Filtr paliwa
• Strona 1 z 1
Filtr paliwa
Witam, na początku chciałbym wszystkich powitać, gdyż jest to mój pierwszy post.
Posiadam Aprilię RS 80, rocznik 1996. Od paru dni podczas jazdy po prostu gasnął. Okazało się, że filtr paliwa zapchany był syfami. Mój mechanik powiedział mi, że on jeździ bez tego filtra. Ja także go ściągnąłem. Czy nie będzie z tego żadnych konsekwencji ? Z góry dziękuję wszystkim.
Posiadam Aprilię RS 80, rocznik 1996. Od paru dni podczas jazdy po prostu gasnął. Okazało się, że filtr paliwa zapchany był syfami. Mój mechanik powiedział mi, że on jeździ bez tego filtra. Ja także go ściągnąłem. Czy nie będzie z tego żadnych konsekwencji ? Z góry dziękuję wszystkim.
- Majcin
- Świeżak
Konsekwencji nie będzie żadnych (jeśli chcesz wymienić to filtr kosztuje ok 15 zł)
Przeczytaj REGULAMIN i jest specjalny temat o RS-kach
Przeczytaj REGULAMIN i jest specjalny temat o RS-kach
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
to zalezy czy masz zasyfiony bak i nie wiem jak wyglada kranik, bo u mnie mialem filtr paliwa ale wyrabalem, bo jest siatka w kraniku i to starczy
raczej nie powinno byc konsekwencji ale jak byl to lepiej kup, najzwykleszy jednorazowy kosztuje 5zl zaleca sie wymieniac co 1000km-1500km ale bedziesz widzial, jak zasyfiony to wywalisz i dasz nowy
raczej nie powinno byc konsekwencji ale jak byl to lepiej kup, najzwykleszy jednorazowy kosztuje 5zl zaleca sie wymieniac co 1000km-1500km ale bedziesz widzial, jak zasyfiony to wywalisz i dasz nowy
- talta
- Mieszkaniec forum
Wlasnie ci odpowiedzielismy. Zobacz czy masz siateczke i czy masz zasyfiony bak. Kosz filtra jest bardzo niewielki (mniej niz paczka papierochow
) Załóz sobie dla swietego spokoju, zebys sie tym nie martwił

Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości