Owiewki Bandit 600-tka
• Strona 1 z 1
Owiewki Bandit 600-tka
Ok takze powoli przymierzam sie do zakupu Suzuki GSF (Bandit) o pojemnosci 600cc. Tylko teraz mam dylemat - wersja Naked podoba mi sie duuuuzo bardziej, a z drugiej strony od czasu do czasu chcialbym wykorzystac motorek do jakichs dluzszych przejazdzek. Czy uwazacie ze te cale owiewki sa warte kompromisu jesli chodzi o wyglad? Gdzies widzialem wypowiedz, ze to tak naprawde gowno daje, ale wiadomo ile ludzi tyle opinii. A i jeszcze czy da sie to demontowac w razie potrzeby ;d ?
z gory dzieki za odpowiedzi ;d
Na wszelki wypadek do podejrzenia bandit z owiewkami i bez:

z gory dzieki za odpowiedzi ;d
Na wszelki wypadek do podejrzenia bandit z owiewkami i bez:

- Emiloo
- Świeżak
wyglad to kwestia indywidualna. A na upartego jak chcesz to wszystko rozmontujesz...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
bierz naked w zyciu nie rozmontujesz wersji sport zebyc Tobie pasowala a poza tym osigow nie zmienisz a na Polskich drogach do 120 km/h jest max chyba ze chcesz sie rozstac z zyciem i swoja jedyna i najwazniejsza osoba mam dwie wersja na zbyciu umow sie przetestujesz, ocenisz i podejmiesz decyzje 

GSF 600N , GSF 600S SPRZEDAM
ONE LIFE - LIVE IT
ONE LIFE - LIVE IT
-
zalo - Świeżak
Bierzesz naked'a i jak jedziesz w trase to mocujesz duza szybe, taka mocowana do kierownicy albo do lampy, montaz trwa 10min. a jak jezdzisz na miejscu to zdejmujesz i po sprawie
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Moje zdanie: Jeśli będziesz jeździł czasem poza miastem to tylko owiewka. Każde odkręcenie to masakra.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości