LicencjatMotocyklowy
• Strona 1 z 1
LicencjatMotocyklowy
Witam wszystkich zainteresowanych:)
w czym rzecz? będę pisał(a raczej bardzo bym chciał) w tym roku pracę licencjacką związaną z motocyklami/motorami
w motocyklach zakochałem się już jako mały gówniarz już mój starszy woził mnie na swojej jawie, a z przedszkola odbierał mnie dziadek na swoim Simsonie sr2, którego ma do dziś:))
w pracy chcę pisać o kulturze motocyklowej, odkąd się zaczyna jak się rozwijała przez lata, jak jest teraz, także o rzeczach których jest wiele wokół niej czyli zloty muzyka imprezy, także akcesoria motocyklowe
i teraz prośba do was MOTOCYKLISTÓW co uważacie za ważne, o czym najbardziej, warto napisać, jak byście chcieli przeczytać to o czym?
mam nadzieję że was troche zainteresuje i powypowiadacie się trochę na ten temat
z góry dzięki i pozdrawiam wszystkich
w czym rzecz? będę pisał(a raczej bardzo bym chciał) w tym roku pracę licencjacką związaną z motocyklami/motorami
w motocyklach zakochałem się już jako mały gówniarz już mój starszy woził mnie na swojej jawie, a z przedszkola odbierał mnie dziadek na swoim Simsonie sr2, którego ma do dziś:))
w pracy chcę pisać o kulturze motocyklowej, odkąd się zaczyna jak się rozwijała przez lata, jak jest teraz, także o rzeczach których jest wiele wokół niej czyli zloty muzyka imprezy, także akcesoria motocyklowe
i teraz prośba do was MOTOCYKLISTÓW co uważacie za ważne, o czym najbardziej, warto napisać, jak byście chcieli przeczytać to o czym?
mam nadzieję że was troche zainteresuje i powypowiadacie się trochę na ten temat
z góry dzięki i pozdrawiam wszystkich
- marcelfokus
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
nie żebym był w tym momencie złośliwy, ale lepiej załóż taki temat na Forum.Motocyklistów.pl tam dostaniesz odpowiedzi które cię bardziej usatysfsakcjonują, ze względu na nieco inne podejście użytkowników tego forum do sprawy, jedności i P*********** "lewa i frędzelki w górę bracie motonito"...

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
tutaj najpierw musiałbyś poszukać tych co mają motocykl, a potem wynaleźć wśród tych ludzi, tych co mają motocykl motocykl, a nie skuter.
Jeszcze do tego dobrze jakbyś miał filtr antyspamowy.
Jeszcze do tego dobrze jakbyś miał filtr antyspamowy.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
dzięki za wypowiedzi, troche mnie niektóre zdziwiły ale to dobrze skorzystam z rady i sprobuje jeszcze na tych forach
- marcelfokus
- Świeżak
temat bardzo trudny, ale wytrwałości życzę
musisz chyba określić jakąś tezę, a potem ją udowodnić. Nie wiem co by to miało być.
Poza tym powinieneś chyba skupić się na jakiś "zorganizowanych" grupach, typu hells angels albo coś w tym stylu.
Chyba, że przedstawisz rys psychologiczny motocyklisty, bo wbrew temu co uważają, że są wielkimi indywidualistami wszyscy mają takie same cechy
Jak coś wymyślisz, daj znać, z chęcią Ci pomogę, trochę się uczyłam o takich rzeczach na studiach

musisz chyba określić jakąś tezę, a potem ją udowodnić. Nie wiem co by to miało być.
Poza tym powinieneś chyba skupić się na jakiś "zorganizowanych" grupach, typu hells angels albo coś w tym stylu.
Chyba, że przedstawisz rys psychologiczny motocyklisty, bo wbrew temu co uważają, że są wielkimi indywidualistami wszyscy mają takie same cechy

Jak coś wymyślisz, daj znać, z chęcią Ci pomogę, trochę się uczyłam o takich rzeczach na studiach
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
temat cholernie trudny
zeby obiektywnie napisac taka prace musialbys poruszyc niebo i ziemie.
zloty i zoorganizowane grupy to malo ciekawy punkt odniesienia. Stanowia moze 1/5 calej spolecznosci i wiekszosc z nas nie ma i nie chce miec z nimi nic wspolnego. Poszperaj nieco na forum. Znajdziesz tutaj na pewno mase informacji.
Ostatnio zakladalem temat w dziale motocykle: nowe trendy w Polsce. Moze sie przyda.
zeby obiektywnie napisac taka prace musialbys poruszyc niebo i ziemie.
zloty i zoorganizowane grupy to malo ciekawy punkt odniesienia. Stanowia moze 1/5 calej spolecznosci i wiekszosc z nas nie ma i nie chce miec z nimi nic wspolnego. Poszperaj nieco na forum. Znajdziesz tutaj na pewno mase informacji.
Ostatnio zakladalem temat w dziale motocykle: nowe trendy w Polsce. Moze sie przyda.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Tu masz bardzo obszerną pracę, która na pewno będzie pomocna http://www.kat.riders.pl/texty/magister.htm
"Noga z gazu" 

- MarciNe
- Świeżak
• Strona 1 z 1