Mam problem z CBR 1000rr
• Strona 1 z 1
Mam problem z CBR 1000rr
Mam problem z HondÄ… CBR 1000rr 2007rok ..
Kupiłem ja w niemczech.. Po odpaleniu nierównomiernie pracowała i gasła..
Zrobiłem sobie jazdę próbną (troszeczke jej wstawiłem ... kopyta nie miała ), po tej jezdzie wyłączyłem motor na chwilke.. i już go pózniej nie mogłem go odpalić.. Kontrolka od Hissa nie swieci sie.. pompka nie podaje paliwa.. Nie wiem co jest grane!
Pomocy!!!!!!!!!!!!!

Kupiłem ja w niemczech.. Po odpaleniu nierównomiernie pracowała i gasła..

Zrobiłem sobie jazdę próbną (troszeczke jej wstawiłem ... kopyta nie miała ), po tej jezdzie wyłączyłem motor na chwilke.. i już go pózniej nie mogłem go odpalić.. Kontrolka od Hissa nie swieci sie.. pompka nie podaje paliwa.. Nie wiem co jest grane!
Pomocy!!!!!!!!!!!!!

- TomekBambo
- Świeżak
Dałem ja do kumatego elektronika..Gostek jest sam w szoku.. Musi przejrzeć całą instalacje.. ale sam nie wie czy uda mu się zlokalizować usterkę.. Teraz pozostaje mi czekanie ..
Chyba będę musiał ja zawieźć do serwisu do Drezna..
Wielkie dzięki za pomoc 

- TomekBambo
- Świeżak
TomekBambo napisał(a):Dałem ja do kumatego elektronika..Gostek jest sam w szoku.. Musi przejrzeć całą instalacje.. ale sam nie wie czy uda mu się zlokalizować usterkę.. Teraz pozostaje mi czekanie ..![]()
![]()
Chyba będę musiał ja zawieźć do serwisu do Drezna..
![]()
Wielkie dzięki za pomoc
Jak jest to rocznik 2007 to na pewno masz jeszcze gwarancje.
Możesz też pojechać do Berlina do serwisu. Kumpel mi mówił że w Niemczech to jest w serwisach inne podejście do klienta niż w Polsce.
Ale w Polsce to wiem że były cyry w serwisie, obroty w RR- ce falowały a serwisant powiedział " wygląda na to że wszystko jest w jak najlepszym porządku". Śmiech na sali, nie ma co nerwów sobie psuć. Jak masz możliwość to jedz do Reichu z motkiem.
- dolek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 14 gości