Otworzyliśmy sobie sezon '07
• Strona 2 z 2 • 1, 2
evil napisał(a):eee... ale kiedy i gdzie???![]()
pies to walił...
racja. LUZ - nie wdawajmy sie w czcze polemiki. Mysle ze nam akurat tego nie potrzeba.
Kiedys napisales cos na temat jazdy wieczornej zima.... ze warzywem mozna zostac.... tez racja akurat heh....Mysle ze jazda zima wymaga pamietanai o kilku szczegolach;
1. nawet jak jest sucho... trzeba wziac pod uwage ze ktos cos mogl rozlac, moglo sie wylac z tira lub ciagnikowi z pola wyjezdzajacemu.... albo zwyczajnie na winklu moze nagle sie pojawic zamarznieta kaluza.... trzeba wiec jechac gruuuubo ponizej mozliwosci... swoich by miec czas i miejsce na slalomy pomiedzy tymi rzeczami.....
2. prawie caly czas smarujemy po zawilgoconym mniej lub bardziej asfalcie... mimo ze wyglada on na suchy dajmy na to........
3. opony razcej za cieple nie sa....
4. musimy sie odpowiedni9o ubrac... bo zmarznieci mamy dluuugi czas reakcji... o przymarznietych jajkach do baku nie wspomne

ale frajda jest. i nie wychodzi sie z wprawy..... choc ryzyko wieksze to fakt....... Smiejesz sie twardziele? raczej mieczaki z nas... nie mozemy doczekac do wiosny.... ja mam slaba wole... jak przechodze obok motocykla to przynajmniej musze go poklepac.... a co dopiero jak jest slonce i suchy asfalt

pozdro
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Tak.. fajnie sie lata motongami w Grudniu, Styczniu, Lutym ale ja jednak wolalbym snieg, mroz. Jednym slowem prawdziwa zime. Taka jak kilka lat temu...
To bylo zycie, kiedy to jezdzilo sie na nartach z zasp na nizinie poludniowo- wlkp.
Nawet w zeszlym roku na gwiazdke nie mielismy sniegu. W tym tez, a w przyszlym.. pewnie tez.. cho.... Zima nadaje klimat. Zapach benzyny tez(niedopalonej).
Nawet gdyby byl snieg jezdzilbym na 2 kolach. Drifty na sniegu to moje marzenie.. niespelnione niestety
To bylo zycie, kiedy to jezdzilo sie na nartach z zasp na nizinie poludniowo- wlkp.

Nawet w zeszlym roku na gwiazdke nie mielismy sniegu. W tym tez, a w przyszlym.. pewnie tez.. cho.... Zima nadaje klimat. Zapach benzyny tez(niedopalonej).
Nawet gdyby byl snieg jezdzilbym na 2 kolach. Drifty na sniegu to moje marzenie.. niespelnione niestety

-
KrzysiuRanger - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości