Tylko do starych forumowiczów!!
Manhatan napisał(a):dormarcia napisał(a):Terror napisał(a):Terror gra a niemiecką grę "Ordung must sind" czy jakoś tak
to: czy jakoś tak, to właśnie tak: "Ordnung must sein!"
pozdr.
"Ordnung muss sein"
tak, tak, Ordnung to "on" - 3 os. czasownik modalny,
zgadza siÄ™,
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a):ja tam faze "jarania" sie HARDWARE mam juz za soba a komp moj to semp 2800+ 512ddr i radek 9550 zmodowany na 9600
PS.od 3 lat jaram sie motongami i to jest to!
musisz jeszcze "jaranie się" odróznic od wygody pracy, ja np trochę sobie już nie wyobrazam siedzenia przed sprzetem takim jak Twój..w sumie ostatnio to siedziałem przy podobnym i momentami to była mordęga.
A wiedziałem ze Wiewiór zabije wszystkich sprzetem:D poza ta grafą.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
No właśnie... zabija grafą :> Zamiast tych 4 giga ramu wolałbym w kartę zainwestować. Oczywiście jak ktoś lubi pograć :]
I mój "konfiguratorek". Jak wszyscy to wszyscy, babcia też ;p :
Asus P5GD1 + P4 HT@3GHz + HiS X800XL IceQ2 + GEIL 512MBx2 PC3200 400MHz +SB X-Fi XM + WDC 120GB + Seagate Barracuda 200GB SATA + LG GSA-4167B + Topower 588P6 450W + Thermaltake VA8000BWS + Samsung 215TW
I mój "konfiguratorek". Jak wszyscy to wszyscy, babcia też ;p :
Asus P5GD1 + P4 HT@3GHz + HiS X800XL IceQ2 + GEIL 512MBx2 PC3200 400MHz +SB X-Fi XM + WDC 120GB + Seagate Barracuda 200GB SATA + LG GSA-4167B + Topower 588P6 450W + Thermaltake VA8000BWS + Samsung 215TW
Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
Thrillco napisał(a):A wiedziałem ze Wiewiór zabije wszystkich sprzetem:D poza ta grafą.
Poprzednią grafę kupiłem jak tylko się pokazała na rynku - kosztowała wtedy dwie moje pensje i wymiatała mocą, jak odpalałem kompa to gasły światła na osiedlu Teraz się nieco zestarzała, ale na początku roku planuję przesiadkę na Vistę i przy okazji jakąś porządną grafę na PCI-X, która znów starczy mi na kilka latek...
Pogadamy w styczniu
Black Wind always follows
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
... VistÄ™...
Nieeee!!.. Ja się w życiu się tego nie tknę. Ty też nie rób tego stary - nie warto.
Ja osobiście zrezygnowałem ze stałego pakowania pieniędzy w sprzęt komputerowy na rzecz motoryzacji . Co jest, to jest, lepszego nie potrzeba .
Pozdrawiam.
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Ja już gram troche w Carbona, mam Polską wersje. Muszę przyznać, że całkiem przyjemna, ale jak narazie w drifta nie wymiatam Niestety z racji tego, że z dekka szajsowy komp na takie gierki to grafa jak widać słaba
- Załączniki
-
- mazda.jpg (41.92 KiB) PrzeglÄ…dane 3480 razy
-
- gelo007.jpg (35.83 KiB) PrzeglÄ…dane 3501 razy
-
gelo007 - Administrator
Silver napisał(a):... Vistę...
Nieeee!!.. Ja się w życiu się tego nie tknę. Ty też nie rób tego stary - nie warto.
Byłem na Microsoft Technology Summit 2006, gdzie pokazywali z "technicznej" strony Vistę i Office 2007, a przy okazji zahaczyli o Longhorna - i nie mam pojęcia, dlaczego podchodzisz do tego systemu tak krytycznie. Bo Microsoft z definicji jest zły i wyzyskuje koreańskich programistów? Mi się tam rozwiązania w nim zawarte bardzo podobały. A że do odpalenia pełnych wodotrysków graficznych potrzeba karty z DX9 i 256 MB RAM? Sorry, postęp... nie musisz odpalać tych wszystkich bajerków, choć fajowe są
-
Może masz rację, że to najzwyczajniej wynika z mojej niechęci do tej firmy . Po prostu nie podobają mi się niektóre jej zagrania... Niestety muszę przyznać, że Windows mimo wszystko jest szybszy od wszelkich Linux'owych tworów, jako że jest szybszy w obsłudze. Chociaż co do tego czy właściwą jest "domyślność" systemu też by można się rozgadywać.
Osobiście nie byłem na takich targach. Naczytałem się o nim trochę i zgodzę się, że jest wiele ciekawych bajerów, ale niektóre z nich pozostają jedynie bajerami do niczego nie potrzebnymi i zżerającymi pamięć i procka .
Reasumując... na Longhorna i XP też narzekałem, i co? I od lat na nich jeżdżę Tak mi się wymsknęło w wyniku emocji jakie wywołuje we mnie ta nazwa, "Vista", brrr...
P.S. Do użytkowników mających problemy z poprawnym pisaniem -> ściągać najnowszą Mozillę FireFox'a zawiera w sobie słownik .
Osobiście nie byłem na takich targach. Naczytałem się o nim trochę i zgodzę się, że jest wiele ciekawych bajerów, ale niektóre z nich pozostają jedynie bajerami do niczego nie potrzebnymi i zżerającymi pamięć i procka .
Reasumując... na Longhorna i XP też narzekałem, i co? I od lat na nich jeżdżę Tak mi się wymsknęło w wyniku emocji jakie wywołuje we mnie ta nazwa, "Vista", brrr...
P.S. Do użytkowników mających problemy z poprawnym pisaniem -> ściągać najnowszą Mozillę FireFox'a zawiera w sobie słownik .
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Ja sobie w Carbona pogram dopiero w poniedziałek Myśle że będzie dobre
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Silver napisał(a):na Longhorna (...) narzekałem, i co? I od lat na nich jeżdżę
Że co?
Premiera Longhorna to 2008 rok...
Jak dla mnie największy bajer w Viście to zewnętrzny RAM
Masz tylko 1 GB pamięci operacyjnej? Wkładasz sobie 1 GB pendrive do USB 2.0 i masz już 2 GB RAM
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości