[Troche zabawy]Super-Bikes Riding Challenge
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
..ciekawe ...to ja jeszcze mam Evila przepraszać..coś ci się Terror przewróciło gdzieś??:O
A teraz do tematu bo wyczaiłem pare fajnych szczególików:)
Fajnie jest, że wreszcie pracuje rzeczywiście zawias a nie samo koło, taki smaczek:) Nasz bajker ma skile, które w miare grania rosną i później zaczyna się całkiem fajnie kiedy jest w stanie kontrolowac całkiem długie slajdy:)
Same bzyki...japońce sa dla tych co idą na łatwizne, wszystkie włoskie sprżety i inne egzotyki to już zabawki dla kogoś o mocniejszych nerwach. Całkiem przyjemne są tez Triumphy. Za to kompletna wścieklizna to Kawa ZX10R...choć na razie mam porównanie tylko z Ducati 999R bo reszte nadal mam zablokowaną. I na koniec kilka screenów..tak by tradycji styało się za dość:)
P.S. moze kto by pocioł na sieci??
A teraz do tematu bo wyczaiłem pare fajnych szczególików:)
Fajnie jest, że wreszcie pracuje rzeczywiście zawias a nie samo koło, taki smaczek:) Nasz bajker ma skile, które w miare grania rosną i później zaczyna się całkiem fajnie kiedy jest w stanie kontrolowac całkiem długie slajdy:)
Same bzyki...japońce sa dla tych co idą na łatwizne, wszystkie włoskie sprżety i inne egzotyki to już zabawki dla kogoś o mocniejszych nerwach. Całkiem przyjemne są tez Triumphy. Za to kompletna wścieklizna to Kawa ZX10R...choć na razie mam porównanie tylko z Ducati 999R bo reszte nadal mam zablokowaną. I na koniec kilka screenów..tak by tradycji styało się za dość:)
P.S. moze kto by pocioł na sieci??
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Moja skromna opinia jest taka ze Thrillco niepotrzebnie obraził uzytkowników konsol ale niemiał nikogo szczególnego na mysli tak mi sie wydaje a evil jest chamski i kazdego obraża zresztą to chyba nie tylko moja opinia dziekuje za uawgę i zakończcie ta kłutnie bo to nie ten temat tutaj prosze pisać o grze
PS Thrillco ładne zdjęcia:D
PS Thrillco ładne zdjęcia:D
tęsknie za krajem:(
-
~Wiolla~ - Świeżak
obrazil uzytkownikow konsol... - raczej pokazal niewlasciwe i zasciankowo-malomieszcanskie podejscie do tematu podsumowujac ze jak ktos kupuje specjalizowany sprzet do rozrywki to znaczy ze ma problemy z podstawowymi rzeczami ze to w miare kulturalnie ujme itp,itd.... plus sam lekcewazacy stosunek nie tylko do opinii innych ludzi ale i ich samych. Thrillco kazdy popelnia bledy... ale jak sie zagalopuje to mowi przepraszam i jest po krzyku mniej lub bardziej. nie masz monopolu na racje i historia twoich postow z ostatnich 2 dni wlasnie to pokazuje czy ci sie to podoba czy nie.... mozesz do woli przekrecac moje posty, mozesz do woli pluc sie do impulsywnego devila - ktory pisze co mysli prosto z mostu ale prawda jest taka ze robisz to co robisz... i mozna powiedziec apropos evila - a u was murzynow bija... tylko ze jego zachowanie, ktorego nie oceniam zreszta, nijak nie tlumaczy twojego.... zachowuj sie na tyle lat ile masz albo po prostu zamilknij... ja do tematu juz nie wracam bo dyskusja jest jalowa kiedy rozmawiasz z kims kto nie dostrzega innych racji poza wlasna... to nie jest dyskusja a juz na pewno nie owocna...
mysle ze to forum to nie jest miejsce na leczenie jakichs kompleksow... wiec daruj sobie i innym bo chyba juz wszyscy sa twoja upartoscia ciut zmeczeni...
wiola.... to sa zrzuty ekranu a nie zdjecia na milosc boska....
mysle ze to forum to nie jest miejsce na leczenie jakichs kompleksow... wiec daruj sobie i innym bo chyba juz wszyscy sa twoja upartoscia ciut zmeczeni...
wiola.... to sa zrzuty ekranu a nie zdjecia na milosc boska....
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Thrillco napisał(a):aha..czyli wg. ciebie wszysty moga mieć swoje zdanie a jak ja mam odmienne to nie moge mieć żadnego..no super...gratuluje
Thrillco wybacz. Zmęczony jestem i w ogóle ale czy Ty naprawdę masz coś nie tak z głową czy tylko tak dla zabawy udajesz idiotę? Nikt Ci nie broni mieć swojego zdania, które notabene jest w każdym możliwym miejscu tego forum, tylko wskazują na sposób w jakie to zdanie przedstawiasz. Jest drobna różnica napisać "Ja bym nie kupił konsoli bo mi nie jest potrzebna ale inni niech sobie kupują" niż napisać "Ludzie, którzy kupują konsole muszą mieć najebane" plus dodatkowo wsiadać na czyjąś rodzinę.
Nie. Ty twardo idziesz w zaparcie jak ostatni sprawiedliwy, którego źli ludzie chcą zamknąć w dyby.
Zresztą... co będę pisał. I tak napiszesz swoje.
Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
^&%^#$#$%^%^&%&*^&$^&%$#%^%$##$
To jest moje zdanie na ten temat... Proszę co mądrzejszych, przestańcie już pisać do Thrillco... Nikt na ziemi i niebie mu nie wytłumaczy że się myli i nigdy, przenigdy nie przyzna się do błędu, a tym bardziej nie przeprosi...
Miałem pokazać mojemu ojcu to co napisał Thrillco... Ale postanowiłem że nie będę go osłabiał... By ci tylko podziękował, że masz takie piękne zdanie o ludziach którzy zjedli dużo więcej chleba niż Ty... Drogi Thrillco!!!
Przyznaj się do błędu, albo już się nie odzywaj w tym temacie.
Pozdrawiam Magik.
To jest moje zdanie na ten temat... Proszę co mądrzejszych, przestańcie już pisać do Thrillco... Nikt na ziemi i niebie mu nie wytłumaczy że się myli i nigdy, przenigdy nie przyzna się do błędu, a tym bardziej nie przeprosi...
Miałem pokazać mojemu ojcu to co napisał Thrillco... Ale postanowiłem że nie będę go osłabiał... By ci tylko podziękował, że masz takie piękne zdanie o ludziach którzy zjedli dużo więcej chleba niż Ty... Drogi Thrillco!!!
Przyznaj się do błędu, albo już się nie odzywaj w tym temacie.
Pozdrawiam Magik.
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
a czemu sie nie odzywaj-mam prawo i mam swoje zdanie i go nie zmienie-konsola to zabawka dla nastolatków...taki...ok, tego nie napiszę...i swojego zdania nie zmienię...a jak się jaki konsolowicz obrazony poczuł to...współczuc można najwyżej...ta tak jak ja bym się obraził, ze ktoś uwaza mnie za barana bo do pisania używam kompa a nie maszyny do pisania...bo do tego ona w końcu jest.
Poza tym..to jest temat o grze...która nawet mi sie podoba i się bede odzywał...proste?? czy wytłumaczyc??
Poza tym..to jest temat o grze...która nawet mi sie podoba i się bede odzywał...proste?? czy wytłumaczyc??
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Ty naprawdę jesteś jakiś nierozumny.... Napisałem w temacie... tz. w temacie dotyczącym konsol.... Kurde tak trudno się domyślić? A obrażając mojego ojca przegiąłeś i nie puszczę ci tego tak łatwo, myślałem że się zamkniesz, ale ty nie......... Powiem tak. wyp*** od mojej rodziny... Nie waż się więcej pisać coś na temat innych rodzin... Bo cię oskarżę!!!!!!!!!!!!!!!!!
Starać się mu jakoś to puścić w niepamięć, to ten kurwa się nie może opanować!!!!!!!!!!!!!!!! I dalej brnie jak najzwyklejszy prostak w swoim głupim myśleniu. Powiem ci jeszcze jedno, dzieckiem to ty jesteś, z takim myśleniem nie wiem jak ty pracę znalazłeś...
Koniec koniec koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam dosyć!!!!!!!! Muszę odpocząć od tego forum. Nara.
Starać się mu jakoś to puścić w niepamięć, to ten kurwa się nie może opanować!!!!!!!!!!!!!!!! I dalej brnie jak najzwyklejszy prostak w swoim głupim myśleniu. Powiem ci jeszcze jedno, dzieckiem to ty jesteś, z takim myśleniem nie wiem jak ty pracę znalazłeś...
Koniec koniec koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam dosyć!!!!!!!! Muszę odpocząć od tego forum. Nara.
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Moje pierwsze wrażenia po odpaleniu tej gry to niesamowite rozczarowanie grafiką:( takie gry robiono pare lat temu kiedy juz gra została prawie przekreślona ujawniły sie jej prawdziwe atuty po 1 ładne brzmienie motocykli włoskich:D ducati miedzy innymi niesamowity klimat gry fajnie odwzrorowany tor jazdy:) jezeli ktoś nie wyłąnczy tej gry po 5 minutach znaczy to ze złapał bakcyla i bedzie w nia grał:D naprawde waro:)
-
~Wiolla~ - Świeżak
coz.... przeczytalem wlasnie ten post magika i naszla mnie smutna refleksja;
1. jak to jest ze w polsce kazdy prawie urzednik ktory sie dorwie do koryta musi zaraz pokazac petentowi gdzie jest jego miejsce i czuje sie w tym bezkarny? co to ma do forum? ano wladza i bezkarnosc....
prawda jest taka ze thrillco gdybys nie byl wspolodpowiedzialny jak mniemam za wyglad tej strony to nie tylko bys nie skakal tak ale juz i dawno tez bys dostal bana po prostu bo poziomem sie zrownales z niejakim BadBoyem....
2. co do poziomu badboya.... tak czytam i czytam te twoje madrosci motocyklowe i nie tylko, i mysle sobie a gdzie pokora? thrillco najwiekszy motocyklista... najwielkszy informatyk... najwiekszy autorytet w kazdej dziedzinie.... czlowieku przywolam cie do porzadku; jestes szary jak my, z pewnego szarego kraju nad wisla i zrozum to wreszcie.... czy ty nie widzisz ze znaczny procent twoich postow to dno? ze jestes w nich po prostu upierdliwy i nic wiecej....? oczywiscie ja i kontra reszta swiata... pewnie bedziesz mial inne zdanie... tylko po co ta buta.
no i ....
3. dlaczego jest tak wielu zarejestrowanych uzytkownikow forum a tak niewielu sie udziela.... znalazlem pol godziny temu na innym forum odpowiedz.... wielu ludzi poprostu wyemigrowalo gdzie indziej.... dlaczego? dlatego ze panuje tam inna atmosfera. dlatego ze Ci ktorzy niosa przed narodem oswiaty kaganiec (jesli mnie kumasz) rozumieja ze ciazy na nich w zwiazku z tym wieksza odpowiedzialnosc za to co pisza i jak pisza.... naprawde uwazam, ba jestem pewien.... ze gdybys to samo napisal np na temat magika czy kiedys kaji jak pamietam pod innym nickiem niz thrillco to bys byl juz zbanowany na conajmniej tydzien albo dostalbys conajmniej ostrzezenie....
4. nie chce brac mi sie udzialu w glupich przepychankach - gdzie ktos jest zbyt zarozumialy aby przyznac drugiemu racje, zbyt krotkowzroczny zeby zobaczyc ze sam racji nie ma i mimo proby pojednania - w ktoryms poscie dla zalagodzenia sytuacji przyznalem nawet ze moze to i moja wina, ty korzystasz z kazdej sytuacji aby mi dowalic personalnie...
5. Nawiazujac do 4 ciut.... nie podobaja mi sie twoje podtekstowe insynuacje na temat moich problemow w relacjach z placia przeciwna.... to typowe chwyty, thrillco, ponizej pasa. jak nie mozna wygrac z kims to zawsze mozna go zdyskredytowac no nie? szkoda ze nia masz juz zadnych innych argumentow. bo ze nie masz racji to nie potrzebuje nikogo przekonywac - to akurat moja prywatna sprawa. Ty te moja prywatnosc w sposob chamski naruszyles. i nie tylko moja. Ciesze sie wiec ze nie jestes nikim z moich znajomych i nie jestes motocyklista nawet - dzieki temu sa male sznase ze sie spotkamy w realu i strace panowanie nad soba po prostu....#*!
jak magik chyba musze sobie wziac wolne od tego forum....
1. jak to jest ze w polsce kazdy prawie urzednik ktory sie dorwie do koryta musi zaraz pokazac petentowi gdzie jest jego miejsce i czuje sie w tym bezkarny? co to ma do forum? ano wladza i bezkarnosc....
prawda jest taka ze thrillco gdybys nie byl wspolodpowiedzialny jak mniemam za wyglad tej strony to nie tylko bys nie skakal tak ale juz i dawno tez bys dostal bana po prostu bo poziomem sie zrownales z niejakim BadBoyem....
2. co do poziomu badboya.... tak czytam i czytam te twoje madrosci motocyklowe i nie tylko, i mysle sobie a gdzie pokora? thrillco najwiekszy motocyklista... najwielkszy informatyk... najwiekszy autorytet w kazdej dziedzinie.... czlowieku przywolam cie do porzadku; jestes szary jak my, z pewnego szarego kraju nad wisla i zrozum to wreszcie.... czy ty nie widzisz ze znaczny procent twoich postow to dno? ze jestes w nich po prostu upierdliwy i nic wiecej....? oczywiscie ja i kontra reszta swiata... pewnie bedziesz mial inne zdanie... tylko po co ta buta.
no i ....
3. dlaczego jest tak wielu zarejestrowanych uzytkownikow forum a tak niewielu sie udziela.... znalazlem pol godziny temu na innym forum odpowiedz.... wielu ludzi poprostu wyemigrowalo gdzie indziej.... dlaczego? dlatego ze panuje tam inna atmosfera. dlatego ze Ci ktorzy niosa przed narodem oswiaty kaganiec (jesli mnie kumasz) rozumieja ze ciazy na nich w zwiazku z tym wieksza odpowiedzialnosc za to co pisza i jak pisza.... naprawde uwazam, ba jestem pewien.... ze gdybys to samo napisal np na temat magika czy kiedys kaji jak pamietam pod innym nickiem niz thrillco to bys byl juz zbanowany na conajmniej tydzien albo dostalbys conajmniej ostrzezenie....
4. nie chce brac mi sie udzialu w glupich przepychankach - gdzie ktos jest zbyt zarozumialy aby przyznac drugiemu racje, zbyt krotkowzroczny zeby zobaczyc ze sam racji nie ma i mimo proby pojednania - w ktoryms poscie dla zalagodzenia sytuacji przyznalem nawet ze moze to i moja wina, ty korzystasz z kazdej sytuacji aby mi dowalic personalnie...
5. Nawiazujac do 4 ciut.... nie podobaja mi sie twoje podtekstowe insynuacje na temat moich problemow w relacjach z placia przeciwna.... to typowe chwyty, thrillco, ponizej pasa. jak nie mozna wygrac z kims to zawsze mozna go zdyskredytowac no nie? szkoda ze nia masz juz zadnych innych argumentow. bo ze nie masz racji to nie potrzebuje nikogo przekonywac - to akurat moja prywatna sprawa. Ty te moja prywatnosc w sposob chamski naruszyles. i nie tylko moja. Ciesze sie wiec ze nie jestes nikim z moich znajomych i nie jestes motocyklista nawet - dzieki temu sa male sznase ze sie spotkamy w realu i strace panowanie nad soba po prostu....#*!
jak magik chyba musze sobie wziac wolne od tego forum....
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Wombat nierozumiem jednej rzeczy po co sie mieszasz w nieswoje sprawy jezeli magik sie z kims kłuci to jego sprawa ty za każdym razem szukasz zaczepki i prowokujesz do dalszej kłutni a dlaczego sie przenoszą inni na inne fora? być moze jest na tych "innych" forach mniej ludzi takich jak ty? zaczepnych? Thrillco sam napisał ze nie cche juz z wami sie kłucic? a ty i magik niepotraficie dac spokoju by nierobic zamieszania właściwie to tylko magik bo to jego kłutnia a ty sie tylko wcinasz mnie tez sie czepiałes jak mialam sprzeczke z magikiem, co ten magik to jakis twój chłopak? bo nie wiem jak to rozumieć. Jak juz mówiłam to nie ejst temat do klutni załuż sobie inny i tam z magikiem i Thrillco sie kłucicie a nie tutaj wklejasz na pól strony swoje przemyslenia i morały popsuliscie taki ciekawy temat
-
~Wiolla~ - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości