Zobacz wątek - Tylko do starych forumowiczów!!
NAS Analytics TAG

Tylko do starych forumowiczów!!

O wszystkim
_________

Postprzez Arai » 29/10/2006, 19:10

No własnie jak tam sie czujesz?
GPZ 500
Arai
Świeżak

Postprzez kamus » 29/10/2006, 19:17

zaczelam ruszac stopami w bok...leciutko ale ruszam :) jak to lekarze okresili: "Twoje procenty na dobre zakonczenie z dnia na dzien rosna"

no wiec ciagle sobie to powtarzam zeby nie wpasc w depreche :]
Przed pijanymi katamaraniarzami chroń nas Boże,

i przed tymi w mundurach o niebieskim kolorze :!:
kamus
Świeżak

Postprzez Arai » 29/10/2006, 19:20

Jak juz zaczynasz powoli ruszac i lekarze tak mówia to musi byc dobrze. Nie ma co sie łamac. Najgorzej jakby nic nie mówili a z twoim zdrowiem było by bez zmian. Wszystko będzie ok
GPZ 500
Arai
Świeżak

Postprzez Bunny » 29/10/2006, 22:01

ee ja nogą już lekko poruszasz to biegi i hebel do opanowania :D
BTW. Pogody sie czepiasz, że nie da rady śmigać... To Ci bilet na Hawaje zafundujemy :P
Obrazek
Bunny
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Magik » 29/10/2006, 22:04

Machaj nozkami, machaj.... jak ty nie wyzdrowiejesz to ja ksiedzem zostane.... wiec zdrowiej, zdrowiej, bo chcemy cie na moto zobaczyc, a ja nie chce byc ksiedzem! ;-)

Zycze zdrowka Magik.
Magik
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kamus » 29/10/2006, 22:17

Bunny napisał(a):ee ja nogą już lekko poruszasz to biegi i hebel do opanowania :D

hehe...loozik.
ale jak wszystko dobrze sie skonczy to bede musiala sie na nowo uczyc jazdy na moto.Niedosc ze nie siedzialam malo na moto to juz sporo czasu nie jezdze i jeszcze ta zima.W przyszlym sezonie to bede uczyc sie od podstaw ruszania :lol:
Bunny napisał(a):BTW. Pogody sie czepiasz, że nie da rady śmigać... To Ci bilet na Hawaje zafundujemy :P

wystarcza wyspy kanaryjskie :roll:
:lol:

Magik napisał(a):Machaj nozkami, machaj.... jak ty nie wyzdrowiejesz to ja ksiedzem zostane.... wiec zdrowiej, zdrowiej, bo chcemy cie na moto zobaczyc, a ja nie chce byc ksiedzem! Wink

staram sie z kazdym dniem coraz bardziej.Jak tylko widze poprawe to mam coraz wieksza motywacje.Ale duzo czasu mija zanim widac jakies nowe efekty :( wiec zaczynam sie wqrzac i popadac w doly :) ale wtedy przychodzi Kostek i wszystko mija podczas jego pozytywnie zakreconego paplania.Gdyby nie on to nie wiem czy bym jeszcze chociaz slowo napisala na tym forum...dobry z niego przyjaciel :)

kamus
Świeżak

Postprzez Magik » 29/10/2006, 22:26

A mowilem.... a ty zaraz o zonie ..... mysle ze zona zrozumie kostka ;-) w koncu czego sie nie robi dla przyjaciol....

Życzę zdrówka, cierpliwości, oraz pogody ducha. Magik.

Ps. wszystko bedzie O.K. i mam nadzieje ze w przyszlym sezonie zobacze cie na jakims wypasnym zlocie, by ci pogratulowac osobiscie szybkiego powrotu do zdrowia ;-)
Magik
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kamus » 29/10/2006, 22:32

czasem sie zastanawiam co na to wszystko mowi Kaska...on spedza cale popoludnia u mnie.Wieczorem idzie do domu i gada ze mna na gg.W pracy jak jest to dzwoni w kazdej wolnej chwili.Normalnie ja bym sie wqrzala na mojego faceta za takie zachowanie.holernie bym byla zazdrosna...
zreszta Kostek to niezly przystojniak, nie jedna moja kumpela na jego widok sie slinila :D

Kostek wybacz, ze Cie obgaduje :P

kamus
Świeżak

Postprzez Magik » 29/10/2006, 22:38

widocznie chlop ma wielkie szczescie miec taka wyrozumiala zone... malo takich kobiet na swiecie.... prawdziwe skarby.

Zdrówka, pogody ducha, oraz wszystkiego naj. Magik.

Ps. Kostek, my cie nie obgadujemy... tylko chwalimy ;-)
Magik
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Thrillco » 30/10/2006, 10:02

no pozazdroscic Kostkowi...ja to już bym był pewnie wyprowadzony z domu do szpitala za takie coś:)
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez kostek » 30/10/2006, 17:24

No prosze co sie tu dzieje za mojej nieobecnosci.Nie moge za duzo czasu spedzac na necie bo praca na to nie pozwala a jak wam juz wiadomo to kazda wolna chile spedzam u Mareike.Bo Ty maly wariatku jestes tego warta :) wiesz ze Cie kocham jak wlasna siostre i nigdy nie zostawie w trudnych sytuacjach.

A co do mojej zony to ona potrafi sie sama soba zaopiekowac i wytlumaczylismy sobie to ze Mareike potrzebuje mnie teraz bardziej niz ona.Sprawia wrazenie ze zrozumiala :) wiec nie ma o co sie klocic i w co zaglebiac.

A co do tych Twoich kolezanek to.......hehe zauwazalem to za kazdym razem jak podjezdzalem po Ciebie pod uczelnie albo gdzies na miescie sie spotykalismy :lol: normalnie mozna bylo sie niezle usmiac jak sie zaczynaly tak niewinnie przysuwac w moja strone i pod byle protekstem zaczepiac :lol:

no ale to juz ten typ i magnes niektorych na moto.Mareike wie cos o tym, bo strasznie duzo zaczelo sie krecic kolo niej "przyjaciolek" gdy zaczela jezdzic sama na moto, albo jak widzialy jak po nia koledzy przyjezdzali maszynami lub drogimi autami.Tzw blachary :]

Gonie dalej do pracy :)
Pozdrawiam

PS.Maluszku bede u Ciebie ok 20 :) Buziak
kostek
Świeżak

Postprzez kamus » 30/10/2006, 17:30

No i jak go nie kochac, a zarazem skopac posladeczki ze przeze mnie jego zwiazek jest narazony na jakiekolwiek klotnie :?

eshh Kostek Kostek....

kamus
Świeżak

Postprzez Manhatan » 31/10/2006, 19:27

Albo mi się wydaje albo na forum spowrotem wraca fajna atmosfera :) Widzę coraz częściej posty ''starych'' forumowiczów, co przekonuje mnie w fakcie, że forum dalej ''żyje'' :)

Czyżby to przez to, że motongi idą powoli w odstawkę do ciepłych garażów i ludziska wracają spowrotem na forum? Co myślicie? Może tylko ja mam takie wrażenie? :roll:

Pozdrawiam ''seniorów'' no i kilka wyjątków :P :wink:
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
Manhatan
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Vercef » 31/10/2006, 20:47

Właśnie lipa, z dwojga złego wolę motor codzienine i forum czasem a tu teraz kilka miesięcy odwrotnie...
No ale trudno tutaj jest Polska i zima tutaj panuje... :(
Dosiadam:

Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm

Yamaha Thundercat sprzedany :(

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Vercef
VIP Ścigacz.pl

Postprzez SzpiceR » 31/10/2006, 22:31

Sorka Kamus wyglupilem sie ale dopiero teraz zajrzalem w ten temat i dopiero wczoraj Magik mi powiedzial ze mialas wypadek... kurde na jakiej to ulicy bylo? w naszej malej miescinie takie wypadki szybko sie rozchodza.Ciekawe z jakiego rejonu ten kolo jest :/ co za kurwa :/ ale teraz bedzie mial zjebane sumienie do konca zycia ale i tak dziwne ze przyszedl i przeprosil chociarz to jakas oznaka czlowieczenstwa... Szczerze Zycze powrotu do zdrowia!! słuchaj sie lekarzy i solidnie pracuj na rehabilitacji :)

Pozdro Marcin :) tzn. SzpiceR :)
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kamus » 31/10/2006, 22:37

na miescie za duzo sie nie mowi o tym bo nie zyczylam sobie tego...nie chce po wyjsciu z kliniki sluchac jak mi wspolczuja i wogole roznych "opowiesci" jak to naprawde bylo.Poprostu chce miec spokoj i wole zebys tez nic nie rozpowiadal :) niech bedzie tak jak jest.

A co do tych "odwiedzin" to nei wiem czy to byla oznaka czlowieczenstwa czy strach przed sadem i nie wnoszeniem sprawy o odszkodowania i zadoscuczynienia. Takie typy zadko maja uczucia, wiec ....

No a tak wogole to sie nie gniewam :) Kiedys moze mnie spotkasz na miescie jak bede sobie SZLA w.polaka czy sienka ;)

kamus
Świeżak

Postprzez gelo007 » 2/11/2006, 14:27

A wracając do tematu gier :D to całkiem całkiem ten NFS Carbon
Załączniki
carbon.jpg
Taka grafa na moim sprzęcie 800x600
carbon.jpg (22.38 KiB) Przeglądane 3704 razy
gelo007
Administrator

Postprzez indus » 2/11/2006, 15:25

będę miał okazję zgrać dopiero w sobotę, ale do piątku oczekuję gothic 3 :wink: premiera i rozpoczne download
indus
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Terror » 2/11/2006, 17:45

NFS Carbon jak na razie sucks.
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

Postprzez Yuurei » 2/11/2006, 18:15

Oj wcalenie tak sucks. Drift jest moim zdaniem bardzo miodny. Jak na razie mój rekord to 686 tysięcy :]
Your ability to brake is Your right to speed
Yuurei
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark