no i stalo sie !
• Strona 1 z 1
no i stalo sie !
no i stalo sie to co kazdy znas sie obawia jakies h.......e ukradli mi moj moto z garazu no i powiedzcie jak tu sie nie w k...... takze chlopaki zakladajcie co sie da na wasze moto zeby wam nikt nie ukradl waszych sprzetow. 

- gixxer
- Świeżak
Młody16 napisał(a):a jakie moto miales ?? ja jeszcze moto niemam ale jak by ktos mi ukradl to .............
viewtopic.php?t=310&postdays=0&postorder=asc&start=300
No przykro sie robi jak sie slyszy cos takiego.....

i to ten garaz niczego sobie byl przeciez ...chyba..... ale w stanach oni sa po*****...... brak slow
Ostatnio edytowano 14/11/2006, 19:21 przez mezdej, łącznie edytowano 1 raz
- mezdej
- VIP Åšcigacz.pl
ojej rzeczywiscie piekna była ta zielona zabcia:(:( szkoda że tobie ja ukradli:( niepotrafię zrozumieć jak mozna ukraśc komuś jaką kolwiek rzeczy gixxer w chicago tez tak kradną? bo u nas są niektore dzielnice gdzie notorycznie coś ginie mojemu znajomemu ukradli koła w aucie
tęsknie za krajem:(
-
~Wiolla~ - Świeżak
gixxer moze sie znajdzie:( nie można sie poddawać głowa do góry wyobrażam sobie ze jest tobie przykro bo niejeden człowiek tutaj cieżko charuje zebyć dojsć do tego co ma a drugi jemu to odbiera:(
tęsknie za krajem:(
-
~Wiolla~ - Świeżak
Za przeproszeniem.... Skurwysyny!! Współczuje ci gixxer, wiem co czujesz bo mi samochód ukradli rok temu, a kiedyś widziałem jak kolesiowi kradną motocykl we Wrocławiu. Podjeżdżają busem, wysiada 4 kolesi, łapią moto i wrzucają do busa i długa, na kolesia szczęście szybko zadzwoniłem z kumplami na pały i ich dorwali...
Trzym się. Może się znajdzie jeszcze.
Trzym się. Może się znajdzie jeszcze.
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Jaa to gn**e.Jak można coś komuś ukraść,kiedy ta osoba tak sie napracowała żeby to zdobyć.Kurde szkoda gixxer taka maszyna.Współczuje ci 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Magik tak trzymać! Gixxer wspolczuje. Kurde jak bym takich dorwal to ........... A tak notabene to wlasnie taka Kawa jest moim marzeniem w przyszlosci. no i kurde jak by mi taka ukradli.. to total zalamka. Za kradzieże 25 lat, za smierc dozywocie albo death.
-
KrzysiuRanger - VIP Åšcigacz.pl
ale szkoda
współczuje ja jakbym dorwała tych gnoi to bym im nogi z d... powyrywała
szkoda maszyny widzisz złodzieje są wszędzie a mi ostatnio ukradli kask-był sporo warty
na wiosne kupie ale ciut tańszy pozdrawiam trzymaj się 

Serducho mi pika w rytmie KAWY silnika!!!!!!!!
-
kawa - Świeżak
Dzieki chlopaki i dziewczyny za otuche no ale co zrobic trzeba szukac cos innego tylko odechcialo mi sie kupowac nowy motor raczej teraz bedzie uzywany orlik ubezpieczenie mialem ale powiedzieli mi ze zaplaca mi tylko 8200 za nia bo taka cena rynkowa a w banku wisze 10800 no i taka to robota.
- gixxer
- Świeżak
wyrazu wspolczucia 

byla CBR600 F4 Sport | R6 2004 | teraz - ZX6R 2007 | | http://www.youtube.com/watch?v=9TghY-O9 ... 20Kawasaki
- fenis77
- Świeżak
znalazlem zdjeciem twojej zabki na necie, stary jeszcze raz podaje reke, powini za to jaja ucinac i posypywac sola..........
byla CBR600 F4 Sport | R6 2004 | teraz - ZX6R 2007 | | http://www.youtube.com/watch?v=9TghY-O9 ... 20Kawasaki
- fenis77
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości