Bojkot Orelnu 01.08.09
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Niestety mamy monopol paliwowy ORLEN , LOTOS. O jakiegoÅ› czasu tankuje tylko na Lukoil.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
DOBRA AKCJA!!!
Wiadomo jest to, że ceny paliwa w dużej mierze zależą od rządu, ale sory... mogło by kosztować do max 4 złotych na nie 4,7 kiedy CENA baryłki spada. Jak Orlen straciłby miliony przez ten jeden dzień, to obniżyli by rozsądnie cenę, a wtedy sramy na inne stacje i tankujemy na Orlenie, aż cena spada. Oczywiście to utopijna wizja bo Polacy potrafią się zjednoczyć tylko wtedy kiedy jest wojna.
Tak czy siak popieram akcje, 1-go prędzej będę pchał motor niż tankował na Orlenie. Pozdro
Wiadomo jest to, że ceny paliwa w dużej mierze zależą od rządu, ale sory... mogło by kosztować do max 4 złotych na nie 4,7 kiedy CENA baryłki spada. Jak Orlen straciłby miliony przez ten jeden dzień, to obniżyli by rozsądnie cenę, a wtedy sramy na inne stacje i tankujemy na Orlenie, aż cena spada. Oczywiście to utopijna wizja bo Polacy potrafią się zjednoczyć tylko wtedy kiedy jest wojna.
Tak czy siak popieram akcje, 1-go prędzej będę pchał motor niż tankował na Orlenie. Pozdro
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
A tak nawiasem co da taki bojkot jedniodniowy? Nie zatankujemy dzisiaj, to zatankujemy jutro wieksza ilosc ktora wyjezdzilismy, wiec i tak wrzucimy kase do skarbonki i tak, szkoda tylko nerwow tracic 

Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
jakby cala polska wraz z puszkarzami, itp. przylaczylaby sie do akcji to mialoby to sens ale watpie aby prezesi zauwazyli jakies zmiany jak +- 100 motocyklistwo nie zatankuje swoich maszyn. Sam prezes tygodniowo wiecej wydaje na fryzjera wiec te pare zl nie szczypnie go po kieszeni. Akcja powinna byc dobrze rozreklamowana wraz z mediami, itp aby to byla masowa kampania spoleczna a nie takie nagle rzucanie sie. Jakby to mialo wiekszy wydzwiek to ok, ale jednodniowe niezatankowanie kilku motocykli bedzie dla nich niezauwazone. Wiec tak jak mowi leitho, szkoda nerwow.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
ja nigdy nie tankowalem na rlenie wyjatek musz-30km na rezerwie i jedyna stacja podrodze....!! nie mam zaufania do polskich koncernow po tym jak bylo cos na TVN ze chrzcza paliwo i ze przez orlen bylo wprowadzane lewe paliwo znacznie gorszej jakosci uszkadzajace silniki... wiec skad mam miec pewnosc ze znow jakis walek nie idzie???????? owszem nigdynie mam pewnosci co leje ale leje na tanich stacjach (neeste, luckoil czy na tesco ) i nie mam problemow a orlen to typowa POLSKA zawisc -wycisnac ile sie da z POLSKICH kierowcow.. co mozna zaobserwowac po cenach paliwa do innych stacji...
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości