Nowe koszulki Ścigacz.pl - prośba o Waszą opinię
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Nowe koszulki Ścigacz.pl - prośba o Waszą opinię
Dawno mnie tutaj nie było i od razu przychodzę z prośbą
Otóż powstały już pierwsze wzory nadruków na koszulki Ścigacz.pl. Dlatego też mam do Was wielką prośbę o zagłosowanie na jeden z trzech poniższych wzorów, który zostanie zrealizowany jako pierwszy.
Celowo umieściłam tą ankietę w dziale VIP'ów a nie w Hydepark bowiem przede wszystkim zależy mi na opinii naszych stałych bywalców i wiernych Ścigaczowców. Jeżeli macie również jakieś swoje uwagi dotyczące projektów dajcie znać.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Celowo umieściłam tą ankietę w dziale VIP'ów a nie w Hydepark bowiem przede wszystkim zależy mi na opinii naszych stałych bywalców i wiernych Ścigaczowców. Jeżeli macie również jakieś swoje uwagi dotyczące projektów dajcie znać.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
- Załączniki
-
- Wzór 1
- koszulka_wzor_1.JPG (15.97 KiB) Przeglądane 1031 razy
-
- Wzór 2
- koszulka_wzor_2.JPG (14.89 KiB) Przeglądane 1031 razy
-
- Wzór 3
- koszulka_wzor_3.JPG (15.86 KiB) Przeglądane 1031 razy
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
Jak dla mnie wszystkie mało kobiece
Ale z racji, iż większość użytkowników to faceci* projekt nr 2.
1 i 3 wg mnie bez polotu
____
*na plecach zamiast metki powinien być mini nadruk "pokaż cycki"

Ale z racji, iż większość użytkowników to faceci* projekt nr 2.
1 i 3 wg mnie bez polotu
____
*na plecach zamiast metki powinien być mini nadruk "pokaż cycki"

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Ścigacz.pl
3 zdecydowanie, to jest ladne, modne , trendy i zgodne z najlepszymi kanonami reklamy interaktywnej (w kazdym bannerku musi byc taki roller, to jest tendy)....
serio, 3
serio, 3
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
szczerze to zadna ale jakbym musial wybierac to tylko 3 , jedynka wyglada jak nie dokonczona a 2 jak z rynku 

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Flow a czy widziałeś gdzieś w internecie stylistykę, która wizualnie Tobie odpowiada? Otóż nie wykluczone, że po produkcji tych koszulek powstaną nowe wzory. Właśnie dlatego też zależy mi (w przypadku gdy żaden z podanych wzorów Wam nie przypasuje) abyście podali przykłady grafik, które się Wam podobają.
Ps. Nadruki będą wykonywane na ciuchach Fruit of the Loom.
Ps. Nadruki będą wykonywane na ciuchach Fruit of the Loom.
-
Lovtza - Moderator
z zaprezentowanych wybieram 2, ale przyznam że klasyczny wzór podoba mi się najbardziej.
i tu kilka moich pytań,
1.czy stary wzór zostanie wycofany ze sprzedaży?
2. czy jest szansa że dostępnę będą również bluzy z klasycznym logo?
3. kiedy będzie można zamówić koszulkę z nickiem?
teraz coś odnośnie koszulek które zaprezentowałaś,
(oczywiście jest to tylko moje prywatne zdanie)
pierwsza: pasowałaby bardziej dla tuningowców niż dla motocyklistów.
druga: jest smutna, ale w sumie najlepsza zaprezentowanych.
trzecia: w sumie nie wiadomo co ma prezentować.
ogólnie wszystkie są mało wyraziste i wzory takie trochę bazarowe...
(bez urazy oczywiście)
mój typ idealnej koszulki czy bluzy to lekko zmodyfikowany stary wzór.
a dokładniej:
duże logo z tyłu (tak jak obecnie) pod nim nick.
małe logo z przodu na sercu i pod nim napis "ścigacz.pl"
do tego na rękawku może być mała metka.
ponadto uważam że koszulki nie mają być jakieś mega wypasowe i pojechane stylistycznie, mają być klarowne i spełniać swoje zadanie czyli mówić "ten ktoś ją nosi więc jest z forum". ogólnie ktoś po pierwszym spojrzeniu powinien już wiedzieć co koszulka przedstawia.
i tu kilka moich pytań,
teraz coś odnośnie koszulek które zaprezentowałaś,
(oczywiście jest to tylko moje prywatne zdanie)
pierwsza: pasowałaby bardziej dla tuningowców niż dla motocyklistów.
druga: jest smutna, ale w sumie najlepsza zaprezentowanych.
trzecia: w sumie nie wiadomo co ma prezentować.
ogólnie wszystkie są mało wyraziste i wzory takie trochę bazarowe...
(bez urazy oczywiście)

mój typ idealnej koszulki czy bluzy to lekko zmodyfikowany stary wzór.
a dokładniej:
duże logo z tyłu (tak jak obecnie) pod nim nick.
małe logo z przodu na sercu i pod nim napis "ścigacz.pl"
do tego na rękawku może być mała metka.
ponadto uważam że koszulki nie mają być jakieś mega wypasowe i pojechane stylistycznie, mają być klarowne i spełniać swoje zadanie czyli mówić "ten ktoś ją nosi więc jest z forum". ogólnie ktoś po pierwszym spojrzeniu powinien już wiedzieć co koszulka przedstawia.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
2 może być trochę w stylu Aprilii jest.
http://www.fotl.pl/?s=cat&id=22&op=view&pid=28#
A może od razu i po bluzie ? Tylko czarnej..
http://www.fotl.pl/?s=cat&id=22&op=view&pid=28#
A może od razu i po bluzie ? Tylko czarnej..
-
Pająk - VIP Ścigacz.pl
Oczywiście, odpowiadam poniżej:
Stary wzór pozostaje i będzie wciąż dostępny
Do tematu bluz powrócimy kiedy zamkniemy temat koszulek, ale z pewnością są one w naszym planie.
Z pewnością na targi, które odbędą się w lutym w Warszawie. Przy okazji zapytam się w jaki sposób można by było realizować podobne zamówienia na bieżąco. Kłopot tkwił w tym iż firmy nie są zainteresowane dodrukowywaniem nadruków na koszulki w pojedynczych ilościach. Zazwyczaj było tak, że jechałam do zaprzyjaźnionej drukarni, która odpłatnie po znajomości podejmowała się nadrukowywania nicków. Temat rzeczywiście wart zainteresowania.
Zgadzam się z Tobą Melvin odnośnie prostych wzorów, także je lubię jednakże nie możemy się kierować jedynie własnym zdaniem bowiem ile ludzi tyle różnych gustów i guścików. Jeżeli chodzi o nowe wzory mi się podoba nr. 2 i z chęcią założę taką koszulkę (oczywiście w damskim wydaniu). Nowe wzory koszulek planujemy wykonać jeszcze przed targami.
Stary wzór pozostaje i będzie wciąż dostępny
Do tematu bluz powrócimy kiedy zamkniemy temat koszulek, ale z pewnością są one w naszym planie.
Z pewnością na targi, które odbędą się w lutym w Warszawie. Przy okazji zapytam się w jaki sposób można by było realizować podobne zamówienia na bieżąco. Kłopot tkwił w tym iż firmy nie są zainteresowane dodrukowywaniem nadruków na koszulki w pojedynczych ilościach. Zazwyczaj było tak, że jechałam do zaprzyjaźnionej drukarni, która odpłatnie po znajomości podejmowała się nadrukowywania nicków. Temat rzeczywiście wart zainteresowania.
Zgadzam się z Tobą Melvin odnośnie prostych wzorów, także je lubię jednakże nie możemy się kierować jedynie własnym zdaniem bowiem ile ludzi tyle różnych gustów i guścików. Jeżeli chodzi o nowe wzory mi się podoba nr. 2 i z chęcią założę taką koszulkę (oczywiście w damskim wydaniu). Nowe wzory koszulek planujemy wykonać jeszcze przed targami.
-
Lovtza - Moderator
to ja mam jeszcze jedno małe pytanko,
czy jak zrobię sobie sam bluzę ścigacz.pl (taką jaka mi się marzy) to będę ścigany za łamanie praw autorskich do logo?
no i jeśli nie będzie to stanowiło problemu to może mi ktoś wysłać wzór starego logo w dużej rozdzielczości?
i napisać jaką czcionką były dopisywane nicki pod logo na starych koszulkach dla VIPów?
a i jeszcze jedno mnie naszło, może zrobić wśród VIPów taką akcję, że każdy wkleja swój wzór (rysunek koszulki) może trafi się coś ciekawego
czy jak zrobię sobie sam bluzę ścigacz.pl (taką jaka mi się marzy) to będę ścigany za łamanie praw autorskich do logo?
no i jeśli nie będzie to stanowiło problemu to może mi ktoś wysłać wzór starego logo w dużej rozdzielczości?
i napisać jaką czcionką były dopisywane nicki pod logo na starych koszulkach dla VIPów?
a i jeszcze jedno mnie naszło, może zrobić wśród VIPów taką akcję, że każdy wkleja swój wzór (rysunek koszulki) może trafi się coś ciekawego

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Oczywiście, że nie będziemy ścigać. W przypadku gdy ktoś stworzy koszulkę na użytek własny i nie zacznie sprzedawać wyprodukowanej odzieży nie widzę problemu
O ile rzecz jasna nie będzie to miało formy masowej, wtedy przełożyłoby się to niestety na sprzedaż naszych Ścigaczowych ubrań. Przy okazji jak możesz podaj mi na PW maila to wszelkie niezbędne materiały Tobie podeślę 

-
Lovtza - Moderator
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Co jest ścigacz nie ma kasy na normalnego grafika i zlecił 10 latkowi żeby narysował to w paincie?? Nie kupił bym z żadnym z tych wzorów nawet za 1 zł. Powiem więcej, w ładniejszej kładę się pod moto wymieniać olej. Zróbcie coś sensownego bo to co jest to wstyd.
Ostatnio edytowano 12/12/2008, 22:40 przez icid, łącznie edytowano 1 raz
-
icid - VIP Ścigacz.pl
pacnalem na 2 bo wydaje sie taki najbardziej sensowny...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Szczerze, to te koszulki są za bardzo przekombinowane. Najlepiej wyglądają stare z białym logiem. Każdy widzi biały czerep ze szczotą na górze i od razu wie że to ścigacz.pl. A te mają jakieś pół cienie, rozmazania, albo fragmenty oryginalnego kasku. 3cia, z tymi pasami, wygląda jak logo fundacji "Maluj Drogi"
Paski jak na jezdni, tylko trochę ciemne, na których niejeden motocyklista już obrobił plastycznie swój sprzęcior.
Klasyk najlepszy. Od biedy wybrał bym 2 wzór, bo ma logo najbardziej podobne do oryginalnego.

Klasyk najlepszy. Od biedy wybrał bym 2 wzór, bo ma logo najbardziej podobne do oryginalnego.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5