Made in Italy...
• Strona 1 z 1
Made in Italy...
Witam, jakie są Wasze opinie na temat motocykli enduro/funduro/funbike producentów innych niż Japońskich? Np. Aprila Pegaso, Cagiva Canyon. Warto kupić np. Cagive czy Aprilę w porównaniu z Japońskimi moto?
- Reiter
- Świeżak
Moim zdaniem duże znaczenie ma przedział wiekowy i przeznaczenie
1,Rocznik, czyli czym starszy tym ryzykowniejszy( większe prawdopodobieństwo usterek) no i ceny części
2, Przeznaczenie, czyli gdzie chcesz tym jeździc jak na łączkę lub do lasu...no to pierwsza gleba no i ceny części
Zobacz na alegro ile jest części do włocha którego chcesz kupic i porównaj z japońcem
1,Rocznik, czyli czym starszy tym ryzykowniejszy( większe prawdopodobieństwo usterek) no i ceny części
2, Przeznaczenie, czyli gdzie chcesz tym jeździc jak na łączkę lub do lasu...no to pierwsza gleba no i ceny części
Zobacz na alegro ile jest części do włocha którego chcesz kupic i porównaj z japońcem
- Tomek. R
- Świeżak
W niektorych przypadkach Wloskie moto maja silniki na Japonskiej licencji.
Ale ja uwazam,ze skoro aut nie maja dobrych to i z motocyklami bedzie problem...
No i z tymi serwisami i czesciami zawsze wiecej zmartwien...
Japonia rzadzi!
Ale ja uwazam,ze skoro aut nie maja dobrych to i z motocyklami bedzie problem...
No i z tymi serwisami i czesciami zawsze wiecej zmartwien...
Japonia rzadzi!
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Rotaxy poniekad sa rowniez malo awaryjne.
Mial jeden gosc u mnie na wsi ta MZ z silnikiem Rotaxa, demonil non top na kole i niezle mu smigalo.
Ale Japonia przynajmniej z nienacka nie zaskoczy...awaria na trasie.
Co do motocykli to Ci goscie maja najwieksze doswiadczenie i tradycje.
Co doskonale jest odzwierciedlone w modelach.
Nie trzeba wcale dlugo szukac...
CBR1000
Transalp i Africa
GPZ500
Bandit600
Te jednostki napedowe sa niemalze produkowane bez zmian od lat...
Mial jeden gosc u mnie na wsi ta MZ z silnikiem Rotaxa, demonil non top na kole i niezle mu smigalo.
Ale Japonia przynajmniej z nienacka nie zaskoczy...awaria na trasie.
Co do motocykli to Ci goscie maja najwieksze doswiadczenie i tradycje.
Co doskonale jest odzwierciedlone w modelach.
Nie trzeba wcale dlugo szukac...
CBR1000
Transalp i Africa
GPZ500
Bandit600
Te jednostki napedowe sa niemalze produkowane bez zmian od lat...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Miałem parę lat temu Cagivę Canyon 600 rocznik `98 i nic złego na jej temat powiedzieć nie mogę jeśli chodzi o sam motocykl. Jak dla mnie była za słaba ( 36 KM jeśli dobrze pamiętam ) i do terenu zbytnio się nie nadaje. Poleciłbym ją szczególnie komuś jako pierwszy motocykl. Ja kupiłem ją trochę przypadkowo, jechałem do Poznania po Kawasaki KLR 650 i po oględzinach zrezygnowałem ( zaniedbana ), wracając sprawdzałem ogłoszenia co by można "po drodze" kupić i w Zielonej Górze kupiłem tą Cagivę. Singiel pracował dobrze, równo ciągnął od wolnych obrotów, dobry moment ( jak to w singlach ), mało pali, piękny dźwięk z dwóch wydechów SEBRINGA i nieźle stylizowana. To chyba tyle......
<b>Łysy `76
ZXR 750 `95</b>
ZXR 750 `95</b>
-
lysy1976 - Świeżak
• Strona 1 z 1