Biała lista
dobrze... ja zaglosowalem tak jak go pamietalem... od tego glosuje kilka osob zeby nie bylo ze jeden (taki ja np) ma kaprys i przez to ktos nie przejdzie...
Z tego co pamietam Ponczek szczyt formy w lapaniu warnów miał razem z Labissem... to sobie przypominam, pozytywow na jego temat nie (jest to pewnie tez moja wina bo od jakiegos czasu mniej zaglebiam sie w lekture forum z powodu braku tego wlasnie czasu).
Z tego się ciesze Macieju... a że reszta tutaj ludzi ma inne zdanie to już trudno... jajka sobie mozna robic ale sa pewne granice. Evil nie ma żadnych chyba, a majac 30 kilka lat chyba powinien mniej wiecej wiedziec co wypada a co nie.
znalazlem to tak na szybko:
http://filmy.scigacz.pl/relacje/WMMP_I_ ... af_Popanda
Z tego co pamietam Ponczek szczyt formy w lapaniu warnów miał razem z Labissem... to sobie przypominam, pozytywow na jego temat nie (jest to pewnie tez moja wina bo od jakiegos czasu mniej zaglebiam sie w lekture forum z powodu braku tego wlasnie czasu).
Z tego się ciesze Macieju... a że reszta tutaj ludzi ma inne zdanie to już trudno... jajka sobie mozna robic ale sa pewne granice. Evil nie ma żadnych chyba, a majac 30 kilka lat chyba powinien mniej wiecej wiedziec co wypada a co nie.
znalazlem to tak na szybko:
http://filmy.scigacz.pl/relacje/WMMP_I_ ... af_Popanda
-
kravec - Administrator
Ja tam osobiscie nic do Evila nie mam ,chyba nawet do nikogo z Was nigdy nie mialem xD jak sie juz jest tyle czasu to sie ma juz wyjechane na to wszystko xD
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Szafa napisał(a):Do gazu z tymi co dali na NIE !!!!![]()
nastepnym razem pomysl dwa razy zanim cos napiszesz
tez bylem na nie
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
rosa napisał(a):Szafa napisał(a):Do gazu z tymi co dali na NIE !!!!![]()
tez bylem na nie
i ? W sensie, że mnie pobijesz ?
Jak tak to wszyscy żartują i pierdolą głupoty a tu nagle jacy poważni i wszystko biorą do siebie oO
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
no coz trudno , moze damy jego kandynadure za pol roku
zobaczymy jak wtedy ludzie beda sie zapatrywac na postac Turbo 

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
chyba nie ale zawsze mozesz byc pierwszym. powiedz PROSZĘ
:lol:

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Szafa napisał(a):rosa napisał(a):Szafa napisał(a):Do gazu z tymi co dali na NIE !!!!![]()
tez bylem na nie
i ? W sensie, że mnie pobijesz ?
Jak tak to wszyscy żartują i ****ą głupoty a tu nagle jacy poważni i wszystko biorą do siebie oO
SZAFA... uspokoj sie...
zarty zartami ale tego typu teksty to juz nawet nie jest czarny humor..
-
kravec - Administrator
Szpicu mial swego czasu odebrany ten status.
Coscie sie tak na temat Evila rozgadali?! Nie udziela sie juz praktycznie na forum wiec nikt nie musi czytac jego specyficznych wypowiedzi.
Co do zamieszania odnosnie glosowania na Turbo - co to za zabawa, zgadywac kto, jak i dlaczego akurat w ten sposob glosowal? Mysle, ze wiekszosc obecnych VIPow miala jakies glosy przeciw, mniej lub wiecej -a skoro prawo glosu maja admini i modzi, to zostawmy kwestie argumentacji do ich osobistego rozpatrzenia.
Coscie sie tak na temat Evila rozgadali?! Nie udziela sie juz praktycznie na forum wiec nikt nie musi czytac jego specyficznych wypowiedzi.
Co do zamieszania odnosnie glosowania na Turbo - co to za zabawa, zgadywac kto, jak i dlaczego akurat w ten sposob glosowal? Mysle, ze wiekszosc obecnych VIPow miala jakies glosy przeciw, mniej lub wiecej -a skoro prawo glosu maja admini i modzi, to zostawmy kwestie argumentacji do ich osobistego rozpatrzenia.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
cezare mial 8 na tak i 0 na nie 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl