbym na 2 kolach. Drifty na sniegu to moje marzenie.. niespelnione niestety :(
KrzysiuRanger
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê