wypadki
dr.artur napisał(a):te wypadki to wina braku autostrad
Winę za wypadek powinien dodatkowo ponieść właściciel R1 jeżeli dał motocykl do łapy komuś bez prawka.
Za człowiekiem trzeba zawsze płakać, ale nie za idiotami.
Pozdr
Sh
Ostatnio edytowano 12/5/2009, 22:48 przez Shaft, łącznie edytowano 1 raz
-
Shaft - Świeżak
Szkoda nie szkoda, nie to jest wazne, wazne zeby uszanowac. Zwlaszcza zmarlych. Nie zycze ci shaft, zeby twoja zona podczas lekkiego malowania oczu w aucie, niechcacy zginelaby w wypadku i zeby zostala oficjalnie nazwana idiotka. Przepraszam za prywatna wycieczke i zbyt dosadny przyklad, ale czytac mi sie juz nie chce tych palajacych nienawiscia moralizatorow od 7 bolesci. shaft idz i nasikaj im na groby, w imie rozsadku, wlasnie takich ludzi nie szanuje. Za idiotami? Ok, nikt ci nie kaze plakac za stalinem, albo innymi sukinsynami, ale gardzic swoimi pobratymcami tylko dlatego ze mieli mniej szczescia niz ty? Nikt na drodze nie jest lepszy i zadna ciezarowka wyjezdzajaca ci na przeciw nie bedzie sie ciebie pytac czy jestes doswiadczony czy dopiero uczysz sie jezdzic.
Ostatnio edytowano 12/5/2009, 19:58 przez herbatkowy, łącznie edytowano 4 razy
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
[quote="herbatkowy"]Szkoda nie szkoda, nie to jest wazne, wazne zeby uszanowac. Zwlaszcza zmarlych. Nie zycze ci shaft, zeby twoja zona podczas lekkiego malowania oczu w aucie, niechcacy zginelaby w wypadku i zeby zostala oficjalnie nazwana idiotka. Przepraszam za prywatna wycieczke i zbyt dosadny przyklad.quote]
idiota = gość który dał R1.
Oj herbatkowy, już kolejny raz udowadniasz, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i rozumiesz co chcesz zrozumieć. Lepiej wykasuj to co napisałeś o wypadku żony bo nie wiem czy wiesz, że takie peplanie ściąga złą energie. I zanim znowu wybierzesz się na priv wycieczkę pomyśl. Bo przyjadę i naprostuję Ci szczękę jak nie zaczniesz myśleć co piszesz !
Ps. Moja żona preferuje naturalny styl i maluje się bardzo rzadko i tylko w domu. W zasadzie nie potrzebuje bo taką ma urodę :]
Do ADMINA : To był ostatni OFF. Sorry.
idiota = gość który dał R1.
Oj herbatkowy, już kolejny raz udowadniasz, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i rozumiesz co chcesz zrozumieć. Lepiej wykasuj to co napisałeś o wypadku żony bo nie wiem czy wiesz, że takie peplanie ściąga złą energie. I zanim znowu wybierzesz się na priv wycieczkę pomyśl. Bo przyjadę i naprostuję Ci szczękę jak nie zaczniesz myśleć co piszesz !
Ps. Moja żona preferuje naturalny styl i maluje się bardzo rzadko i tylko w domu. W zasadzie nie potrzebuje bo taką ma urodę :]
Do ADMINA : To był ostatni OFF. Sorry.
-
Shaft - Świeżak
- saint_m
- Świeżak
Uważajcie na siebie... jak mnie takie rzeczy dobijają. Jak zwykle gadają o prędkości, a ktoś zabił tego człowieka !!
