Koszulki motocyklowe
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Koszulki motocyklowe
Oglądając ostatnio Stunt Days: Uliczna Vendetta zainteresowała mnie w pewnym momencie koszulka z ciekawym nadrukiem : Motocyklisto, czekam na Twój błąd. Pod napisem był dołączony obrazek śmierci z kosą.
Jeżeli ktoś wiedziałby gdzie można kupić takie lub podobne koszulki to wklejajcie linki
Pozdrawiam
Jeżeli ktoś wiedziałby gdzie można kupić takie lub podobne koszulki to wklejajcie linki

Pozdrawiam
-
adams16 - Świeżak
- Turbo09
- Świeżak
Hmm no dobrze może napis jest w stanie zrobić a co z obrazkiem? Przeszukałem Allegro i niestety nic podobnego z grafiką nie znalazłem. A właśnie chodzi mi o coś oryginalnego a nie sam zwykły napis.
Dla ciekawych, którzy są w posiadaniu Stunt Days : Uliczna vendetta to koszulka jest widoczna w momencie gdy zaczyna się piosenka : Peja-Szacunek ludzi ulicy.
Dla ciekawych, którzy są w posiadaniu Stunt Days : Uliczna vendetta to koszulka jest widoczna w momencie gdy zaczyna się piosenka : Peja-Szacunek ludzi ulicy.
-
adams16 - Świeżak
Znajdź obrazek jaki Cie interesuje, nagraj na np. pendrive'a idź do jakiejś drukarni, i powiedz, że chcesz aby ci to wydrukowali na specjalnym papierze żebyś potem mógł pod wpływem temperatury nanieść to na koszulkę (niestety nie wiem jak się to nazywa, coś z chyba kalką jest związane)
- Konig
- Świeżak
- moto62
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
- maniek_260
- Świeżak
talta napisał(a):gdzie mozna takie dostac poza netem? bo lepiej przymierzyc przed kupnem
Daj spokoj, to nie jest koszulka za 2 stówy. Podasz wzrost i pewnie Ci dobiorą.
-
Dominik_YZF - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości