Wiek forumowiczów
kawciu, ja napisałem że to nic złego...
Widzisz jak młodo wyglądasz...
Prostując temat, takie teksty jak ty to walą albo dziewczyny naprawdę kochające motocykle, albo 16-to letnie blachary... Więc mam nadzieję że ty kochasz motocykle... Bo blachar nie lubię
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.

- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
a mogłbyś mi wyjaśnić kim są blacharyMagik napisał(a):kawciu, ja napisałem że to nic złego...Widzisz jak młodo wyglądasz...
Prostując temat, takie teksty jak ty to walą albo dziewczyny naprawdę kochające motocykle, albo 16-to letnie blachary... Więc mam nadzieję że ty kochasz motocykle... Bo blachar nie lubię

Serducho mi pika w rytmie KAWY silnika!!!!!!!!
-
kawa - Świeżak
napiszcie proszę pewnie chodzi o te panieneczki w różu w obcisłych dzinsikach co nie mają pojęcia o motocyklach, które zasiadają na moto w szpiluniach, oczywiście nie mam nic przeciwko różu i dzinsów bo chodzę czasem tak ubrana
proszę napiszcie bo się nie znam, a dowód: bym wysłała fote ale wszystkie mam big ale postaram się.

Ostatnio edytowano 10/11/2006, 09:57 przez kawa, łącznie edytowano 1 raz
-
kawa - Świeżak
ok Magik już nie potrzebuje wyjaśnienia wiem o co biega otóż nigdy i przenigdy nie poleciałabym na motocykl to bez sensu
i naprawde te panny lecące na moto to istna głupota!Ja poprostu KOCHAM motocykle i tyle
pozdrawiam maneciarzy 

-
kawa - Świeżak
................Wielkaaaaaaaaaaaaaa miłośććććććććććcc, Pierwszaaaaaaaaaaaa miłośćććććććććććććććć..... buehehehehe
Evil uważaj.... Bo łosie mają na odstrzał iść....
Pozdrawiam wszystkich tu uwaga.... "MINECIARZY" buehehe
Evil uważaj.... Bo łosie mają na odstrzał iść....

Pozdrawiam wszystkich tu uwaga.... "MINECIARZY" buehehe
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Ja jestem w tym 20% przedziale (na stan dzisiejszy)
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości