Forum ludzi którzy więcej mówią niż potrafią?
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-
patryk83 - Bywalec
Melvin coś ostatnio brutalny się zrobił
Chyba ma złe dni...

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Ja motocykl mam od niedawna i sram wyżej niż dupą sięgam
Kserkses i z Twojego avatora mogę wywnioskować że masz podobnie

Kserkses i z Twojego avatora mogę wywnioskować że masz podobnie

Ostatnio edytowano 17/6/2009, 15:42 przez Justyn, łącznie edytowano 1 raz
Kawasaki Er 5
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
-
Justyn - Świeżak
... i bardzo dobrze ja też jestem dumny, że miałem i mam moto.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Kserkses napisał(a):no jo mam od zawsze. poza tym to jest tu pelno ludzi ktorzy pisza duzo i wszedzie gdzie sie da, a motocykl maja od niedawna albo w ogole nie maja....
A co mamy siedzieć cicho bo mamy krótko motocykl ?
Przecież się wypowiadamy w mechanice jak się nie znamy tylko tam gdzie można sobie wrzucić wolną myśl czy coś co już przeżyliśmy...
-
patryk83 - Bywalec
siekson napisał(a):melvin napisał(a):na forum co raz więcej mamy ludzi mocnych w gębie a słabych jeśli chodzi o jazdę na moto
Biorąc pod uwagę Twoje posty i foty z tematu "WASZE zdjęcia i filmiki z jazdy" mam wrażenie, że cytowane przeze mnie powyżej zdanie napisałeś sam o sobie
pokaż że potrafisz lepiej

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
adam_89 napisał(a):Miałem motocykl do zeszłego miesiąca, obecnie i przez najbliższy rok/dwa prawdopodobnie nie bd miałale jakoś przeżyje
A co się stało że go nie masz?? Sprzedałes czy się zepsuliście obaj??
Kawasaki Er 5
-
Justyn - Świeżak
nie będę pisał ile miałem co miałem powiem tyle 2009 to mój 11 sezon.
siekson zazwyczaj tak jest ze jak ktoś pierwszy raz dotknie w życiu kolanem asfaltu lub uda mu się podnieść przednie koło to jest MISZCZ i nie ma większego kozaka ale z czasem tan zapał mija i chęć pokazania się również...
siekson zazwyczaj tak jest ze jak ktoś pierwszy raz dotknie w życiu kolanem asfaltu lub uda mu się podnieść przednie koło to jest MISZCZ i nie ma większego kozaka ale z czasem tan zapał mija i chęć pokazania się również...

-
YZF R1 - Moderator
wow 11 sezon, to ładnie
mój na motocyklach dopiero 2

XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Re: Forum ludzi którzy więcej mówią niż potrafią?
melvin napisał(a):no właśnie ostatnio mam takie wrażenie że na forum co raz więcej mamy ludzi mocnych w gębie a słabych jeśli chodzi o jazdę na moto,
Problem niestety nie dotyczy tylko forum, taki naród po prostu.
Ja motocykl pożyczam od Żony

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
Ja wczoraj nowe moto zakupilem, takze majac w garazu 3 sztuki chyba moge podciagnac "srednia" 

Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
-
patryk83 - Bywalec
Jak ktoś napisał wcześniej o świeżych właścicielach jednośladów - nie znasz się na mechanice, to nie zabierasz głosu w tym temacie, i tutaj leży problem forum - całkowici nowicjusze, którzy nie posiadają, nie jeżdżą, a w życiu jeździli raz czy dwa, stają się "ekspertami" np. w działach Akcesoria czy Technika...
LOL !!! Fachowcy od złotych porad stylem "napisz do Kasi..." doradzają początkującym, jawnie szukającym porad w zakupie, czy wybrać kombi, tekstylną kurtkę z alledrogo czy skórę z Alegwiazdą bo na tym znaku towarowym kończy się ich wiedza...
Ich licznik postów to dla nich licznik wirtualnego motocykla ?
I tak coraz bardziej zalewa forum fala przedszkolaków, z całym szacunkiem dla autorów postów "jesteś głupi" - "a nie, bo sam jesteś głupi"

Ich licznik postów to dla nich licznik wirtualnego motocykla ?
I tak coraz bardziej zalewa forum fala przedszkolaków, z całym szacunkiem dla autorów postów "jesteś głupi" - "a nie, bo sam jesteś głupi"

<i>"Get your motor running, head out on the highway,
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
-
mikun - Świeżak
Ten sezon jest moim 13-tym i przerobiłem 6 czy 7 motocykli.
Na kole nie śmigam,ścieranie sliderów mnie nie bawi.
Jednak mogę się pochwalić 40 tyś km nakręconymi w samym zeszłym roku oraz bolącymi kolanami,łokciami i nadgarstkami
:)
Przyczepności Koledzy!
Na kole nie śmigam,ścieranie sliderów mnie nie bawi.
Jednak mogę się pochwalić 40 tyś km nakręconymi w samym zeszłym roku oraz bolącymi kolanami,łokciami i nadgarstkami

Przyczepności Koledzy!
-
Pawcio415 - Świeżak
ten temat jest niczym innym jak tylko oznaką frustracji autora
może ma sprzęt z którego nie zadowolony jest, może sąsiad kupił sobie coś szybszego, może lepszego w mniemaniu autora
temat śmieszny, a ego niektorych jest większe od pałacu kultury, którego to nie ma w mieścinie autora, chłopaku w sam raz nadajesz się do stolicy, będziesz tu pasował tak samo jak pozostałe 90% z populacji wawy, które to przyjechało za hlebem i tu pozostało
może ma sprzęt z którego nie zadowolony jest, może sąsiad kupił sobie coś szybszego, może lepszego w mniemaniu autora
temat śmieszny, a ego niektorych jest większe od pałacu kultury, którego to nie ma w mieścinie autora, chłopaku w sam raz nadajesz się do stolicy, będziesz tu pasował tak samo jak pozostałe 90% z populacji wawy, które to przyjechało za hlebem i tu pozostało

- cb1000r
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3