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
- Piter_Stunter
- Świeżak
- saint_m
- Świeżak
wczoraj na wieczor ok godz 21 30 byl wypadek w Radomiu.Motocyklista ccial wyminac golfa ktory skrecal w lewo w tym samym czsie jechalo dwoch glutow na skuterze ,na nieszczescie motocyklisty pasarzer skuterka mial wyciagnieta nogę efekt taki ze uderzyl nagą w motocyklistę ktory polozyl sie wraz z moto ;/.Ale nic mu sie nie stalo bo widzialem jak sie podnosi i szybko ucieka na chodnik przed innym samochodem.JEBA***NE SKUTERY
Po wypadku apka rozjebana ja też ;/. Jak narazie liże rany a później znów na moto
- dominik12
- Świeżak
wczoraj na wieczor ok godz 21 30 byl wypadek w Radomiu.Motocyklista ccial wyminac golfa ktory skrecal w lewo w tym samym czsie jechalo dwoch glutow na skuterze ,na nieszczescie motocyklisty pasarzer skuterka mial wyciagnieta nogę efekt taki ze uderzyl nagą w motocyklistę ktory polozyl sie wraz z moto ;/.Ale nic mu sie nie stalo bo widzialem jak sie podnosi i szybko ucieka na chodnik przed innym samochodem.JEBA***NE SKUTERY
Po wypadku apka rozjebana ja też ;/. Jak narazie liże rany a później znów na moto
- dominik12
- Świeżak
- dominik12
- Świeżak
Dlaczego piszecie po tyle postów? Jest to jakiś bug forum czy po prostu ktoś celowo wkleja tyle wiadomości? Podchodzi mi to na łechtanie swojego e-penisa ilością postów, więc miło by było jakby moderatorzy zaczęli sankcjonować wklejanie po parę razy tego samego tekstu jeden po drugim.
- Stachoo
- Świeżak
Stachoo napisał(a):Dlaczego piszecie po tyle postów? Jest to jakiś bug forum czy po prostu ktoś celowo wkleja tyle wiadomości? Podchodzi mi to na łechtanie swojego e-penisa ilością postów, więc miło by było jakby moderatorzy zaczęli sankcjonować wklejanie po parę razy tego samego tekstu jeden po drugim.
To jakiś bug. Powyżej u mnie też 2 posty. Czasami jest tak, że wysyłasz i nic nie ma. Nawet po przelogowaniu. Jak umieścisz drugi to za jakiś czas masz 2. Bywa i tak, że wrzucisz post, masz potwierdzenie, a go nie widać..
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
Ej no mialem niby potwierdzenie ze wyslalo posta ale go nie bylo wiec wcisnołem jeszzce raz i sie zwinołem a i jeszcze jedno nie nabijam sobie postow bo po co?? jakis bug forum o ktorym bylo juz pisane ;p
- dominik12
- Świeżak
Z dzisiejszego wypadu, na szczecie nic sie nie stalo, motocyklista caly, lekko potluczony. Zawinil kierowca puszki, wyjechal tylem z parkingu prosto pod kola motocykla.
- Załączniki
-
- Zdjęcia-0066a.jpg
- Tutaj troche przyjemniej
- (83.13 KiB) Pobrane 739 razy
-
- Zdjęcia-0065a.jpg
- Wypadek
- (146.75 KiB) Pobrane 725 razy
-
- Zdjęcia-0064a.jpg
- Wypadek2
- (154.67 KiB) Pobrane 719 razy
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
- Pupgo
- Świeżak
-
Majkel22 - Świeżak
-
Moto_Mysz - Świeżak
-
melvin - PierwszyOkrutny
tym razem nie wypadek, ale http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1601055,0, ... omosc.html motocyklowy crash test, jako ciekawostka.
- saint_m
- Świeżak
wiecie co oglądam ten filmik i mi sie nasuwa mysl xD a moze by tak jakis geniusz wymyślił poduszki powietrzne zewnętrzne na progach dzwi ? co o tym sądzicie (wiem off ale w dobrej wierze jak mod bd uważać inaczej to sie nie bd obrażać za warna;p )
- dominik12
- Świeżak