hamulce nsr 1245r
• Strona 1 z 1
hamulce nsr 1245r
witam
nie moglem znalesc tematu podobnego wiec pisze ;]
mianowicie przejdzmy do sedna sprawy dzisiaj postanowilem zamontowac nowe klocki do swojej nsr 125 r na przod oczywiscie ;]
no i zaczela sie zabawa ... zciagnalem zacisk bo musialem ... zarmontowalem zacisk poczyscilem caly namiedziowalem i zlozylem . no i tu sie zaczely problemy ;/ zaczynam zalewac moto plynem hamulcowym no i nic .... nie odpowietrza sie mija godzina , dwie , trzy i nic ;/ nie moge odpowietrzyc ;/ i nagle mnie olsnilo xD postanowilem najpierw zalac zacisk a dopiero potem zalac zborniczek i zakrecic go no i w koncu mi sie udalo ;] mam taki rowniez pytanie nie macie jakis rad na przyszlosc zebym sie nie musil znowu meczyc 4 godziny z tym ;/ za odp z gory dziekowac
:)
nie moglem znalesc tematu podobnego wiec pisze ;]
mianowicie przejdzmy do sedna sprawy dzisiaj postanowilem zamontowac nowe klocki do swojej nsr 125 r na przod oczywiscie ;]
no i zaczela sie zabawa ... zciagnalem zacisk bo musialem ... zarmontowalem zacisk poczyscilem caly namiedziowalem i zlozylem . no i tu sie zaczely problemy ;/ zaczynam zalewac moto plynem hamulcowym no i nic .... nie odpowietrza sie mija godzina , dwie , trzy i nic ;/ nie moge odpowietrzyc ;/ i nagle mnie olsnilo xD postanowilem najpierw zalac zacisk a dopiero potem zalac zborniczek i zakrecic go no i w koncu mi sie udalo ;] mam taki rowniez pytanie nie macie jakis rad na przyszlosc zebym sie nie musil znowu meczyc 4 godziny z tym ;/ za odp z gory dziekowac

-
Gs-stefan - Świeżak
Zakup http://www.sklep1.larsson.pl/Towar.aspx ... View=Multi
Z tym odpowietrzasz układ w kilka minut.
A tak z ciekawości jaki masz przewód hamulcowy ?
gumowy czy oplot ?
Z tym odpowietrzasz układ w kilka minut.
A tak z ciekawości jaki masz przewód hamulcowy ?
gumowy czy oplot ?
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości