Co wybrać?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
runner jest wygodny i 2 osoby spokojnie siedza
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
- Piter_Stunter
- Świeżak
na obu jezdzilem
i osobiscie proponuje cos z biegami tymbardziej ze masz 190cm wzrostu :p jakas Sende, Aprilie czy cos w tym stulu
ale tak czy tak jezeli mial bym wybierac miedzy yamaha a gillera to wzialbym yamahe :d fajniejsza, lepsza itp ;p

ale tak czy tak jezeli mial bym wybierac miedzy yamaha a gillera to wzialbym yamahe :d fajniejsza, lepsza itp ;p
Muay Thai <.3333
- urban3k
- Świeżak
Jakuboss napisał(a):
Nie wiem jak to będzie z tym roxem, bo mam 190cm wzrostu. Chyba lepszy byłby jakiś większy skuter(nie chodzi mi o maxi), taki jak np. gilera.
zdecydowanie runner! w roxie nie będziesz miał gdzie nóg trzymać i Ci będą chaczyły o kierownice (ja mam 180 i na roxie z 2008r właśnie takie problemy odczytałem). Poza tym mogę nagrać filmik, ja 2 serie się ścigają i runner bierze roxa.

Poza tym moje włoskie bzyki (te które mam w podpisie), nigdy się nie psuły! Bo jak się dba tak się ma.
Uwierzcie siędze w skuterkach parę lat, jeżdże ciągle z Klubem Skuterowym Wrocław i mogę obiektywnie stwierdzić. Kup runnera (tylko w nowej budzie), a nie będziesz zawiedziony. Jak chcesz mieć problemy z miejscem i z wożeniem pasażera to kupuj "ssssportowego" roxa

-
wikples - Bywalec
Ja tez z cala odpowiedzialnoscia moge polecic Runnera. Jest wieksze od aeroxa, wygodniejszy, ladniejszy:). I co wazne w nowej budzie z przodu ma 14calowe kolo, a to wazne. Bierz wlocha to naprawde dobry sprzet. Wiem co mowie.
-
rambo wwa - Świeżak
Siema!
Bierz runnera. Przy twoim wzroście, bedzie ci wygodniej.
Pozatym, maszyny niewile się różnią. Seryjne mają podobne wyniki. Oba tak samo są podatne na tuning. Oba mają hamulce przód i tył tarcza. Ale tak jak powiedziałem bierz Runnera ze względu na twój wzrost. O ni runner ma większe koła, czyli większy komfort jazdy
Pozdro
michalos
PS. Napewno nie bierz F12.
Bierz runnera. Przy twoim wzroście, bedzie ci wygodniej.
Pozatym, maszyny niewile się różnią. Seryjne mają podobne wyniki. Oba tak samo są podatne na tuning. Oba mają hamulce przód i tył tarcza. Ale tak jak powiedziałem bierz Runnera ze względu na twój wzrost. O ni runner ma większe koła, czyli większy komfort jazdy
Pozdro
michalos
PS. Napewno nie bierz F12.

- [MSC] michalos
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości