specyfiki poprawiajÄ…ce prace silnika
• Strona 1 z 1
specyfiki poprawiajÄ…ce prace silnika
Znacie jakies specyfiki poprawiające prace silnika (polepszające "częsci") ? ... nie wiem jak to nazwać ale na pewno domyślacie się o co chodzi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- MECHA-MOT
- Świeżak
Polepszające części? Możesz zainwestować w sportowy wydech, filtr powietrza i jeśli masz moto na gaźnikach to można zmienić dysze o ile znajdziesz odpowiednie
- MałyHornet
- Świeżak
jedyne co kiedykolwiek udało mi się znależć do motocykli to produkt tejże firmy http://www.motorlife.pl/motoryzacja/index.php . Mają specjalny produkt przeznaczony do silników z "mokrym sprzęgłem" tj. cząsteczki tego specyfiku nie siadają na sprzęgle i nie ślizga się ono. Mają jakieś produkty na allegro.
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
Re: specyfiki poprawiajÄ…ce prace silnika
MECHA-MOT napisał(a):Znacie jakies specyfiki poprawiające prace silnika (polepszające "częsci") ? ... nie wiem jak to nazwać ale na pewno domyślacie się o co chodzi.
Pozdrawiam
znam jeden specyfik .nazywa sie "remont silnika"
nie ma czegos takiego co po wlaniu do silnika nam go naprawi.
ja jedynie używam specyfików żeby lepiej wyczycic silnik w srodku + dodatki do benzyny itd. i jak ma pasc to niech padnie zaraz po tym czyszczeniu jesli jest zapochany nagarem niż jak mam mi pier.. gdzies w drodze albo mam komus wcisnac i ma miec do mnie pretensje co ja mu sprzedałem
GPZ 500S '90 + BMW e30 320i '86
- kamil.k
- Świeżak
Re: specyfiki poprawiajÄ…ce prace silnika
MECHA-MOT napisał(a):Znacie jakies specyfiki poprawiające prace silnika (polepszające "częsci") ? ... nie wiem jak to nazwać ale na pewno domyślacie się o co chodzi.
Pozdrawiam
oczywiście że znamy, np, olej, płyn hamulcowy, chłodniczy itp.

A wszystkie tego tupu produkty to nic innego jak po prostu wyzysk pieniędzy.
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
Olej w motocyklu wymienia się co 6000 góra co 12 000 km. W jaki sposób miałby zebrać się nagar, jak wszystkie oleje mają składniki czyszczące?
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
MECHA-MOT napisał(a):a cos takiego jak ceramizer ?
Kolejne reklamy i nic nie warte g....
Zobacz tvn turbo i Skoda Favorit - chłopaki z klubu sierry robili test i wyszło że nic nie daje ten specyfik. Nie licząc tego że w moto masz przeważnie mokre sprzęgło.
Dobre motocyklowe oleje silnikowe mają już dostatecznie dużo specyfików poprawiających smarowanie, nie zapomnieć należy o dobrym filtrze oleju, jest to równie ważne jak i dobry olej silnikowy.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
-
ViX - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości