Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
Witam wszystkich . Za trochę czasu planuje zrobić prawko A1 i nie mogę się zdecydować nad moto co sądzicie o motorkach :
mito evo 125 , mito sp525 i Yamaha YZF R 125
jak się sprawują jak ktoś jeździł , koszty utrzymania , plusy i minusy , wygoda w 2 osoby
wzrost 176 cm
waga 71 kg
lat 16
Pozdrawiam.
mito evo 125 , mito sp525 i Yamaha YZF R 125
jak się sprawują jak ktoś jeździł , koszty utrzymania , plusy i minusy , wygoda w 2 osoby
wzrost 176 cm
waga 71 kg
lat 16
Pozdrawiam.
- Misiek93
- Świeżak
a jak z awaryjnością mito sp 525 i YZF r 125 , czy ten amorek skrętu jest przydatny ? i jak z osiągami bo tez nimi będę się kierował , i jaki byście polecili tłumik bo w najbliższym czasie chciałbym wymienić ...
opinie - jeśli można nie z książek tylko z życia . ??
opinie - jeśli można nie z książek tylko z życia . ??
- Misiek93
- Świeżak
jeśli chodzi o opinię z życia o sp 525 to będzie ciężko ;]. bo jeszcze nikogo nie widziałem/ nie słyszałem z takim sprzętem. no ale poczekamy.
wiadomo, że mito jeździ szybko i przyśpiesza itd. (książkowe). natomiast yzf to ciągnie 130, ale jest ekonomiczny, bezawaryjny i piękny. (bardziej z życia).
wiadomo, że mito jeździ szybko i przyśpiesza itd. (książkowe). natomiast yzf to ciągnie 130, ale jest ekonomiczny, bezawaryjny i piękny. (bardziej z życia).
-
wikples - Bywalec
http://moto.allegro.pl/item543715487_ap ... yglad.html
Co wy na to opłaca się kupić za 3100 facet dorzuca kaska rękawiczki i pokrowiec
Zapomnialem dodac przebieg 45 tys km na nowym silniku co jest 28 tys
Co wy na to opłaca się kupić za 3100 facet dorzuca kaska rękawiczki i pokrowiec
Zapomnialem dodac przebieg 45 tys km na nowym silniku co jest 28 tys
- NikeStyle
- Świeżak
Jeżeli chodzi o mito evo-nie spodziewaj sie przebiegów wiekszych niz 15-20 kkm bez wymiany tloka.Za to jest to najpiekniejszy plastik w swojej klasie,no i osiagi tez ma najlepsze
Co do amorka-tylko mito ma go seryjnie montowany w tej klasie i pewnie w jakis sposób wplywa na stabilnosc
Co do yzf-oszczedne,jako tako to jedzie,powinno byc malo awaryjne,nawet wyglada,ale nie jest wcale takie duze-mito raczej jest wieksze 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Stare padlo i wiocha z wydechem-odpusc se ta sztuke.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Lazyboy na to pytanie sam sobie odpowiedz. Pooglądaj i zobacz który Ci się najbardziej podoba. Bo tak to są bardzo zbliżone parametrami bzyki, posiadają taki sam silnik. Poszukaj na allegro, jedź obejrzyj i jak będzie Ci pasował, nie będzie padłem to weź. Kieruj się własnym gustem, nie marką.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Witam, poszukuje rady, propozycji , wskazań, oraz najlepszego rozwiązania
Poszukuję jednośladu;
- ok 4000 +- tyś złotych
- nie może być to skuter
- nie mogę wyglądać na nim śmiesznie ( za mały model)
- 185cm/70kg
- prawo jazdy kategorii B
- osiągi tak trochę szybciej niż maluch ;p powyżej 100-110 km/h
- spalanie nie istotne
pyt1. do jakiej pojemności mogę jeździć bez prawa jazdy na jednoślad? bo jakieś czasmi dziwne rzeczy 125/50 i na motorower homologacja
czy jest to w ogóle realne ?
dzięki z góry
Poszukuję jednośladu;
- ok 4000 +- tyś złotych
- nie może być to skuter
- nie mogę wyglądać na nim śmiesznie ( za mały model)
- 185cm/70kg
- prawo jazdy kategorii B
- osiągi tak trochę szybciej niż maluch ;p powyżej 100-110 km/h
- spalanie nie istotne
pyt1. do jakiej pojemności mogę jeździć bez prawa jazdy na jednoślad? bo jakieś czasmi dziwne rzeczy 125/50 i na motorower homologacja
czy jest to w ogóle realne ?
dzięki z góry
Ostatnio edytowano 7/2/2009, 13:51 przez Father, łącznie edytowano 2 razy
- Father
- Świeżak
Ten temat bym pewnie wałkowany ale powiem i tak ... Jeśli ktoś mysli że bedzie 125ccm rozwijał niewiadomo jakie predkości to niech sobie odrazu odpuści 125 jest do nauki i przyzwyczajenia a nie do szarżowania ... jak komuś zależy na predkości to niech odrazu zasiądzie na "eRŁana" ... a jak sport komin do YZF-a do polecam Arrowa albo Remusa, bardzo ładnie brzmią ... a teraz moje pytanko ... CBR 125, gdzieś 2004r. do tego stelaż, klatka, spłaszczony bak, odchudzona i większa zębatka ... pasuje do CBR-ki i do nauki Stuntu ??
Honda jest Bogiem, Stunt nałogiem, stelaż podstawą, Freestyle zabawą... Honda CBR F4i - fenomen w Stuncie!
-
DKwwy - Świeżak
No pewnie CBR-ki 125 to jeden z najczęściej wybieranych "ścigaczów" o małej pojemności do stuntu, często można właśnie zauważyć stunterów na zjazdach motocyklowych jak szaleją właśnie na CBR 125, Polecam także derbi senda SM (świetne zawieszenie do stuntu). pozdro.
-
tomala821 - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm