Jaki cruiser??
• Strona 1 z 1
Jaki cruiser??
Witam. Długo nad tym myślałem, i postanowiłem kupić cruisera. Marzy mi się Intruder M1800R, no ale cóż, za dużego skilla trza miec
Także w gre wchodzi:
Intruder M800
Dragstar 1100
Shadow 1100 Spirit
Który jest lepszy do jazdy po górskich winklach i turystyki z plecaczkiem??
Z góry dzięki

Także w gre wchodzi:
Intruder M800
Dragstar 1100
Shadow 1100 Spirit
Z góry dzięki
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
najbardziej udana V-ke ma Honda wiec polecam shadowe .....stary ma shadow 1100(sabre) motocykl nie do zdarcia bardzo wygodny niskie spalanie a mocy napewno nie zabraknie!
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
shadowe 600 tez przerabialem jak dla mnie super motocykl najlepsze 600 w choperze!!
ps.dambandit a powiedz mi jakie masz doswiadczenie z intruderem?

ps.dambandit a powiedz mi jakie masz doswiadczenie z intruderem?
habba babba!
-
z katalogu o M800:
"przeciętny temperament, podwozie stworzone z myślą o turlaniu się, przeciętne hamulce, bardzo miękko zestrojone zawieszenia"
katalog z 2007 i o pozostałych nic nie ma.
"przeciętny temperament, podwozie stworzone z myślą o turlaniu się, przeciętne hamulce, bardzo miękko zestrojone zawieszenia"
katalog z 2007 i o pozostałych nic nie ma.
-
SQ - Mieszkaniec forum
Re: Jaki cruiser??
Gandalf napisał(a):Witam. Długo nad tym myślałem, i postanowiłem kupić cruisera. Marzy mi się Intruder M1800R, no ale cóż, za dużego skilla trza miec![]()
Także w gre wchodzi:
Intruder M800
Dragstar 1100
Shadow 1100 Spirit
Z góry dzięki
Żaden

A tak serio to tego typu motocyklami jak będziesz chciał pojeździć po winklach to niestety po przycierasz wszystko co możliwe, są to raczej motory do spokojnego przemieszczania się z punktu A do punktu B.
Jak szukasz czegoś odkrytego do jazdy po winklach i z plecaczkiem żeby nie umęczyć się jazdą to szukaj raczej czegoś typu naked-bike.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
najlepszy kruzer to wildstar od jamachy. dupny silnik pas i klasyczny wyglad. jak by sie uprzec 180 poleci tylko po co? jechalem tym intruderme i jakos mnie on nie powalil a ta dupna opona w zakretach spisuje sie dosyc kiepsko
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
Nie chodzi mi o takie latanie po winklach, jak teraz, że latam Hornetem i praktycznie jest to zabawa z przerzucaniem moto z jednej strony na drugą przy nie małych prędkościach. Chodzi mi o tempo spacerowe. Skoczyć w alpy na tydzień, a będąc już tam pośmigać po górkach. Pojechać do Francji autostradą itp.
Najbardziej podoba mi się dragstar 1100 a nie powiem, że tak naprawdę wygląd stawiam na pierwszym miejscu., bo co do osiągów mam Horneta, ale miło by było czasami odkręcić i poczuć tą monstrualną moc
Pozdrawiam
Najbardziej podoba mi się dragstar 1100 a nie powiem, że tak naprawdę wygląd stawiam na pierwszym miejscu., bo co do osiągów mam Horneta, ale miło by było czasami odkręcić i poczuć tą monstrualną moc

Pozdrawiam
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
-
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości