Mój własny pierwszy motor
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ale szanujmy się. GSX-F a GSX-R, przy założeniu takich samych pojemności to i tak są dwa różne motory. Przede wszystkim wielkość(długość), zestopniowanie skrzyni, itp. itd. jeżeli ktoś zna się choić troszke na mechanice no i na motorach to wie czym różni się turystyk od sportu. A przecież F-ka jest bardziej motorem turystycznym niż sportowym. Inaczej to sie ma jezeli chodzi o GSX-Ra czy Twoją kawę.
Więc wydaję mi się że cięzko je porównać.
Więc wydaję mi się że cięzko je porównać.
- jari
- Świeżak
Oczywiście że F jest do turystyki....nawet jeździłem i na jajku i na tej starej. I nawet fajnie chodzą. Wiadomo ze inna charakterystyka silnika i każdy ma inne wymagania od swojego motoru. A zresztą trochę źle zinterpretowałem twój poprzedni post 

- patlys
- Świeżak
OUTLAW, a wyszedłem z postem czy mam zakupić 400cmm, czy moje umiejetności dorównają 400ccm
, a tu proszę przez Ciebie wyjdzie na to, że kupię 600ccm
- oby nie

- PoczÄ…tkujÄ…cy motocyklista
- Świeżak
Początkujący motocyklista napisał(a): xxsliwaxx dobra teraz już nie mam sił się z Tobą sprzeczać, bo trzeba sie szykować na sylwka. Są różne sytuacje podczas jazdy moto, ale można zmniejszyć zgrożneie poprzez wyobraźnie, brak popisówek itp. Więc nie pisz mi, że nic nie można zrobić, aby zmniejszyć prawdopodobieństwo wypadku.
Te, może przeczytasz sobie regulamin i przestaniesz boldować każdego swojego posta?
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
1999 rok za 6 tyÅ›
Nieźle nieźle...tylko żeby była sprawna bo jak za taką cenę to była by to prawdziwa wyprzedaż
Tylko koniecznie bierz mechanika. Kurde to ja za swój 94 rok dałem...bardzo mało... ale mam do roboty w silniku trochę. Dobrze że tanie części znalazłem. Stan wizualny idealny. Ale przynajmniej mam maly przebieg bo jak kupowałem to miał 19tyś bo panna na nim jeździła. Ogólnie jak go brałem to 5 cm warstwa kurzu bo motor stał 6 miechów nie odpalany bo w ciąży była i nie jeździła 

- patlys
- Świeżak
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości