Co to za moto?
-
Konio - Mieszkaniec forum
Invinciblee napisał(a):LegioN zgadza się
Konio nie wpie***laj siÄ™.
O co ci ku*wa chodzi? Zabrali ci kabel od neo ze wejsc nie mogles? Przeciez w sumie to zgadlem bo pisalem ze to V-Rod...
YZF R1 napisał(a):Invinciblee napisał(a):LegioN zgadza się
czemu tak napisałeś do mojego kolegi Konia...?
Danke za obrone :*
A podpowiedz hmmm niedawno byl motorek tej marki
Tak na marginesie to juz czysta postow mam i tyle samo jedzie moj komarek enduro
Ostatnio edytowano 19/3/2009, 20:29 przez Konio, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Konio napisał(a):Invinciblee napisał(a):LegioN zgadza się
O co ci ku*wa chodzi? Zabrali ci kabel od neo ze wejsc nie mogles? Przeciez w sumie to zgadlem bo pisalem ze to V-Rod...
Sorry nie zauważyłem.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
tak ? to co to jest ^^
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami | | www.motoautostrada.plindor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
-
Bystry - Stały bywalec
Bystry jest kolejność i pewne zasady jak ktoś zgadnie to wtedy wrzuca foto a nie tak bez kolejki chcesz wrzucić foto musisz odgadnąć mi się należą teraz 2 fotki ten twój to 2009 hyosung gv 650 aguila następnym razem zmień nazwę pliku i w paincie pochlap pędzlem co nieco bo tak to żadna zagadka Bystry...
no to lecimy pierwsza....
no to lecimy pierwsza....
- Załączniki
-
- 111.JPG (33.83 KiB) PrzeglÄ…dane 3820 razy
-
YZF R1 - Moderator
YZF R1 napisał(a):Bystry jest kolejność i pewne zasady jak ktoś zgadnie to wtedy wrzuca foto a nie tak bez kolejki chcesz wrzucić foto musisz odgadnąć mi się należą teraz 2 fotki ten twój to 2009 hyosung gv 650 aguila następnym razem zmień nazwę pliku i w paincie pochlap pędzlem co nieco bo tak to żadna zagadka Bystry...
na tym właśnie polega fenomen Bystrzaka, nie na darmo nadał sobie tą ksywke:D coś w tym musi być
A co do moto... hm jakaś stara honda? no tak po tyle mi się wydaje może CB750? tylko jakieś tuningowane czy jak/?
-
adam_89 - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości