Suzuki Bandit
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
baktus napisał(a): Niepacz na rok tylko na stan.Bo na moje powyżej roku 2000 w cenie 8000-8500 to cos podejrzane.
tu mam takiego bandytę i to w zasięgu ręki, podjadę popatrzę
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=705351306 chociaż nie lubię czerwonych motocykli

ale swoją drogą to te małe przebiegi mnie o drapanie po łysinie przyprawiają

lepiej się spóźnić na tym świecie, niż na tamtym być za wcześnie
dziadkowo pozdrawiam
dziadkowo pozdrawiam
- dziadek_XL
- Świeżak
no ale tu masz polprosta kiere poprzeczkowa, wiec nici z typowo turystycznej pozycji... Notabene mam teraz taka sama
Poza tym mam wrazenie, ze on jakis przekombinowany jest... Ale to moze tylko zludzenie.

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Tez mam taka kiere
Troche bardziej bedziesz pochylony w czasie jazdy,ale jak dostojnie sie siedzi z taka szeroka kiera
Podjedz zobacz,moze akurat to ten,albo chociasz sie przejedziesz na moto.Chodz w przebieg bym nie wiezył bo rocznie wychodzi 1700 km,to niewiem kto tyle jezdzi.Chyba ze jest od twojego rówiesnika ,,Dziadek" co?To moze byc 

CB 400N
GSF 600N Bandit
FZS 600 Fazer,GSF 1200N
GSF 600N Bandit
FZS 600 Fazer,GSF 1200N
- baktus
- Świeżak
No nie wiem, ktory dziadzia zafundowalby sobie taka kiere i jezdzil bez lusterek... Aczkolwiek na pomysl "dodatkowego" blotnika z przodu mogl wpasc tylko Pomyslowy Dobromir starszej daty
bez urazy Dziadku 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
CalibraHunter napisał(a):Niestety trzeba liczyc sie z tym, ze motocykl, szczegolnie ze starszych rocznikow, to jezdzaca skarbonka a oryginalne Suzukowskie czesci sa bardzo drogie
sorki za oftop - możesz mniej więcej wypisać swoje wydatki na motocykl?
myślałem że poza olejem, napędem, klockami i oponami to raczej maszyny niezawodne, nie piszę tu o sprzętach zajechanych
-
Jacek318 - Świeżak
Czy Bandit ma centralny podnóżek aby stabilnie go postawić ewentualnie można dokupić i domontować ?
dziadkowo pozdrawiam
dziadkowo pozdrawiam
- dziadek_XL
- Świeżak
To jeszcze małe pytanie czy do Bandita można dokupić kierownicę taką co by uzyskać trochę bardziej wyprostowaną pozycję niż oferuje oryginalna bedąca na wyposażeniu motocykla. Kto to produkuje, gdzie kupić i jaką ?
dziadkowo pozdrawiam
dziadkowo pozdrawiam
- dziadek_XL
- Świeżak
o co chodzi z tą wyprostowaną pozycją? jest jak ma być i nie trzeba kombinować. jak się bardziej wyprostujesz to nogi zaczną boleć, bo będą wtedy niezbyt naturalne podkurczone.
nie pasuje pozycja za kierą to sobie odpuść. rozejrzyj się za TDM, Varadero, czy jakimś jednocylindrowcem w stylu XT
nie pasuje pozycja za kierą to sobie odpuść. rozejrzyj się za TDM, Varadero, czy jakimś jednocylindrowcem w stylu XT
-
SQ - Mieszkaniec forum
Chodzi o to zebym pochylony do przodu za mocno nie był, wolę po prostu prawie na baczność
Dzięki za uwagi coś mi się o uszy obiło, ze na TDM kierowca siedzi prawie jak na krześle i dl tego też biorę pod uwagę ten motocykl, no i wygląda bardzo oryginalnie nie wspominając już o jego innych oczywistych zaletach które wyczytałem.

Dzięki za uwagi coś mi się o uszy obiło, ze na TDM kierowca siedzi prawie jak na krześle i dl tego też biorę pod uwagę ten motocykl, no i wygląda bardzo oryginalnie nie wspominając już o jego innych oczywistych zaletach które wyczytałem.
dziadkowo pozdrawiam
dziadkowo pozdrawiam
- dziadek_XL
- Świeżak
Jest forum użytkowników TDMa ?
Tak sobie poczytałem dane tech z tego linka to az szczeka opadła.
Moc przy 7500 obrotów czyli jak w samochodzie na TAXI, moment obrotowy już przy 6000, niesamowite przyspieszenie 4 sek do setki i ponad 200 km/godz
Rewelacja normalnie
Tak sobie poczytałem dane tech z tego linka to az szczeka opadła.
Moc przy 7500 obrotów czyli jak w samochodzie na TAXI, moment obrotowy już przy 6000, niesamowite przyspieszenie 4 sek do setki i ponad 200 km/godz
Rewelacja normalnie
dziadkowo pozdrawiam
dziadkowo pozdrawiam
- dziadek_XL
- Świeżak
dzidek bez jaj. taka rakieta to to nie jest. wiem bo miałem 850. zresztą sporo pali. ma 5 zaworów na cylinder więc regulacja nie jest najtańsza. do tego zupełnie nie nadaje się na 1 moto. za mocny, za ciężki, zbyt wysoko środek ciężkości, przez co opanowanie na parkingu czy w naprzemiennych zakrętach wymaga wprawy. za to faktycznie komfort jest wysoki. może tylko poza większymi prędkościami, kiedy to szarpie globusem na wszystkie strony (miałem wyższą, turystyczna szybę MRA)
-
SQ - Mieszkaniec forum
SQ napisał(a):... do tego zupełnie nie nadaje się na 1 moto. za mocny, za ciężki, zbyt wysoko środek ciężkości, przez co opanowanie na parkingu czy ..
Ale to nie był by mój pierwszy motocykl. W sumie na kilku sztukach lekko licząc pewnie ze 100 tys km przejechałem. Fakt, że to inne maszyny były dawno, dawno temu. Robione w NRD albo w Czechosłowacji. Były takie kraje

Cały czas Bandit jest w kręgu mego zainteresowania tylko ważne aby sztuka była zdrowa

dziadkowo pozdrawiam
dziadkowo pozdrawiam
- dziadek_XL
- Świeżak
cześć wam chce sobie kupić SUZUKI BANDIT 400 tylko nie wiem jak z częściami do tego możne się ktoś orientuje jakie to ma przyspieszenie i osiągi i spalanie możne doradzicie inny model i markę z góry dziękuje 

- urbanski007
- Świeżak
z częściami do tego modelu chyba nie jest jakoś super. nie był/jest zbyt popularny. weź 600, lub xj600
-
SQ - Mieszkaniec forum
Co do małego bandyty to mogę co nieco się wypowiedzieć. Ogólnie moto bezawaryjne (przynajmniej mój egzemplarz). Przez ostatnie 7 lat ja i moi koledzy, którzy byli jego poprzednimi właścicielami nie robiliśmy przy nim nic poza standardowymi wymianami płynów, napędu, klocków czy opon. Ani razu nas nie zawiódł.
Co do osiągów to jeden z lepszych w swojej klasie. Spokojnie objedzie XJ 600, nie mówiąc już o 500-kach.
Szczegółowe dane techniczne masz tutaj:
http://www.bandit400.pl/dane_tech.html
Spalanie w moim przypadku oscyluje w granicach 6L/100km.
Ogólnie jestem z niego zadowolony i z czystym sumieniem mogę go polecić innym, szczególnie początkującym motocyklistom.
Co do osiągów to jeden z lepszych w swojej klasie. Spokojnie objedzie XJ 600, nie mówiąc już o 500-kach.
Szczegółowe dane techniczne masz tutaj:
http://www.bandit400.pl/dane_tech.html
Spalanie w moim przypadku oscyluje w granicach 6L/100km.
Ogólnie jestem z niego zadowolony i z czystym sumieniem mogę go polecić innym, szczególnie początkującym motocyklistom.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości