Zobacz wÄ…tek - KUPE SUZUKI GS 500 E Podkarpackie Aha... co z psami...????
NAS Analytics TAG

KUPE SUZUKI GS 500 E Podkarpackie Aha... co z psami...????

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

KUPE SUZUKI GS 500 E Podkarpackie Aha... co z psami...????

Postprzez wto12345 » 5/11/2006, 16:19

HEJJJ...
Kupie Suzuki GS 500 E kolor czarny cena maxxx 4000 zł...Najlepiej podkarpackie (Rz-ów) email wto12345@wp.pl
Pozdro...

Aha jeszcze jedno pytanko czy jak psy mnie złapią bez prawa jazdy kat a to mogą mi zabrać kat B ???

Dziękiz a odpowiedż... :twisted:
wto12345
Świeżak

Postprzez Lans » 5/11/2006, 16:47

mam ladnego GS-a caly czarny lacznie z rama ktora szla orginalnie czarna tylko w 1996 roczniku wraz z czarnym silnikiem chce za niego troche wiecej niz dajesz ale mozemy sie dogadac
motocykl w stanie idealnym bez wkladu finansowego
za jazde motocyklem mozesz dostac mandat od 300 do 500 zl brak uporawnien do kierowania nie mozna za to stracic juz posiadanych kategorii
PATRZ W LUSTERKO!
MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE.
Lans
Świeżak

Postprzez Magik » 5/11/2006, 17:05

Oczywiście że mogą ci zabrać prawo jazdy kat. B!!!! I dostaniesz kolegium 5000zł!!!! Acha, i miej trochę szacunku do "psów", bo kiedyś jak cie pierdolnie pijany kierowca to w pierwszej kolejności do nich polecisz....

Jak nie masz "A" to ssij pałę..... A nie ci motocykl w głowie. Zrób "A" kup motocykl. Taka kolejność.
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Lans dzięki.... HWDP dla magika i reszty konfidentów....

Postprzez wto12345 » 5/11/2006, 19:51

Dzięki Lans za odzew prosiłbym Cie ewentualnie o zdjęcia motoru na adres wto12345@wp.pl co do ceny zawsze można się dogadać...

P.s. odpowiedż dla nie jestem pedrylem ciągle myślącym jak ty o ssssaniu pały... A co do konfidentów to chyba ciebie pierdolną pijany rowerzysta na wigrusie bo ci się w wełbie poprzestawiało... Pała to pała... Raczej... (aha... nie skojarz sobie z ssaniem pały)

Warszawski Ursynów ta rzecz tu się dzieje
Jesienny wieczór wiatr chłodny wieje
Brechy w dłoniach jestem z całą ekipą
Idziemy obić mordy jakimś typom
Przez podwórka i ulice pozdrawiam załogę

Wtem psy zajeżdżają nam drogę
Nic zrobić nie mogę choćbym bardzo chciał
Pada strzał strz bał łał, łał
z*** pies z pistoletem w ręku
Chce bym się bał
Ja nie czuję lęku i nie czuję strachu
Z rękoma na głowie a twarzą w piachu
Odczuwam dumę bo pieprzę całe zgromadzenie
Społeczenstwo dla którego jestem zagrożeniem
Jestem chuliganem i już się nie zmienię
Moi ludzie dobrze mnie znajÄ…
Stoję z moim kumplem skuty choć niech mają
Wszyscy na wpierdol czekają choć dostają nie pękają
Matka tak uczyła mnie oddajesz kranka nie wzbijesz się
Zaciskam zęby bo dobrze o tym wiem
Że zawsze i wszędzie policja jebana będzie
Jesteś w błędzie jeśli myślisz inaczej
Pała to pała raczej, raczej
Wiesz o czym mowa prawdziwe słowa
WWDZ chłopak z Mokotowa i od nowa
Mamy tu piętnastu typów uzbrojonych w bejsbole
ProszÄ™ wszystkie jednostki
Zacznę od momentu gdy leżałem na ziemi
Z szalonym Wilkiem kajdanami złączeni
Trwało to nie wiem piętnaście minut
Na plecach czułem policyjny but
Zimna jak lód była ulica
Wokół moi ludzie i znajoma dzielnica
Społeczenstwo akcja policji się zachwyca
Na tylne siedzenie zostali rzuceni
Wiem że nie wrócimy stamtąd zadowoleni
Cieszy mnie to że na meczach pomszczeni
Bo tam to my jesteśmy górą gradowa chmura
Z deską w ręku żegnam się z kultura
Jestem pod mendowniÄ… opon pisk
Na przywitanie dostajÄ™ w pysk
W głowie błysk gumą po karku
Lepiej zwala z nóg niż lufa przy barku
Mały pokój kraty i stara lamperia
W ich oczach histeria
Choć nie jestem gangsterem policja stresuje
Uzdolniony chuligan o tym rymuje
Nienawiść to jedno co czuję frustruje mnie ta cała sytuacja
To jest prawdziwa osiedlowa akcja
Potwierdzi to Hem skład Kacza i Fundacja
Dwudziesty ósmy dzien wrześniowy
By nienawidzić policji miałem powód nowy

Przekaz tylko dla KUMATYCH nie szukamy słuchacza...
HWDP !!!
wto12345
Świeżak

...

Postprzez wto12345 » 5/11/2006, 19:54

Molesta Ewenement Soundsystem....
wto12345
Świeżak

Postprzez HANS » 5/11/2006, 19:59

ziomuś podaj tytuł tego kawałka :wink:
>Patol< ;)
HANS
VIP Åšcigacz.pl

Wykonawca...

Postprzez wto12345 » 5/11/2006, 20:04

Koniecznie sprawdżcie ten numer....

Wykonawca Molesta
Nazwa kawałka 28.09.97

Sprawdżcie to a może ??? się wam oczy otworzą...
wto12345
Świeżak

Re: Lans dzięki.... HWDP dla magika i reszty konfidentów...

Postprzez Wiewiór81 » 5/11/2006, 20:36

wto12345 napisał(a):P.s. odpowiedż dla nie jestem pedrylem ciągle myślącym jak ty o ssssaniu pały... A co do konfidentów to chyba ciebie pierdolną pijany rowerzysta na wigrusie bo ci się w wełbie poprzestawiało... Pała to pała... Raczej... (aha... nie skojarz sobie z ssaniem pały)

FAQ Forum Åšcigacz.pl

11. Respect!
Odnoś się z szacunkiem do innych użytkowników, a na pewno oni odwzajemnią się tym samym. Używaj w dyskusjach argumentów, a nie wyzwisk. Zahaczanie o czyjeś koneksje rodzinne i zawód matki nie przysporzy ci przyjaciół, natomiast na 99% zakwalifikuje cię do kandydatów na bana.

Wto12345, pierwsze ostrzeżenie za brak szacunku do innych forumowiczów. Zmień swoją postawę, nie lubimy tu takich, co od samego początku zaczynają jeździć po zawodzie lub preferencjach seksualnych innych.

A ode mnie prywatnie - już niejeden był taki, co krzyczał HWDP, a jak mu zarąbali motocykl, to przede wszystkim poleciał na policję skamlać, żeby poszukali...

I - uściślając wypowiedzi innych - za brak kategorii A, jeśli masz B grozi Ci 300 zł mandatu. Oczywiście, jeśli będzie to Twoje jedyne wykroczenie, a policja zatrzyma Cię do rutynowej kontroli. Jeśli - przykładowo - spowodujesz kolizję, to konsekwencje będą o wiele wyższe.
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wiewiór81 » 6/11/2006, 09:42

SpeedyGonsales napisał(a):hehe policja i szukanie... Dobrze że nie podają statystyk odnajdywanych pojazdów (...)

Oczywiście, że podają - tutaj (otwórz link).
Myślisz, że łatwo jest odnaleźć skradziony pojazd, jeśli najczęściej przypadki kradzieży są zgłaszane kilka lub kilkanaście godzin po fakcie, kiedy pojazd już jest albo w częściach i jedzie do Słomczyna na giełdę, albo właśnie na lewych papierach przekracza granicę RP?
Moim skromnym zdaniem - jedna piąta pojazdów, które policja odnajduje, to i tak niezły wynik jak na polskie realia...
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Wiewiór81
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Magik » 6/11/2006, 10:22

Tym bardziej że polska policja tak naprawdę gówno może, nie ma prawie żadnych uprawnień i pozwoleń które by wspomogły ich działania... Już nawet nie będę wspominał o zarobkach... Tobie by się chciało ryzykować życie za 1500 zł.?

Spoko zdarzają się skurwysyny..... To ludzie, więc jak na blokowiskach jest w chuj skurwieli to dlaczego w policji nie może się trafić jeden czy nawet 1000....

Następna sprawa, nienawidzimy policji dlatego że, gdy popełnimy wykroczenie to ich zadaniem jest ukarać nas (pieniężnie bądź słownie), niestety tępy polak nie może się pogodzić z faktem że źle zrobił i dlatego jest narzekanie, wyzywanie, oskarżanie. Zastanówcie się sami czy my jesteśmy w porządku, a dopiero później myślcie o innych.

Jak już pisałem, ja często przekraczam przepisy i za to słono płacę, ale nie wyzywam policji, bo ona tylko wykonuje swoją pracę.

Pozdrawiam i trochę szacunku do władzy. Kiedyś się wam przyda. Zobaczycie, już nie tacy twardziele lecieli na policje...
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Meciek » 6/11/2006, 12:33

Magik napisał(a):Następna sprawa, nienawidzimy policji dlatego że, gdy popełnimy wykroczenie to ich zadaniem jest ukarać nas (pieniężnie bądź słownie), niestety tępy polak nie może się pogodzić z faktem że źle zrobił i dlatego jest narzekanie, wyzywanie, oskarżanie.

Ja to troche inaczej rozumiem - zostałem ukarany za jazde autem 70 km\h
w miejscu gdzie było dopuszczalne 50 km/h, dla mnie to jest lekka przesada, nie sądze by to była taka prędkość że stwarzam zagrożenie na drodze, przecież nie jechałem 120.Do policji w sumie nic nie mam,(miałem jedą przygode kiedy oni naprawde okazali się zaje*istymi kolesiami) tylko te nakazy, zakazy wszelakie powinności są troche śmieszne : przecież nikt nie jeździ 50 km\h
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Magik » 6/11/2006, 12:48

teraz pomyśl sobie tak.... jest ograniczenie do 50km/h a my jeździmy 70km/h, więc jeśli by było ograniczenie do 70km/h to byśmy jeździli 90km/h jak by było ograniczenie do 90km/h to byśmy jeździli 120km/h..... Polakowi zawsze za mało. by było "jest ograniczenie 90km/h a ja jechałem 120... to jest przesada, przecież nie jechałem 170km/h...."

teraz powiedz że by tak nie było....
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Grubas » 6/11/2006, 13:01

Właśnie nie!
Gdyby oznakowanie wszÄ™dzie byÅ‚o życiowe, to ludzie by ich nie olewali. SÄ… miejsca gdzie należy zwolnić. Np. przed szkołą podstawowÄ…. Ale naprawdÄ™ 70 km na drodze dwujezdniowej rozdzielonej pasem zieleni o 3 pasach dla każdego z kierunków, to kpina z ludzi. Dlatego wszyscy olewajÄ… przepisy. Takie myÅ›lenie, jakie zaproponowaÅ‚eÅ› prowadzi do takich przypadków. „Dajmy 20 km wolniej i tak tu bÄ™dÄ… zap…lać” No i tak mamy.

Mnie się podobało w Austrii. Górska wąziuteńka serpentyna, z jednej strony skały z drugiej stok pow 100% i ograniczenie 80km/h. Trzeba mieć niezły sprzęt i jajca, aby pojechać tam tak szybko. Sam decydujesz co potrafisz.

Do Policji można mieć uwagi, że stajÄ… tam gdzie bezpiecznie siÄ™ można rozpÄ™dzić – bo tam najÅ‚atwiej wykosić siano.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
Grubas
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Meciek » 6/11/2006, 13:05

Wiec w takim wypadku dowiodłeś ,że mandaty wcale nie powstrzymują przed przekraczaniem prędkości przez kierowców, tylko nabijaniem kasy! tak samo fotoradary. Wątpie by jakis kierowca później z powodu tego mandatu jechał 50 km\h (no chyba ,że mój stary ale on jest ewenementem)
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Grubas » 6/11/2006, 13:08

Dokładnie.
A fotoradary to też porażka. Bywalcy i tak wiedzÄ… gdzie jest i hamujÄ… przed samym aparatem a dalej znów zap….lajÄ…. Jedynie przejezdni siÄ™ na to Å‚apiÄ….
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
Grubas
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Meciek » 6/11/2006, 13:10

Może reszta się wypowie?!
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Magik » 6/11/2006, 13:12

gruby.... spoko serpentynki i ograniczenie 80km/h może w Austrii, ale nie w Polsce. Polska mentalność już dała nie raz o sobie znać że dla nas nie liczy się nic. W dodatku Polacy nie potrafią ocenić swoich możliwości i to nie chodzi o to że jak coś to on zginie... A jak będzie kogoś wiózł?? A jak wypadając z zakrętu zahaczy kogoś? To jest właśnie Polak!!!!! Ma ograniczenie na autostradzie do 130km/h to nieeeeeeeeee bo jemu za mało.

Ja obstaje przy swoim. Przekonajcie mnie jakoÅ›....
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Meciek » 6/11/2006, 13:15

Magik! ty jeździsz przepisowo? - po za tym myślisz ,ze tylko w Polsce ludzie giną na drogach?!
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Magik » 6/11/2006, 13:21

Nie!!! Jestem Polakiem więc nie jeżdżę przepisowo. Przepisy tylko wtedy gdy jest do tego potrzeba... Zwalniam do 20km/h na drogach gdzie naprawdę jest to potrzebne. Przed szkoła w czasie lekcji nigdy nie jechałem więcej niż 30... Też tak się pytasz.... to że np. Ja potrafię się zachować nie znaczy że wszyscy potrafią i na odwrót....
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Następna strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości

na górê