jednak nie takie świętoszki z was :D
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kilka dni mnie nie było... i znowu nie mogę wyjść z podziwu....dla niektórych...
Kaja?
A ja myślałam że wszystkie Kajki, to Ryśki, tfu tzn bo Ryśki to fajne chłopaki i że Kajki też to chciałam..., znaczy mialam na myśli
powiedz, że się nie mylę...powiedz

Kaja?
A ja myślałam że wszystkie Kajki, to Ryśki, tfu tzn bo Ryśki to fajne chłopaki i że Kajki też to chciałam..., znaczy mialam na myśli

powiedz, że się nie mylę...powiedz

-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
Nie,napisałem *.*.* Ale zmieniłem na ... jak widać.
Ja też zmieniłem. PLS, nie róbcie tu syfu jak na innym znanym forum
Terror
Ja też zmieniłem. PLS, nie róbcie tu syfu jak na innym znanym forum
Terror
Dobrze jest mieć zawsze przy sobie butelkę wódki na wypadek ukąszenia przez węża.W sumie to tak dla pewności można przy sobie nosić i węża ...
-
Gepard - Świeżak
dla twojej wiadomosci w polsce nie mieszkam juz duzo lat i nie pisze po polsku czesto takze moja ortografia nie jest za dobra takze nie cwaniakuj.kajka napisał(a):Thrillco -mnie nie interesuje ile ktoś jeździ, kim jest i od kiedy tu siedzi, dla mnie liczy się pasja i wzajemny szacunek. Nikt mi nie zabroni wyrażania swojej opinii, szanuję zdanie innych ale szlag mnie trafia jak widzę komentarze ludzi którzy nie mają pojęcia o sprawie a staraja się udowodnić reszcie że sa wybitnymi znawcami sprawy RR.
gixxer -popracuj nad ortografią to wtedy porozmawiamy. Bo nie mam zamiaru tłumaczyć się przed analfabetą.[/b]
- gixxer
- Świeżak
Widzę że niezła zadyma tutaj:) może stworzymy temat np: "Rozładuj frustracje na kimś" i tam wszyscy którzy chca posłać komuś wiązanke będą mogli ją tam umieścić z dedykacjami dla kogo i z jakiego powodu. Rozważcie moją propozycje.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
evil ale jak ktoś by chciał sie dokształcic w nowych wrzutach to musi cale forum przegrzebac a tak to taki gówniarz mogłby wejsc w jeden temat i sie uczyc:) poza tym to byłby swego todzaju ring bokserski do wyzywania i obrażania innych.

Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
OUTLAW napisał(a):evil napisał(a):OUTLAW napisał(a):[szukasz zaczepki?czep sie Gosijestescie siebie warci
ty pokurwieńcu, pies cię jeb** i małe psy...
a ciebie cała wieśintelektem niezabłysneleś
Pozwól, że się wtrące... Ty też niezabłysnąłeś

Zatrzymali bandę debili i wszycho w temacie. Żeby to oni jeszcze byli jacyś orginalni

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):grooby napisał(a):a ja jak sie napierdole jak swinia to mi sie zwiedzac chce.wtedy korwa jade .
Grooby opowiedz coś więcej o tym
zaintrygowałeś mnie
dlugo by to opowiadac.ale moze jak latem bede w polsce i sie na...dole to i mi sie zachce zwiedzac to przyjade i ci opowiem

- grooby
- Świeżak
Kajku....... skoro poznałaś te BRACTWA!!!!! to proszę wyjaśnij nam do czego one służą?
Bo My chyba niekumaci....
PLS.....
A jak nie wytłumaczysz to gęba..... sorki buzia na kłótkę....
Bo piszesz że poznałaś, że wiesz co to jest.... że w ogóle jakie to zarypiste, a nic o tam jakie to ma te swoje wielkie plusy....
Poza tym że jest to grupa.....
Papa
Ps. Ciekaw jestem czy zobaczÄ™ ciebie kiedyÅ› na trasie.... czy tylko w teorii jesteÅ› taka wypasiona....
Bo My chyba niekumaci....
PLS.....
A jak nie wytłumaczysz to gęba..... sorki buzia na kłótkę....
Bo piszesz że poznałaś, że wiesz co to jest.... że w ogóle jakie to zarypiste, a nic o tam jakie to ma te swoje wielkie plusy....
Poza tym że jest to grupa.....
Papa
Ps. Ciekaw jestem czy zobaczÄ™ ciebie kiedyÅ› na trasie.... czy tylko w teorii jesteÅ› taka wypasiona....
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
OUTLAW napisał(a):ja tego nie neguje dobrze ze zatrzymali frajerow tylko jaki z evila facet jak tak sie odnosi do kobiet ?? do swojej matki też tak mówi??
Kobiety to szmaty.Są wyjątki.A ty kurwa kim jesteś.JEBANYM RYCERZEM okrągłego stołu ?
Dobrze jest mieć zawsze przy sobie butelkę wódki na wypadek ukąszenia przez węża.W sumie to tak dla pewności można przy sobie nosić i węża ...
-
Gepard - Świeżak
grooby napisał(a):Kaja napisał(a):grooby napisał(a):a ja jak sie napierdole jak swinia to mi sie zwiedzac chce.wtedy korwa jade .
Grooby opowiedz coś więcej o tym
zaintrygowałeś mnie
dlugo by to opowiadac.ale moze jak latem bede w polsce i sie na...dole to i mi sie zachce zwiedzac to przyjade i ci opowiem
to będziesz długo szukał, nie ma mnie w Polsce za 3 tygodnie
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
evil napisał(a):Gepard, on jest w d*** pchanym frajerem...
Na to jest na prawdę bardzo prosta metoda.Niech odda jednorazowo 6 litrów krwi dla jakiegoś frajera co się rozjebał na GS-ie.
-
Gepard - Świeżak
OUTLAW napisał(a):evil napisał(a):Gepard, on jest w d*** pchanym frajerem...
troche kultury człowieku skad sie wziełeś z rynsztoka![]()
Gorzej.Z ulicy

-
Gepard - Świeżak
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości