Nowe koszulki Ścigacz.pl - prośba o Waszą opinię
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-
icid - VIP Ścigacz.pl
jako że nie ogarniam ani corela ani nic innego to nie wkleję rysunku, ogólnie pomysł fenka jest całkiem dobry, ale wg mojej koncepcji duże logo na plecy (większa powierzchnia reklamowa) a małe z nickiem nad serce
i starczy

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Mówisz masz...
Można jeszcze kombinowac coś, z czymś gdzies i ostatecznie z najlepszych wybrać najlepsze.
Ale,zeby odbiorca nie porzygał się na widok koszulki od nadmiaru nadkurków 
Można jeszcze kombinowac coś, z czymś gdzies i ostatecznie z najlepszych wybrać najlepsze.

- Załączniki
-
- koszulka_fenek.jpg (32.76 KiB) Przeglądane 599 razy
-
- Fenek3.jpg (33.73 KiB) Przeglądane 599 razy
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
druga wersja fenka jest juz czyms o czym mozna pomyslec jak dla mnie, płomienie i jakies tak kfiotki czy cos to byloby przegiecie
ma byc prosta, z tylu im wieksze logo tym lepiej x;)
z przodu nick i logo, to jest spoko opcja

ma byc prosta, z tylu im wieksze logo tym lepiej x;)
z przodu nick i logo, to jest spoko opcja
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Z tych wszystkich projektów chyba 2 jest najlepsza,pozostałe takie chińczykowe
Nie lubie jak cos jest w każdym miejscu logowane,osobiście widziałaby mi sie koszulka z kaskiem dużym na plecach,małym na piersi (bez zadnych napisów SCIGACZ.PL) i mały napis na rękawie - własnie scigacz.pl

Nie lubie jak cos jest w każdym miejscu logowane,osobiście widziałaby mi sie koszulka z kaskiem dużym na plecach,małym na piersi (bez zadnych napisów SCIGACZ.PL) i mały napis na rękawie - własnie scigacz.pl
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
Melvin, masz
Tylko o taką zmiane Ci chodziło?
Co do tego loga co Patty podała to naprawdę niezłe, ale tak jak Senek zauważył czy oby nie ma praw autorskich i jak kto bedzie wyglądało na materiale.

Co do tego loga co Patty podała to naprawdę niezłe, ale tak jak Senek zauważył czy oby nie ma praw autorskich i jak kto bedzie wyglądało na materiale.
- Załączniki
-
- koszulka_fenekm.jpg (31 KiB) Przeglądane 543 razy
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
sory ze ukradłem projekt koledze wyżej
Mi pasowałaby taka koszulka,bez tych wszystkich napisów i metek.
p.s czy te białe obwódki dookola ramion i szyi to będą białe,czy tylko tak na projekcie jest? bo to dramat jakis
ja tak to widze:
(otwórz link)

Mi pasowałaby taka koszulka,bez tych wszystkich napisów i metek.
p.s czy te białe obwódki dookola ramion i szyi to będą białe,czy tylko tak na projekcie jest? bo to dramat jakis

ja tak to widze:

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
Dobra nie bede gorszy i zapodaje moj project ! xD
Bońćmy widoczni !

- Załączniki
-
- scigacz.jpg (74.34 KiB) Przeglądane 528 razy
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Movi swietny pomysl
w nocy bysmy straszyli kobiety lekkich obyczajow xD ,ale tak btw to dobra koszulka szpeszjal edyszjon 

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
po sylwestrze będzie kilka
btw fenek chodziło mi prawie o to co wkleiłeś, tylko żeby z przodu było też stare logo.
a co do projektu młodego to jakby dodać nick z tyłu pod kaskiem to by było całkiem spoko

btw fenek chodziło mi prawie o to co wkleiłeś, tylko żeby z przodu było też stare logo.
a co do projektu młodego to jakby dodać nick z tyłu pod kaskiem to by było całkiem spoko

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
tylko jedno "ale " Melvin , jak np bylaby to bluza z kapturem to on bedzie zasłaniał ten kask na plecach.musi byc on nizej...i zeby kaptur byl fajny,gruby i pozadny a nie jak czasami robia takie szmaciane
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5